Carolina – Tampa 0:5 (kon.) | Boston – New Jersey 1:0 (kon.) | Washington – NY Islanders 2:1 (1:0 po s.n.)
Toronto – Philadelphia 3:5 (kon.) | Montreal – Winnipeg 4:1 (kon.) | Nashville – Columbus 1:3 (kon.)
Chicago – St. Louis 3:4 (3:4 po s.n.) | Arizona – Detroit 4:2 (kon.) | Vancouver – Edmonton 4:0 (kon.)
Los Angeles – Minnesota 3:0 (kon.)
konec
Nashville Predators
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
Columbus Blue Jackets
Pátek 05.04.2013, 02:00NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:50
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté potvrzují svou dominanci v dnešním zápase a zvyšují na 3:1! Gól padl z postupného protiútoku, když si i s pukem do útočného pásma najel MATT CALVERT a střelou zápěstím z mezikruží, která parádně zapadla do levého horního růžku, dal jasně najevo, že předchozí neuznaná branka rozhodně nebyla náhoda. Asistence: Fedor Tyjutin.
     
    44:16
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté se na chvíli usadili v útočném pásmu, což přineslo zasloužené ovoce! Dubinský přihrál před bránu na MARIÁNA GÁBORÍKA, jenž střelou z první vrací svému týmu vedení! Asistence: Brandon Dubinksy, Matt Calvert.
     
    32:16
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí však rychle odpovídají a to KEVINEM KLEINEM, jemuž se podařilo překonat hostujícího brankáře! Asistence: Patrik Hornqvist, David Ledwand.
     
    28:36
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru ve svůj prospěch a dostávají se do vedení! Dubinsky našel v útočném pásmu JAMESE WISNIEWSKIHO, který tvrdou ránou od modré prostřelil bezmocného Rinneho! Asistence: Brandon Dubinsky, Marián Gáborík.

    Vít Derner

    Branky a nahrávky: 33. Klein (Hornqvist, Legwand) – 29. Wisniewski (Dubinsky, Gáborík), 45. Gáborík (Dubinsky, Calvert), 51. Calvert (Tyjutin)


    Nashville Predators: Rinne (Mason) – Josi, Weber, Bartley, Klein, Gill, Blum – Kostitsyn, Gaustad, Ekholm – Beck, Legwand, Hornqvist – Klune, Smith, Spaling – Jip, Mueller, Hališčuk
    Columbus Blue Jackets: Bobrovksy (Leighton) – Tyjutin, Johnson, Nikitin, Prout, Wisniewski, Acoin – Prospal, Anisimov, Gaborik – Umberger, Johansen, Foligno – Calvert, Letestu, Aktinson – Gillies, Dubinsky, MacKenzie
    bahis siteleri