Boston – Florida 4:1 (kon.) | Toronto – Pittsburgh 1:3 (kon.) | Columbus – Chicago 1:2 (1:2 po s.n.)
Carolina – Washington 2:3 (kon.) | Tampa – NY Islanders 0:2 (kon.) | Winnipeg – NY Rangers 3:1 (kon.)
St. Louis – Arizona 3:0 (kon.) | Minnesota – Colorado 5:3 (kon.) | Dallas – Anaheim 1:2 (0:2 po s.n.)
Vancouver – Nashville 7:4 (kon.) | San Jose – Los Angeles 4:3 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
7:4 (3:1, 2:1, 2:2)
Nashville Predators
Pátek 15.03.2013, 03:00NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:23
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Ale Predators inkasují do prázdné brány, sedmou branku Canucks dává po přečíslení DAVID BOOTH a je definitivně rozhodnuto. Asistence: Maxim Lapierre, Dale Weise.
     
    57:26
    Vancouver právě vstřelil branku!
    No to bylo něco! HENRIK SEDIN fantasticky "vymýchal" Masona, který mu odjel z brány a Švéd tak zakončuje do prázdné brány! Skvěle zvládnuté trestné střílení! Asistence: bez asistence.
     
    55:41
    Nashville právě vstřelil branku!
    To vypadá na dramatický závěr! Domácí sice měli velkou šanci, kdy D. Sedin nedokázal přesně těčovat puk do brány, ovšem z protiútoku se raduje po pohotové bekhendové střele GABRIEL BOURQUE, který překonává Luonga. Asistence: David Legwand.
     
    46:38
    Nashville právě vstřelil branku!
    A hosté z toho vytěžili třetí gól, MIKE FISHER se bekhendem prosazuje poté, co s Halischukem vybojovali puk za bránou Canucks! Asistence: Matt Halischuk.
     
    33:48
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hannan upadl ve středním pásmu s pukem na holi, toho využil JANNIK HANSEN, který si nabruslil po levém křídle až před Masona a toho poněkud kuriózně překonává, když puk si za jeho záda zavezl jeden z padajících obránců Predators, který nakonec i podrazil Masona. Gól nakonec musel potvrdit videorozhodčí. Asisence: Andrew Ebbett.
     
    26:01
    Nashville právě vstřelil branku!
    A hned z protiútoku se prosazuje o ukázkové kombince NICK SPALING, který si najel k pravé tyči, kde dostal přesnou přihrávku od Boychuka, pak již "jen" stačilo nastavit hůl a puk končí v odkryté části branky, Luongo se již nestihl přesunout. Asistence: Zach Boychuk.
     
    25:32
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Školácká chyba hostů, kteří nezachytili návrat MAXIMA LAPIERREHO na led z trestné lavice a ten v samostatném úniku překonává Rinneho, který jeho návrat "odklepával" zřejmě marně. Asistence: Dale Weise, Mason Raymond.
     
    18:07
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Skvěle sehrané přečíslení Canucks! Puk se po ose Hansen, Ebbett dostává na pravou stranu kde střílí z voleje MASON RAYMOND, nechytatelná dělovka končí v síti. Asistence: Andrew Ebbett, Jannick Hansen.
     
    05:20
    Vancouver právě vstřelil branku!
    ALEXANDER EDLER se trefuje od modré po bleskovém rozehrání z vhazování po pravici Rinneho! Edler pálí od modré z levé strany a puk končí v síti! Asistence: Henrik Sedin, Christopher Tanev.
     
    03:53
    Nashville právě vstřelil branku!
    Ale sotva první domácí lajna odešla střídat, špatně rozehrál Hamhuis, puk získal MATT HALISCHUK, který objel branku z pravé strany, vystřelil a puk se bez jakékoliv pomoci dostal do branky. Asistence: bez asistence.
     
    01:25
    Vancouver právě vstřelil branku!
    To je úvod! První útok Canucks končí brankou, když Rinne neskutečně zazmatkoval při rozehrávce, puk se dostal zpoza brány před brankoviště a tam si již ANDREW EBETT věděl rady a dává vedoucí branku utkání. Asistence: Jannik Hansen.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 2. Ebett (Hansen), 6. Edler (Sedin, Tanev), 19. Raymond (Ebbett, Hansen), 26. Lapierre (Weise, Raymond), 34. Hansen (Ebbett), 58. H. Sedin (TS), 59. Booth (Lapierre, Weise) – 4. Halischuk, 27. Spaling (Boychuk), 47. Fisher (Halischuk), 56. G. Bourque (Legwand)


    Vancouver Canucks: Luongo (Schneider) - Edler, Tanev, Hamhuis, Garrison, Bieksa, Alberts - D. Sedin, H. Sedin, Burrows - Raymond, Ebbett, Hansen - Booth, Higgins, Kassian - Sestito, Lapierre, Weise
    Nashville Predators: Rinne (26. Mason) - Josi, Weber, Bartley, Klein, Hannan, Ellis - Kosticyn, Fisher, Erat - Spaling, Smith, Halischuk - G. Bourque, Legwand, Butler - Clune, Gaustad, Yip

    Rozhodčí: Kozari, Skilliter - Sharrers, Cormier

    Diváci: 18910
    bahis siteleri