Dortmund – Augsburg 4:2 (kon.) | Mönchengladbach – Fürth 1:0 (kon.) | Leverkusen – Wolfsburg 1:1 (kon.)
W. Brémy – Schalke 0:2 (kon.) | Frankfurt – Bayern 0:1 (kon.) | Hamburg – Freiburg 0:1 (kon.)
konec
Borussia Dortmund
4:2 (1:2)
FC Augsburg
Sobota 06.04.2013, 15:30 • Signal Iduna Park, Dortmund • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Gotze odvedl fantastickou práci v pokutové území, když dokázal svou kličkou zmást tři obránce. Následnou přihrávkou našel přesně ROBERTA LEWANDOWSKÉHO, který je za svou aktivitu odměněn gólem. Dělovkou z velké blízkosti propálil bezmocného Manningera
     
    64
    Dortmund právě vstřelil branku!
    A domácí jdou podruhé do vedení! Borussia zahrávala standardní situaci z přibližně 20 metrové vzdálenosti. K míči se postavil Gotze, jenž odcentroval přesně ke vzdálenější tyči, kam si nabíhal osamocený NEVEN SUBOTIC, který už jen nastavil kopačku a balón usměrnil za bezmocného Manningera.
     
    52
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Avšak domácí vyrovnávají! Velkých zmatků v obraně hostů využil Hofmann. který měl mnoho prostoru na levé straně. Doběhl až k pokutovému území, kde následnou přihrávkou na střed předložil přesný pas JULIANU SCHIEBEROVI. Ten se tváří v tvář Manningerovi nemý.2lill a z blízkosti jej propálil a svou druhou brankou v zápase vyrovnává na 2
     
    44
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelný závěr hostů v první části pokračuje. Domácí pokazili rozehrávku, načež se Augsburg dostal do rychlého protiútoku. Hahn se to rozhodl vzít na sebe a vypálil z levé strany. Jeho dělovka prověřila domácího brankaře, jenž ale kulatý nesmysl vyrazil pouze vedle sebe na nabíhajícího KEVINA VOGTA. Ten již měl lehkou práci a balón dostal do prázdné branky.
     
    41
    Augsburg právě vstřelil branku!
    A z rohového kopu hosté vyrovnávají a nutno dodat, že nádherným gólem! Centr do pokutového území dokázal sice Langerak vytěsnit, jenže balón se následně dostal k DANIELU BAIEEROVI, který z první vypálil a jeho dokonale mířená rána z velkého vápna zamířila nechytatelně do pravého horního růžku Langerakovi brány.
     
    21
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Po nepříliš zajímavém úvodu přichází gól domácích! Bittencourt se dokázal procpat s míčem až téměř k rohovému praporku, kde náslědně svým centrem do šestnáctky nalezl nabíhajícího a osamoceného JULIANA SCHIEBERA. Ten nezazmatkoval, balón si zpracoval a následnou dělovkou k bližší tyči nedal brankaři sebemenší šanci.

    Martin Doležal

    Branky: 21. Schieber, 52. Schieber, 64. Subotic, 90+1. Lewandowski – 41. Baiber, 44. Vogt

    Karty:   47. Schieber (DOR) – 23. Hahn (AUG), 74. Klavan (AUG)


    Borussia Dortmund: Langerak – Grosskreutz, Subotic, Santana, Schmelzer – Sahin, Bender – Bittencourt, Leitner, Hoffman – Schieber.
    FC Augsburg: Manninger – Ostrzolek, Klavan, Calssen-Bracker, Verhaegh – Baier – Werner, Ji, Vogt, Hahn – Molder
    bahis siteleri