CSKA Moskva – Dynamo Moskva 0:2 (kon.)
konec
CSKA Moskva
0:2 (0:0, 0:0, 0:2)
Dynamo Moskva
Pátek 15.03.2013, 16:30Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:39
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    JAKUB PETRUŽÁLEK ujížděl sám na branku, ale byl podražený. Je uznán technický gól a český hráč se tak zapisuje do statistik a ukončuje tento zápas a i celou sérii. Bez asistence.
     
    58:49
    Staňa opouští led. Domácí v šesti!
     
    51:38
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Sopin založil útočnou akci po levé straně. Napřáhl a tvrdou dělovkou prověřil Staňu, který vyrazil kotouč pouze před sebe, kam si najel Gorovikov, jenž ale upadl a bohužel pro domácí právě na zmiňovaného brankaře. Puk pak ve velkém závěru doputoval na hůl FILIPA NOVÁKA, který se s ničím nepáral a tažnou střelou do horní části branky posílá hosty do vedení. Asistence: Alexej Sopin.
     
    51:14
    Domácí se dostali do přečíslení čtyři na dva. Soin poslal kotouč před branku na najíždějícího Ljubimova, který se ale k zakončení nedostal, protože mu v tom zabránil Mironov. Následně se oba hráči dostali do konfiiktu, avšak vylučovat se nebude.
     
    47:46
    Dinamo mohlo jít do vedení! Kokarev ujížděl sám na Staňu. Zvolil kličku do bekhendu, ale to byla chyba, protože se domácí brankař roztáhl a kotouč mu vypíchl bruslí. Výborný zákrok, který drží naděje CSKA.
     
    44:17
    Novák dostal kotouč na střed, kde zůstal úplně osamocený. Mířil do levého horního růžku, ale branku minul.
     
    39:42
    Obrovský závar před Staňou! Domácí obrana byla naprosto rozhozená. Na domácího muže v masce letěla jedna střela za druhou snad z každého úhlu i pozice. Nejvíc příležitostí měl Gorovikov, který se dostal dvakrát ke střele a jednou k dorážce, ale ani tato akce nekončí gólovým úspěchem.
     
    38:01
    Ale přichází další vyloučení. Za nedovolené bránění vyloučen Zubov (CSKA).
     
    35:05
    Mirunov (DYN) a I. Radulov (CSKA) vyloučeni po vzájemné roztržce. Bude se hrát 4 na 4.
     
    32:11
    Dnes lítá puk opravdu nebezpečně. Gimajev vypálil od modré, jeho rána ale zasáhla Prochorkina, který se těžce zvedá z ledu, naštěstí ale bude v pořádku. Opakovaný záběr ale vypadal celkem nebezpečně, protože kotouč trefil Prochorkina přímo do obličeje a letěl velkou rychlostí.
     
    31:36
    Alexandr Radulov našel přihrávkou naslepo zpoza branky najíždějícího Grigorenka, který z velké blízkosti napálil kotouč pouze do masky Jerjomenka.
     
    27:02
    A přichází spravedlivý trest. Zubov (CSKA) dvě minuty za vysokou hůl.
     
    13:59
    Avšak bude to 5 na 3! Graňák vyloučen za podražení.
     
    13:49
    Konkov (DYN) vyloučen za sekání. Odsedí si dvouminutový trest.
     
    11:23
    Obrovská šance Dinama! Sopin dostal dokonalou přihrávku do volného prostoru a osamocen se řítil na Staňu. Toho překvapil střelou nad vyrážečku, avšak zazvonila pouze levá tyč!
     
    08:32
    Tak přeci jen jsem se unáhlil. Zajímavý závar před Jerjomenkem. Širokov obkroužil branku a mířil přihrávku na Markova ten ale neustál souboj s jedním obráncem, a tak se prvně zmiňovaný rozhodl vystřelit. Jeho ránu vyrazil hostující brankař pouze před sebe, ale ani z následné dorážky nedokázal nikdo z hráčů CSKA doklepnout puk za jeho záda.
     
    00:41
    Jeden z rozhodčích byl zasažen pukem do obličeje. Vypadá to na nějaké vážnější zranění. Na zemi je vidět krev. Ihned je odvezen na střídačku k ošetření. Doufám, že to nebude nic vážného.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 52. Novák (Sopin), 60. Petružálek


    CSKA Moskva: Staňa – Rylov, Rjasensky, Kvaša, Grigorenko, Alexandr Radulov – Denisov, Markov, Sprukts, Igor Radulov, Širokov – Gimajev, Kondrajtěv, Zubo, Kugryšev, Prochornik – Ozhiganov, Žarkov, Davis, Barbašev.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko – Novák, Graňák, Sojn, Babenko, Konkov – Jalasvaara, Solovjov, Cetkov, Kokarev, Petružálek – Goroškov, Mironov, Gorovikov, Sopin, Kasjančuk – Barancev, Pestunov, Mosaljov, Kvapil.

    Rozhodčí: Ronn, Olenin – Morozov, Zacharenkov
    bahis siteleri