Košice – Poprad 3:1 (kon.)
konec
HC Košice
3:1 (2:0, 0:1, 1:0)
HK Poprad
sk Pondělí 18.03.2013, 18:00 • Steel Aréna, Košice • Tipsport Liga (SR) play-off
Partner:
     
    59:44
    Košice dali gól!
    Košičania napokon rozhodli o svojom postupe gólom do prázdnej brány! Popradčania poriadne zaváhali v defenzíve a neustrážili si DUŠANA PAŠEKA, ktorý sa dostal k puku v strednom pásme a puk poslal bez problémov do popradskej brány. Bez asistencií.
     
    28:58
    Poprad dal gól!
    Popradčanom táto presilová hra vyšla priam ideálne a vsietili kontaktný gól! K puku sa za bránou Košíc dostal Peter Klouda, ktorý skvelou bekhendovou prihrávkou našiel na pravom kruhu DUŠANA DEVEČKU! Ten napriahol svoju hokejku najviac ako sa dalo a prepálil bezmocného gólmana Hyláka. Asistencie si pripisujú hráči Peter Klouda a Ľubomír Vaic.
     
    05:31
    Košice dali gól!

    Košičania vzápätí pridávajú aj druhý presný zásah! Dušan Pašek vošiel s pukom do útočnej tretiny, excelentnou zadovkou ho prenechal spoluhráčovi RICHARDOVI JENČÍKOVI a ten so strelou neváhal. Sidor opäť nemal šancu na úspešný zákrok. Asistencie: Dušan Pašek a Marcel Haščák.
     
    03:49
    Košice dali gól!

    Do vedenia sa dostávajú domáci Košičania, a to iba po 7 sekundách hry vo štvorici. Do medzikružia si nakorčuľoval a na presnú prihrávku spoluhráča Spilara počkal TOMÁŠ MARCINKO. Jeho tvrdý projektil nedal Sidorovi absolútne žiadnu šancu na zákrok. Asistenciu si pripisuje Gabriel Spilar.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 4. Marcinko (Spilar), 6. Jenčík (Pašek, Haščák), 60. Pašek – 29. Devečka (Klouda, Vaic)


    HC Košice: Hylák (Riečický) - Štrbák (C), Cebák, Šeda, Deyl, Macejko, Martin Chovan, Milan Takáč, Gajdoš - Jenčík, Pašek, Haščák (A) - Gmitter, Marcinko (A), Spilar - Jokeľ, Slovák, Novotný - Svitana, Mlynarovič, Matis
    HK Poprad: Sidor (Slipčenko) - Šterbák, Suchý (A), Kovačevič (A), Kurali, Devečka, Fabian, Dinda, Gríger - Vandas, Balán, Hvila - Buc, Klouda, Jabrocký - Vaic (C), Stals, Smotrila - Paločko, Stanfield, Samuel Takáč

    Rozhodčí: J. Konc, P. Jonák - Valach, Gajan

    Diváci: 7314
    bahis siteleri