Švédsko – Česko 2:3 (kon.) | Kanada – USA 3:2 (2:1 po s.n.) | Rusko – Česko 3:1 (kon.)
USA – Finsko 4:2 (kon.) | Německo – Švédsko 2:3 (po pr.)
konec
USA
4:2 (4:1, 0:1, 0:0)
Finsko
Středa 03.04.2013, 21:30Mistrovství světa žen
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    21:11
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Seveřanky posílají druhou navštívenku svým soupeřkám, které budou muset zase přidat! Od modré čáry vystřelila Jalosuová a odražený puk sebrala MICHELLE KARVINENOVÁ. Napoprvé ještě mířila jen do betonu brankářky, z dorážky ale zasunula mezi její chrániče – 4:2! Asistence: Mira Jalosuová, Linda Välimäkiová.
     
    18:47
    USA právě vstřelilo branku!
    Závěr třetiny se Finkám opravdu nedaří, vzápětí inkasují už počtvrté. Při rychlé kombinaci soupeřek chybovaly, když nechaly přihrávku Jocelyne Lamoureuxová znovu projít na MONIQUE LAMOUREUXOVOU, která v sólu mířila přesně k tyčce – 4:1! Asistence: Jocelyne Lamoureuxová, Kendall Coyneová.
     
    17:26
    USA právě vstřelilo branku!
    Úvodní přesilovka Spojených států si gól bez nejmenších pochyb zasloužila! Aktivní Deckerová ještě na brankářku nevyzrála, ale puk se odrazil k AMANDĚ KESSELOVÉ, která už místečko u blížší tyčky našla. Sestra známého hokejisty Phila Kessela zvyšuje na 3:1. Asistence: Brianna Deckerová, Megan Bozeková.
     
    12:39
    Finsko právě vstřelilo branku!
    No podívejme, vůbec první střela na branku ve finském podání končí gólem! Akci na zlatou helmu předvedla Rantamäkiová. Zavezla puk do pásma, zajela s ním až do druhého rohu, kde proti ní byly dvě soupeřky. Přesto se stihla otočit kolem své osy a pak nádhernou přihrávkou najít obránkyni ROSU LINDSTEDTOVOU, která byla před brankovištěm úplně sama a z první dokonale šokuje favorizovaný tým – 2:1! Asistence: Karoliina Rantamäkiová, Nina Tikkinenová.
     
    10:35
    USA právě vstřelilo branku!
    Jako bych to zakřikl. Když se Američanky zase po pěti minutách dostaly ke kratšímu náporu, hned se radují z druhého úspěchu! Na levé straně měla celé náměstí volné BRIANNA DECKEROVÁ. Udělala pár temp k bráně a pak zamířila přesně mezi roztažené betony Noory Rätyové – 2:0! Asistence: Gigi Marvinová, Amanda Kesselová.
     
    05:06
    USA právě vstřelilo branku!
    Očekávaný scénář se začíná plnit už po pěti minutách hry! Jocelyn Lamoureuxová dostala na útočné modré kotouč, který pravděpodobně do nacvičené akce přiťukla své sestře MONIQUE LAMOUREUXOVÉ. Ta vjela do pásma velkou rychlostí, udělala kličku do středu a pak nekompromisně propálila brankářku kolem vyrážečky – 1:0! Asistence: Jocelyn Lamoureuxová, Lisa Chessonová.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 6. M. Lamoureuxová (J. Lamoureuxová, Chessonová), 11. Deckerová (Marvinová, Kesselová), 18. Kesselová (Deckerová, Bozeková), 19. M. Lamoureuxová (J. Lamoureuxová, Coyneová) – 13. Lindstedtová (Rantamäkiová, Tikkinenová), 22. Karvinenová (Jalosuová, Välimäkiová)


    USA: McLaughlinová (Rigsbyová) – Marvinová, Bellamyová, Bozeková, Schleperová, Chessonová, Picardová, Steckleinová – Deckerová, Kesselová, Carpenterová – M. Lamoureuxová, J. Lamoureuxová, Coyneová – Dugganová, Chuová "C", Knightová – Schoullisová, Ericksonová, Steadmanová. Trenérka: Katey Stoneová.
    Finsko: Rätyová (Räisänenová) – Lindstedtová, Hiirikoskiová "C", Jalosuová, Tarkkiová, Terhová, Kilponenová, Tarvainenová, Villiläová – Voutilainenová, Tikkinenová, Rantamäkiová – Rajahuhtaová, Välimäkiová, Karvinenová – Hoviová, Tapaniová, Tuominenová – Mäkinenová, Saarimäkiová, Tuomanenová. Trenér: Mika Pieniniemi.

    Rozhodčí: Høveová (NOR) – Novotná, Svobodová-Arazimová (obě CZE).

    Diváci: 3113
    bahis siteleri