Švédsko – Česko 2:3 (kon.) | Kanada – USA 3:2 (2:1 po s.n.) | Rusko – Česko 3:1 (kon.)
USA – Finsko 4:2 (kon.) | Německo – Švédsko 2:3 (po pr.)
po s.n. (2:1)
Kanada
3:2 (0:2, 0:0, 2:0 - 0:0)
USA
Středa 03.04.2013, 01:30Mistrovství světa žen
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech vítězí Kanada. Vítěznou branku zařídila JENNIFER WAKEFIELDOVÁ.
     
    58:13
    Kanada právě vstřelila branku!
    Javorovým listům se v samotném závěru podařilo dorovnat ztrátu, kterou měly takřka po celý průběh utkání! Nabídku Vaillancourtové ještě Irwinová nevyužila, ale volný puk si našla CATHERINE WARDOVÁ, jenž ho nekompromisně poslala do odkryté svatyně – 2:2! Asistence: Haley Irwinová, Sarah Vaillancourtová.
     
    51:13
    Kanada právě vstřelila branku!
    Scotiabank Place se může poprvé rozzářit kanadskou radostí, domácí hokejistky devět minut před koncem snižují na rozdíl jediné branky! Američanky chybovaly v rozehrávce, což mohla potrestat už Wakefieldová, tu ale Vetterová ještě vychytala. Proti dorážce REBECCY JOHNSTONOVÉ už však byla naprosto bezmocná – 1:2! Asistence: Sarah Vaillancourtová, Jennifer Wakefieldová.
     
    18:54
    USA právě vstřelilo branku!
    Kanadská sekvence chyb nabízí soupeřkám druhý gól! Spojené státy přejely modrou čáru v náznaku přečíslení, ovšem dvě hráčky Kanady se už stačily vrátit. Jedna z nich ale velmi nedůrazně hlídala BRIANNU DECKEROVOU, která se dostala k puku po přiťuknutí Kesselové. Poprvé ho ještě za Szabadosovou neprotlačila, ale z dorážky už se nemýlila – 0:2! Asistence: Amanda Kesselová, Alex Carpenterová.
     
    04:05
    USA právě vstřelilo branku!
    No takhle si to Kanaďanky rozhodně nepředstavovaly! Na levé straně pásma plánovala přihrávku MONIQUE LAMOUREUXOVÁ, ale pak se rozhodla ke střele, a byla to správná volba! Z ostrého úhlu totiž dokázala najít mezírku u bližší tyče a Szabadosová se za pukem v síti jen rozpačitě otočila. Využitá přesilovka – 0:1! Asistence: Jocelyn Lamoureuxová, Gigi Marvinová.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 52. Johnstonová (Vaillancourtová, Wakefieldová), 59. Wardová (Irwinová, Vaillancourtová), rozh. náj. Wakefieldová – 5. M. Lamoureuxová (J. Lamoureuxová, Marvinová), 19. Deckerová (Kesselová, Carpenterová)


    Kanada: Szabadosová (Labonteová) – Fortinová, Wardová, Birchardová, Bonhommeová, Larocqueová, Mikkelsonová, Rougeauová – Ouelletteová, Heffordová, Poulinová – Agostaová-Marcianová, Irwinová, Vaillancourtová – Appsová, Wickenheiserová "C", Spoonerová – Johnstonová, Wakefeildová, Bramová – Jennerová. Trenér: Dan Church.
    USA: Vetterová (McLaughlinová) – Bozeková, Schleperová, Chessonová, Marvinová, Bellamyová, Picardová – Dugganová, Chuová, Steadmanová – Deckerová, Kesselová, Carpenterová "C" – M. Lamoureuxová, J. Lamoureuxová, Fryová – Schoullisová, Knightová, Coyneová. Trenérka: Katey Stoneová.

    Rozhodčí: Tottmanová (GBR) – Svobodová-Arazimová (CZE), Tauriainenová (FIN).

    Diváci: 11174
    bahis siteleri