Boston – Florida 4:1 (kon.) | Toronto – Pittsburgh 1:3 (kon.) | Columbus – Chicago 1:2 (1:2 po s.n.)
Carolina – Washington 2:3 (kon.) | Tampa – NY Islanders 0:2 (kon.) | Winnipeg – NY Rangers 3:1 (kon.)
St. Louis – Arizona 3:0 (kon.) | Minnesota – Colorado 5:3 (kon.) | Dallas – Anaheim 1:2 (0:2 po s.n.)
Vancouver – Nashville 7:4 (kon.) | San Jose – Los Angeles 4:3 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
7:1 (3:0, 2:1, 2:0)
HC Slavia Praha
Pátek 15.03.2013, 13:00Play-off extraligy st. dorostu
Partner:
     
    56:54
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Druhý gól domácích v oslabení dává indiánům úplnou jistotu. Trefuje se reprezentant MARTIN BENEŠ. Asistence Miroslav Indrák.
     
    40:07
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Frodl totálně zaspal a musí zpytovat svědomí, když za svá záda propustil puk z hokejky LUKÁŠE VLČKA. Bez asistence.
     
    35:28
    Slavia právě vstřelila branku!

    Tentokrát už to Slavia zvládla a na třetí pokus přesilovku proměnila ve snížení. Obléhání Paclovy branky ukončil střelou do odkryté klece MARTIN PATZELT. Asistence Luboš Adam.

    Slavia tedy čekala na první trefu v osmifinálové sérii bezmála pět třetin.
     
    34:00
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Domácí proměňují i svou druhou přesilovku v zápase a utíkají už na pětibrankový rozdíl! JAN HOLÝ od modré čáry už zcela uklidňuje vlastní střídačku a připisuje si druhou trefu v sérii. Asistence Roman Přikryl, Richard Kristl.
     
    21:58
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Uhlíkovu střílenou nahrávku před branku využívá k lehké teči LUKÁŠ VLČEK a posílá puk za záda Frodla! Asistence Jiří Uhlík a Roman Přikryl.
     
    19:07
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Plzeňská přesilovka je proměněna! RICHARD KRISTL procedil puk pod betonem a střílí druhý gól v duelu. Asistence David Michel a Tomáš Andrlík.
     
    05:40
    Plzeň právě vstřelila branku!

    A jak důležitý to byl zákrok, to dokáží domácí ocenit hned vzápětí. Promarněnou šanci soupeře potrestali vlastní využitou, to když z hranice brankoviště Indrák krásně našel střelce RICHARDA KRISTLA, který se v takových šancích prostě nemýlí. Asistence Miroslav Indrák, David Michel.
     
    03:46
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Dravý start domácích hráčů nese zaslouženou odměnu. Po vyhraném buly se puk dostal k JIŘÍMU UHLÍKOVI, který v pádu vyslal střelu na Sochůrkovu branku. Ta se jejímu strážci ztratila ve změti těl před ním a zaplavala mu do horního růžku. Asistence Roman Přikryl.

    Lucie Mužíková

    Branky a nahrávky: 4. Uhlík (Přikryl), 6. Kristl (Indrák, Michel), 20. Kristl (Michel, Andrlík), 22. Vlček (Uhlík, Přikryl), 34. Holý (Přikryl, Kristl), 41. Vlček, 57. Beneš (Indrák) – 36. Patzelt (Adam)


    HC Plzeň 1929: Pacl - Polívka, Andrlík, Hůlka, Lobo, Walter, Beneš, Švarc, Vlček, Prokop, Kristl, Holý, Opava, Michel, Uhlík, Krliš, Indrák, Čadek, Sladký, Přikryl.
    HC Slavia Praha: Sochůrek (21. Frodl) - Červený, Weinhold, Kottek, Saňa, Josefus, Adam, Vyskočil, Patzelt, Kellerstein, Drahorád, Žemlička, Tejral, Bureš, Zajíc, Fortelka, Suda, Andres, Furch, Mašín.

    Rozhodčí: Gech - Havelec, Fiala
    bahis siteleri