Linköping – Skellefteå 2:3 (po pr.)
po prodl.
Linköpings HC
2:3 (0:0, 0:2, 2:0, 0:1)
Skellefteå AIK
Středa 03.04.2013, 19:00Play-off švédské Elitserien
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:48
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Hosté se dostali do rychlé protiakce, kterou završil OSCAR LINDBERG, jenž po nahrávce Pettersona zmlátl domácího muže maskou kličkou do bekhendu a následným blafákem poslal kotouč za brankovou čáru. Asistence: Adam Pettersson, Tomas Skogs.
     
    59:11
    Linköping právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! Tak nakonec je znovu vyrovnáno a i čtvrtý zápas míří do prodloužení.SIMON HJALMARSSON se v obrovském závaru před Svenssonem zorientoval nejlépe a střelou do odkryté části branky překonal ležícího a bezmocného brankaře. Asistence: Patrick Zackrisson, Par Arlbrandt.
     
    58:04
    Oddechový čas pro domácí.
     
    54:00
    Karlsson dostává dvě minuty za hrubost. Další dobrá příležitost pro Linkoping.
     
    43:15
    Eriscsson dostane dvě minuty za vysokou hůl. Linkoping bude moci vyrovnat.
     
    40:27
    Linköping právě vstřelil branku!
    Tak lepší začátek si snad domácí nemohli přát. Již po 27 vteřinách si SIMON HJALMARSSON najel do středu útočného pásma, kde dělovkou do levého horního růžku nedal Svennssonovi sebemenší šanci a snižuje na rozdíl jediné branky. Asistence: Carl Soderberg, Mattias Backman
     
    36:29
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Z čehož vyplývá druhá branka v domácí síti. JOAKIM LINDSTROM dostal nabito k modré, načež napřáhl až ke stropu. Jeho dělovka mířila k pravé tyči u které sice číhal Andersson, jenže nějakým záhadným způsobem mu kotouč propadl pod vyrážečkou a končí za brankovou čárou. Asistence: Oscar Lindberg.
     
    25:31
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení. Ševc si najel od mantinelu ke středu brankoviště, kde následnou střelou vybídl k fantastickému zákroku Anderssona, avšak pro něj se kotouč nešťastně odrazil k najíždějícímu PETTERU EMANUELSSONOVI, jenž měl již velmi lehkou práci a puk doklepl do prázdné branky. Asistence: Petr Ševc, Fredrik Lindgren.
     
    24:02
    Za hákování odchází na trestnou Klingberg.
     
    22:20
    Havelid je v úvodu druhé části vyloučen za hákování.
     
    16:36
    Fish dostává menší trest za podražení.
     
    14:00
    Lindstrom dostává dvě minuty za hrubost.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 41. Hjalmarsson (Soderberg, Bacman), 60. Hjalmarsson (Zackrisson, Arlbrandt.) – 26. Emanuelsson (Ševc, Lindgren), 37. Lindstrom (Lindberg), 65. Lindberg (Pettersson, Skogs)


    Linköpings HC: Andersson – Johansson, Backman, Arlbrandt, Sodeberg, Hjalmarsson – Havelid, Grifors, Nermark, Norden, Zackrisson – Hulstrom, Rahimi, Figren, Amltorp, Salmonsson – Lorentzon, Karlsson, Linhagen, Pavlíkovský.
    Skellefteå AIK: Svensson – Granberg, Burstrom. Lindstrom, Bellemare, Moller – Klingberg, Ševc, Holloway, Petterstrom, Ericsson – Skogs, Lindgren, Emanuelsson, Linberg, Karlsson – Arvidsson, Andersson, Lundberg, Forsell, Pettersson.

    Diváci: 8500
    bahis siteleri