Skellefteå – Linköping 3:1 (kon.)
konec
Skellefteå AIK
3:1 (1:0, 0:1, 2:0)
Linköpings HC
Pátek 05.04.2013, 19:08Play-off švédské Elitserien
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:00
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    A vypadá to, že je rozhodnuto! Třetí branku AIK dává JIMMIE ERICSSON, který zúročil přečíslení tři na jednoho, když bekhendem překonává Engstranda. Asistence: Bud Holloway.
     
    52:12
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Necelých osm minut před koncem třetí třetiny se domácí konečně dočkali vedoucí branky, prosazuje se PETTER EMANUELSSON, který se obtočil kolem bráního Arlbrandta a bekhendem překonává Engstranda. Asistence: Melker Karlsson.
     
    39:08
    Arlbrandt je dnes podruhé v utkání vyloučen, za sekání odchází na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    33:02
    Mattias Bäckman hákuje a je vyloučen na dvě minuty, domácí si zahrají přesilovou hru.
     
    29:34
    Linköping právě vstřelil branku!
    Střelu Johanssona domácí gólman pouze vyráží přímo na hůl PÄRA ARLBRANDTA, který překonává Erikssona a je vyrovnáno! Hosté využívají přesilovou hru. Asistence: Magnus Johansson.
     
    28:56
    Pomoci by jim mohlo oslabení domácích, na trestnou lavici usedá Forsell.
     
    22:28
    Poprvé se dnes vylučuje, na trestnou lavici odchází Hultström, který dostává dvouminutový trest za hákování, domácí si zahrají přesilovou hru.
     
    19:43
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají v samém závěru první dvacetiminutovky do vedení! Rychlou střelou zápěstím dává první branku utkání OSCAR MÖLLER. Asistence: Joakim Lindström.
     
    14:28
    Arvidssonova tvrdá střela míří těsně mimo branku Linköpingu!

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 20. Möller (Lindström), 53. Emanuelsson (Karlsson), 57. Ericsson (Holloway) – 30. Arlbrandt (Johansson)


    Skellefteå AIK: Eriksson (Svensson) – Burström, Granberg, Ševc, Klingberg, Lindgren, Skogs, Andersson, Arvidsson – J. Lindström, Bellemare, Möller – Holloway, Forssell, Ericsson – Emanuelsson, Lindberg, Karlsson – Petterström, Lundberg, Pettersson
    Linköpings HC: Engstrand (Andersson) – Bäckman, Johansson, Grilfors, Hävelid, Rahimi, Hulström, Lorentzon – Hjalmarsson, Söderberg, Arlbrandt – Salmonsson, Zackirsson, Weinhandl – Karlsson, Almtorp, Figren – , Nermark, Pavlikovský, Lindhagen, Fish
    bahis siteleri