Warriors Brno – Olomouc 2:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Sparta 0:7 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 2:3 (kon.)
Písek – Hvězda Praha 2:1 (2:0 po s.n.) | Chomutov – HC Plzeň 5:4 (po pr.) | Kometa Brno – Motor ČB 4:0 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
Banes Motor České Budějovice
Čtvrtek 14.03.2013, 18:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    58:44
    Koblížek se zjevil za zády hostující obrany, sám před Kváčou ale přestřelil!
     
    53:28
    Šulek (CEB) je vyloučen za hrubost, Kometa k dispozici další přesilovou hru.
     
    51:42
    Velký závar před bránou Budějovic vytvořili hráči Komety, žádnému z domácích střelců se ale nepodařilo dopravit touš do brány. Blízko k němu měl v předbrankovém prostoru aktivní Petr Krejčí. Kváča však velkému tlaku odolal.
     
    44:44
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kratochvíl přihrával z pravého křídla před bránu, na puk si najel domácí JAKUB ČEJKA, puk ale byl moc daleko před ním a tak se domácí borec rozhodl pro rybičku. V pádu puk trefil a ke svému překvapení ho dopravil za záda Kváči. Asistence: Petr Kratochvíl, David Sedláček.
     
    44:11
    Šulek ujížděl s Fenclem do přečíslení dva na jednoho, první jmenovaný stihl vystřelit, trefil ale jen Slavíčka do vyrážečky.
     
    43:32
    Havlát mohl prchat sám na bránu, Šulek se ale stihl k němu vrátit a čistě ho zastavit. Z velké brněnské šance tak nakonec nic nebylo.
     
    37:18
    Za vražení na hrazení je vyloučen hostující Jiřinec.
     
    35:03
    Kometa právě vstřelila branku!
    Po pěkné individuální akci přidává brněnská Kometa třetí branku. RADEK KOBLÍŽEK se vymotal s pukem na levém kruhu pro vhazování, najel si blíže k bráně a zamířil přesně k tyči. S její pomocí také dopravil touš do Kváčovy brány. Asistence: aleš Heinrich, Lukáš Jirůšek.
     
    32:06
    Koblížek (KOM) vyloučen za podražení.
     
    31:51
    Kometa právě vstřelila branku!
    Po velkých momentech hostí se prosazuje Kometa. Ještě v přesilové hře 5 na 4 objel Sedláček branku, jeho střelu vyrazil Kváča jen před sebe. Puku se následně ujal SEBASTIAN ŠMÍDA, který se již nemýlil. Asistence: David Sedláček.
     
    31:30
    Vyloučený Vráblík naskočil z trestné lavice, nikdo z brněnských hráčů se k němu ale nevrátil a hostující hráč tak opět prchal sám na Slavíčka. Ani ten ale neuspěl. Skóre se nemění.
     
    31:06
    Po Sedláčkove chybě na modré čáře ujel Bárta v oslabení tři na pět, netrefil ale přesně.
     
    30:48
    Koblížek dostal křižnou přihrávku, zjevil se za hostující obranou, z první ale trefil jen přesouvajícího se Kváču. Po něm se ještě o dorážku snažil Havlát, hostující gólman tlak ustál.
     
    29:57
    Kváča podrazil Hroudného, hostující gólman inkasuje dvě minuty za podražení. Trest odpyká Mašek. Kometa má přesilovou hru 5 na 3 dlouhou minutu a třináct vteřin.
     
    29:41
    Čejka hledal křižnou přihrávkou přes brankoviště u vzdálenější tyče volného Hroudného, tomu se ale puk nepodařilo zamést přesně za záda Kváči.
     
    29:11
    Za hrubost vyloučen hostující Vráblík, Kometa může svůj tlak zúročit další brankou.
     
    18:43
    Po trošku sporném zákroku se Koblížek dostal k puku kolem ležícího hráče a vytvořil v oslabení přečíslení dva na jednoho. Zpětnou přihrávkou jakoby do druhé vlny nahrál Havlátovi, jenž v jasné pozici zamířil do hrudi Kváči.
     
    17:58
    Štěpán Kučera (KOM) dostává dvě minuty za nedovolené bránění. Hosté si zahrají první přesilovou hru zápasu.
     
    14:42
    Zukal byl v obranném pásmu Komety přidržen Jiřím Ondráčkem (CEB). Hokejista Českých Budějovic si posedí na dvě minuty. Kometa bude hrát druhou přesilovou hru.
     
    13:02
    Kometa právě vstřelila branku!
    Při brejku dva na jednoho si Heinrich krásně všiml najetého SEBASTIANA ŠMÍDY a ihned po přejetí modré čáry mu vyslal od levého mantinelu přesnou nahrávku. Šmída jel následně sám a zvolil zakončení střelou. Švihem se trefil do levé šibenice. Asistence: Aleš Heinrich, Lukáš Zukal.
     
    10:21
    Koblížek dostal za branou hostů hodně prostoru, našel najetého Havláta, jemuž rána z první hodně nesedla. I tak mířila po ledě do protipohybu brankáře Kváči, jenž ji stačil pravým betonem tak tak vytěsnit.
     
    05:17
    Havlát s Koblížkem se dostali do přečíslení dva na jednoho. Proti něm jel jen obránce Farka, který dobře vystínoval Koblížka a Havlát musel vypálit. Kváču trefil do ramene a puk spadl před brankoviště, jenže Havlát už byl za branou.
     
    03:19
    Šulek se prodral z pravého křídla ke střele švihem a Slavíčkovi puk vypadl před brankoviště. Stejný hráč hostů se dostal i k dorážce, ale Slavíček předvedl ukázkový semofor lapačkou.
     
    00:31
    Ondřej Šulek (CEB) dostává dvě minuty za podražení Šnajnara.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 14. Šmída (Heinrich, Zukal), 32. Šmída (Sedláček), 36. Koblížek (Heinrich, Jirůšek), 45. Čejka (Kratochvíl, Sedláček)


    HC Kometa Brno: Slavíček - Jirůšek, Zukal, Kratochvíl, Šnajnar (C), Sedláček, Kučera - Havlát, Kališ, Heinrich, Šmída, Čejka, Koblížek, Krejčí, Hroudný, Matula.
    Banes Motor České Budějovice: Kváča - Kadlec, Benda, Farka, Fencl, Šulek, Vráblík, Schmidmayer, Bláha, Jiřinec, Schwarz, Švagr, Bárta (C), Zádamský, Stehlík, Mašek, Pánek, Ondráček.

    Rozhodčí: Lerch - Kocián, Šustr
    bahis siteleri