Podbrezová – Šamorín 2:0 (kon.) | Dolný Kubín – Dunajská Streda 1:2 (kon.) | R. Sobota – Šaľa 2:1 (kon.)
Dubnica – Ružiná 0:4 (kon.) | Michalovce – L. Mikuláš 2:0 (kon.)
konec
MFK Zemplín Michalovce
2:0 (1:0)
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
sk Sobota 13.04.2013, 17:30 • FŠ Michalovce • MONACObet liga
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:30.
     
    Vážení športoví priatelia vítam Vás pri pokračovaní druhej najvyššej Slovenskej ligy, konkrétne pri zápase 25. kola jarnej časti medzi Michalovcami a Liptovským Mikulášom. Verím, že na tomto prenose nájdete presne to čo budete hľadať. Príjemný športový zážitok.

    Liptovský Mikuláš musí isť do tohto zápasu naplno ak chce pomýšľať o budúcnosti v tejto súťaži. Aktuálne sa nachádza na predposlednom mieste, čo na teraz hovorí o vypadnutí, lenže po 21 bodov majú aj dvaja súperi nad Liptákmi, rozdiel je iba v skóre. Mikulášski futbalisti v poslednom kole vycestovali na ihrisko Dolného Kubína, kde aj s dávkou šťastia vyhrali po góle z 12. minúty, resp. keď Lišivka nepremenil penaltu, ale následne už dorazil loptu do siete. Michalovce sa v 24. kole taktiež tešili zo zisku bodov, keď zdolali Ružinú 3:1.
     
    Úvodné zostavy:

    MFK Zemplín Michalovce: Jančo – Korijkov, Vanák, Perez, Janočko, Božok, Kunca, Morlacchi, Pedhorin, Hamuľák, Kovaľ.

    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Kubena, Kucharčík, Mizerák, Latiak, Blaščík, Chomistek, Moravčík, Pastva, Trnovský, Malec.

    Rozhodca: Fajčík, Brenzda, Hrčka..
     
    Úvodné zostavy:

    MFK Zemplín Michalovce: Jančo – Korijkov, Vanák, Perez, Janočko, Božok, Kunca, Morlacchi, Pedhorin, Hamuľák, Kovaľ.

    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Kubena, Kucharčík, Mizerák, Latiak, Blaščík, Chomistek, Moravčík, Pastva, Trnovský, Malec.

    Rozhodca: Fajčík, Brenzda, Hrčka..
     
    Milí diváci prajem skorý podvečer. Tu na futbalovom štadióne nám aktuálne prší, keďže ako sa predpokladalo vietor navial mraky zo západu na východ a dažďové kvapky padajú rovno na trávnik. Na ňom sú už túto chvíľu pripravení hráči začať o malý moment zápas. Prajem príjemný športový zážitok.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    Pred pár sekundami sa nám začal zápas 25. kola. Ihneď v úvode si domáci hráči dokázali vyprodukovať šancu. Prihrávka na ľavú stranu, následná kolmica na hrot Michaloviec, ktorý bol však v ofsajde.
     
    2
    Liptovský Mikuláš sa taktiež dostáva na polovicu súpera. Na teraz majú možnosť priameho kopu, lenže ten je z väčšej vzdialenosti. Predpokladám, že pôjde o center do 16-tky.
     
    2
    Mizerák poslal loptu na zadnú tyč. Na loptu sa snažil zareagovať Blaščík, lenže pred ním bol ešte obranca, ktorý včas zasiahol a poslal loptu do bezpečia.
     
    3
    Úvodné minúty hovoria o tom, že to bude útočný futbal. Ďalšia akcia domáceho tímu. Opäť je to po krídle, tentokrát po pravej strane mieri prihrávka na Kuncu, pred ktorým ešte zasahuje Šavol.
     
    3
    Michalovce držia loptu na polovici súpera. Kombinácia tesne za polovicou, odkiaľ sa však brána súpera ohrozuje veľmi ťažko. Dva fauly hostí vzápätí prerušujú hru.
     
    4
    Hostia tak majú možnosť štandardnej situácie z ľavej strany ihriska. Viacero hráčov je už v 16-tke.
     
    5
    Tak to veru bola šanca hneď v úvode prvého polčasu. Centrovaná lopta z ľavej strany po priamom kope skončila pred malým vápnom. Hlavička Hamuľaka mierila na bránu, avšak Šavol vyťahuje perfektný zákrok.
     
    5
    Liptovský Mikuláš sa taktiež dostáva do šance! V obrannom zákroku nastrelil domáci hráč Maleca. Ten s loptou ihneď prešiel po ľavej strane, poslal center do 16-tky, kde však zakončenie Chomisteka neprišlo.
     
    6
    Prvý rohový kop! Zápas v posledných sekundách je viacmenej zo strany na stranu. Teraz však prichádza center po rohovom kope, ktorý si bez problémov zberá na 5-tke brankár Šavol.
     
    7
    Liptovský Mikuláš mal tak po zlom centri, resp. po neúspešnom šancu na nejaký útok. Prechod po pravej strane skončil tesne za polovicou po neúspechu Pastvu.
     
    8
    Domáci hráči sú opäť pri chuti. Dostávajú sa po kraji ihriska k 16-tke súpera, lenže po kolmej prihrávke zasahuje v páde Kubena, ktorý loptu posila do bezpečia.
     
    8
    Nie najlepší súboj v strede ihriska. Loptu získali domáci hráči. Rýchly prechod centrom na ľavú stranu a následne zakončenie Hamuľaka, ktorý páli iba do bočnej siete.
     
    10
    Po dlhšom čase vidíme nejaký náznak šance aj na strane Liptovského Mikuláša. Loptu na kopačke drží Blaščík, ten si zobral veľké sústo, keď chvel preniknúť cez troch hráčov.
     
    10
    Liptáci ostávajú stále pri lopte. Po aute sa však lopta odráža na ich polovicu a na následný dlhý center Božoka odpovedá odkopom z prvej Kubena.
     
    11
    Michalovce kontrolujú hru. Loptu si držia na vlastnej polovici a po chvíli posielajú center na pravú stranu, kde o loptu bojuje Perez.
     
    11
    Po tom ako Perez vybojoval loptu na pravej strane došla prihrávka pred 16-tku. Zakončenie Božoka mierilo k pravej tyči, lenže Šavol si priestor medzi bránami opäť postrážil.
     
    12
    Domáci hráči majú v úvode zápasu viac loptu na vlastných kopačkách. Snažia sa znovu dostať k bráne súpera, lenže takýmito centrami aké v posledných sekundách predvádzajú to nepôjde.
     
    13
    S veľkou drzosťou a obetavosťou sa snažil niečo vymyslieť Latiak. Ten bojoval o loptu pred 16-tkou súpera. Obrana Michaloviec to však zvládla.
     
    13
    Znovu máme možnosť vidieť snaženie na domácej strane. Povedal by som, že bol to asi najlepší útok Liptákov. Chomistek potiahol loptu cez stred, následná prihrávka z pravej strany ohrozila priestor brány.
     
    14
    Michalovce dali gól!
    Liptovský Mikuláš najskôr zlyhal vo svojom útoku, no z protiútoku sa lepšie darilo domácim hráčom, ktorý to zavŕšili gólom. Center z pravej strany skončil na hlave MIROSLAVA BOŽOKA, ktorý poslal loptu k ľavej tyči. Brankár Liptovského Mikuláša bol bez šance.
     
    16
    Po odkope od brány hostí prišiel súboj na polovici ihriska. Pastva bol však na loptu prikrátky a znovu sú to domáci hráči, ktorí kombinujú. Ich hra sa vzápätí stiahla na ich polovicu, kde si loptu menia obrancovia.
     
    17
    Liptovský Mikuláš zachytil loptu na vlastnej polovici. Postup dopredu vďaka Chomistekovi bol prerušení faulom súpera. Domáci hráči majú teraz loptu na kopačkách.
     
    18
    Hostia síce mali možnosť štandardnej situácie na vlastnej polovici, lenže po centri je pri nej opäť súper. Liptovský Mikuláš sa zatiaľ trápi s prechodom do útoku.
     
    18
    Tentokrát to už bolo o čosi lepšie, keďže po pravej strane prešiel Mizerák, tento hráč sa po pár sekundách odhodlal aj o center, ktorý skončil pred malým vápnom. Loptu pokryl do náručia brankár Jančo.
     
    19
    Po rozohrávke ostávajú pri lopte domáci hráči. Ich prvý útok smerom k bráne súpera skončil hneď na prvej súborovej línii, avšak Michalovce ostávajú pri lopte, ktorú držia vzadu.
     
    20
    Pekná kombinácia na domácej strane. Michalovce držali loptu nejaký čas na vlastnej polovici. Následne však prišli tri pekné prihrávky, ktoré až pred bránou odpratáva Kubena na roh.
     
    Domáci zahrali roh na krátko. Lopta prešla na pravú stranu, následne kolmou prihrávkou do 16-tky, kde sa jej ujal Božok. Tento hráč domácich už šiel do zakončenie. V hodine dvanástej zasahuje Kubena.
     
    22
    Domáci hráči sa s viacerými hráčmi dostali k 16-tke súpera. Pár prihrávok skončilo však prerušením hry v podaní hostí, ktorí vďaka Kubenovi prerušujú tlak súpera.
     
    23
    Ďalšia kombinácia domácich hráčov. Teraz to však skúšali v tesnej blízkosti autovej čiary, kde ich Liptáci prerušili. Nemusia však dlho smútiť, keď sa následne dostali opäť k lopte.
     
    24
    Každý prítomný divák určite vie, že v prvom polčase sa viac darí domácim hráčom. Kolmá prihrávka do 16-tky mierila na Božona, však však zasahuje brankár Šavol.
     
    24
    Po dlhšom čase vidíme aký taký útok aj na strane Liptákov. Prihrávka na ľavú stranu, kde sa lopty ujal Blaščík. Jeho následná prihrávka našla Trnovského, ktorý páli nad.
     
    25
    Mohlo byť 2:0, keby nebol perfektného zákroku mikulášskeho brankára Mateja Šavola. Domáci hráči sa opäť dostali do dobrého zakončenia, ktoré teraz aj preukázali, keď po zakončení Kunca vyrážal do bezpečia brankár Liptákov.
     
    26
    Terajšia kombinácia už však domácim hráčom nevyšla. Po pár prihrávkach sa lopta ocitla u Janočku, ktorý sa snažil po pravej strane vysunúť spoluhráča, ak sa nemýlim tam by to mal byť Božok, ktorý na jeho prihrávku bol pomalý.
     
    27
    Na futbalovom štadióne stále panuje dážď, ale aj prevaha domácich hráčov, ktorí sú aj teraz pri lopte. Kombinácia v zadných radoch.
     
    27
    Znovu chýbali len centimetre a stav na ukazovateľovi skóre sa mohol meniť. Perfektná kombinácia pred veľkým vápnom Liptovského Mikuláša. Kolmá prihrávka za obranou a zakončenie Hamuľaka, ktorý z prvej obhodil Šavola. lenže lopta minula ľavú tyč.
     
    29
    Prevaha domácich hráčov je čoraz väčšia. Opäť korunujú svoju hru ďalšou dobrou akciou, ktorá len o vlas neskončila gólom. Prihrávka do 16-tky neskončila u Šavola, ktorý ju nezachytil, pred prázdnou bránou odkopáva Kubena.
     
    30
    Michalovce v posledných minútach neustále na polovici súpera. Tentokrát prenikajú pomocou vhadzovaní na ľavej strane.
     
    31
    Neskončí do dobre vždycky. Po dlhšom čase nevyšla kombinácia domácich hráčov tak ako by si to prestavovali. Pár prihrávok pred 16-tkou v tej finálnej fáze zachytil obranca, ktorý odkopáva.
     
    32
    Znovu sa píska a znovu je hra prerušená. Michalovce kombinovali na ľavej strane pri autovej čiare. Janočko si obhodil loptu no vzápätí bol faulovaný.
     
    32
    Priamy kop z ľavej strany skončil v 16-tke, ale tentokrát je obrana Liptovského Mikuláša 100%.
     
    33
    Ďalší hrozivý útok domácich hráčov, ktorí sa snažia ohroziť bránu súpera čoraz častejšia a častejšie. Po kombinácii na pravej strane prišiel center, ktorý pokryl brankár.
     
    34
    Neviem čo je za týmto striedaním, ale na zranenie to podla mňa vyzerá. Z ihriska však odchádza Miroslav Blaščík, ktorého nahrádza Lukáš Balluch.
     
    35
    Aj by som Vám to rád ukázal ako sa zrodila dúha nad futbalovým štadiónom, lenže to na teraz nie je možné. Liptáci si však môžu priať vyrovnávajúci gól a ak sú povery pravdivé, po želaní možno príde.
     
    36
    Už som si myslel, že sa im to skoro podarí. Po pravej strane prechádzala čerstvá posila na ihrisku Balluch. Ten však zlyhal následne na obrancovi, ktorý loptu posiela v páde do bezpečia.
     
    36
    Vykúka aj slnko. To sa môže aktuálne pozerať na ďalší útok na domácej strane, ktorý už nie je taký úspešný ako predošlé. Prechod cez stred a krížna prihrávka na ľavú stranu, ktorá končí za bránkovou čiarou.
     
    38
    Michalovce aj teraz pri lopte. Hra sa otočila na pravú stranu, tam sa z jedného dotyku snažil o prihrávku Kunca, ktorého pokus vystihol súpera a loptu zasiahol.
     
    38
    Domáce hráčky to nevzdávajú a pri lopte sú aj po pár sekundách. Po aute prišla kombinácia na pravej strane, ktorá je zavŕšená faulom. Priamy kop na domácej strane.
     
    39
    Pri lopte sa ocitol iba Janočko. Podla mňa pošle loptu do 16-tky, kde sa budú snažiť naskakovať hráči a hlavičkovať. Rozhodca ešte pred štandardnou situáciou kľudní hráčov v 16-tke.
     
    40
    Dlhšie sme tu nemali nejakú gólovú šancu na domácej strane, ak dobre rátam toto je už tá štvrtá, ktorá končí opäť u brankára Šavola, ktorý reflexne nohou vyráža strelu Korjikova po centri z pravej strany.
     
    41
    Ak by sme mohli ponúknuť grafiku s držaním lopty na ktorých miestach určite nejakých 80% by tvorilo miesta v okolí 16-tky Liptovského Mikuláša. V týchto priestoroch sa pohybujú aj teraz.
     
    41
    Gólová šanca číslo päť vážení diváci a všetci prítomní. Michalovce sú pri chuti aj v posledných minútach prvého polčasu, keď sa dobrou strelou prezentoval Kovaľ, ktorý zlyhal na perfektnom zákroku brankára Šavola.
     
    43
    Štadión je osvietený slnkom, ale ihrisko je osvetľované umelým svetlom. Zaujímavé... V útoku sú však opäť domáci hráči. Tí prešli po pravej strane, kde sú vzápätí postavení obranou.
     
    44
    Záverečné minúty prvého polčasu. Domáci hráči ostávajú naďalej pri lopte a snažia sa ešte nejak ohroziť bránu súpera. Na teraz však kombinujú iba v zadných radoch, resp. na vlastnej polovici.
     
    44
    Po dlhšom čase si užijú niečo s loptou aj hráči Liptovského Mikuláša. Ich ťaženie po autovom vhadzovaní sa prerušuje vzápätí, keď prichádza faul.
     
    45
    Posledné sekundy prvého polčasu. Vyzerá to tak. že lopta z priameho kopu pôjde do 16-tky. kde sú už stiahnutí všetci hráči. Štandardná situácia skončila hneď na prvom obrancovi, ktorí posielajú loptu do bezpečia.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    Skončil sa nám tak prvý polčas stretnutia 25. kola, v ktorom sú zatiaľ tí šťastnejší domáci hráči, ktorí sa do vedenia dostali už v 14. minúte po góle Božoka. O tom, že vedenia je určite zaslúžené dokázali prítomným divákom aj v nasledujúcom celom prvom polčase, kde súperovi ani nepožičali loptu. Viacero pokusov spoza 16-tky, či vnútri pokryl perfektnými zákrokmi brankár Šavol. O jedinú šancu v prvom polčase sa postaral na strane Liptákov v 30. minúte Trnovský, ktorý spoza veľkého vápna pálil nad.
     
    Druhý polčas začne približne o 18:30.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    49
    Druhý polčas začíname trošku neskôr kvôli technickým problémom.
     
    50
    V úvod druhého polčasu však k ničomu vážnemu neprišlo. Pri lopte sú aktuálne domáci hráči, ktorí preniesli hru po centri pred 16-tku súpera. Zakončenie končí náručí Šavola.
     
    51
    Aj po výkope Šavola sú pri lopte domáci hráči. Tí si loptu držia viacmenej skoro stále a nie je tomu inak ani tentokrát. Center z ľavej strany pokrýva brankár Šavol.
     
    51
    Po niekoľkých minútach a azda po prvý krát v druhom polčase prichádza útok na strane Liptovského Mikuláša. Prechod po kraji ihriska končí prerušením hry.
     
    45
    Informujeme Vás ešte o striedaní po prestávke, na ktoré prišli na futbalovom štadióne v Michaloviach až teraz. Z ihriska odišiel Malec, nastúpil Šupej.
     
    54
    Striedanie prichádza aj na domácej strane. Z ihriska odchádza Perez, nastupuje Danko.
     
    55
    Liptovský Mikuláš sa vďaka priamemu kopu z pravej strany opäť k ničomu nedostáva, aj keď lopta nepríjemne skončila pred bránou. Vzápätí však odkopáva obrana.
     
    56
    Michalovce sa dostávajú do ďalšej šance. Pár prihrávok na pravej strane a následná kolmica, na ktorej je Hamuľak. Jeho strelu vykrýva reflexne brankár Šavol.
     
    57
    Michalovce dali gól!
    Po nevyužitej šanci domáci hráči dlho nesmútia. Po tom ako loptu vyrazil do bezpečia Šavol prišiel následný útok, ktorý vnútri 16-tky zakončuje k ľavej tyči z voleja DOMINIK KUNCA.
     
    58
    Po dlhom centru posiela loptu na Šupeja hlavou Moravčík. Mikulášsky hráč sa snažil o kľučku, ale tú prečítal domáci hráč, ktorý tak získal pre svoj tím loptu. Michalovce opäť tvoria nejakú tú akciu.
     
    58
    Hra sa však presúva do zadných radov domáceho tímu, konkrétne až k brankárovi, ktorý bude rozohrávať. Po pár prihrávkach prišiel center na pravú stranu a následné vniknutie do 16-tky v podaní Kuncu, ktorý však nepridal v krátkom časovom slede druhý gól.
     
    59
    Po nevyužitej šanci postupuje do útoku Liptovský Mikuláš. Ten je však tak povediac takticky zastavený faulom. Následný priamy kop z vlastnej polovici končí pred 16-tkou súpera, kde si to znovu vybojovali domáci hráči.
     
    60
    Môžme si dovoliť povedať, že doterajší priebeh stretnutia je zaslúžený. Liptovský Mikuláš sa v podstate k ničomu nedostal, čo sa o domácich nedá povedať. Tí mohli viesť o viacero gólov, lenže v bráne je chytá perfektne Šavol.
     
    61
    Ďalšia šanca prichádza aj teraz. Michalovce postupujú do útoku aj teraz. Pár prihrávok na pravej strane a opäť ako v posledných situáciach center do 16-tky, ten tentokrát poslali do bezpečia hráči Liptovského Mikuláša.
     
    62
    Čakal by som, že po takomto stave bude viac útočiť tím z Liptova, ale ten sa neustále bráni. Je tomu tak aj teraz, keď čelí ďalšiemu útoku súpera.
     
    63
    Potlesk na domácej tribúne a určite zaslúžený. Michalovce hrajú s chuťou, čo vidieť aj na ihrisku. Perfektná kombinácia po ľavej strane v štýle Barcelony. Záverečná prihrávka, ktorá by bola tou finálnou na gólovú bola prerušená včas Kubenom. Domáci hráči vzápätí opäť pri lopte.
     
    63
    Teraz to na strane domáceho tímu nevyšlo najlepšie. Držanie lopty je v podstate v réžii jedného tímu, ktorý sa o niečo snažil aj teraz. Domáci útok po ľavej strane skončil nepresnou prihrávkou Vanáka.
     
    64
    Už keď to vyzeralo, že Liptovský Mikuláš po získaní lopty si vybojuje nejaký útok, tak ich zastavuje hlavný rozhodca. Michalovce rozohrávajú na krátko a vzápätí sa dostávajú na vlastnú polovicu.
     
    65
    Liptovský Mikuláš je určite v tomto zápase o triedu horší. Hovorí o tom aj postavenie v tabuľke, keď sa nachádza na predposlednom mieste, lenže takto sa o záchranu v II. lige nebojuje.
     
    66
    V držaní lopty je to v réžii jedeného tímu. Domáci hráči sa presúvajú z vlastnej polovice na stranu Liptovského Mikuláša, kde sa budú snažiť o nejaký ďalší útok.
     
    66
    Pri lopte je v zadných radoch Liptovského Mikuláša brankár Šavol. Ten poslal loptu na stred ihriska, vzápätí sa dostala späť pred jeho 16-tku. Faul domáceho hráča na Kubenu bol zastaveným rozhodcom.
     
    67
    Tretia striedanie v tíme Liptovského Mikuláša. Z ihriska odchádza Trnovský, ktorý sa v 30. minúte pokúsil ohroziť bránu súpera, lenže jeho pokus mieril nad. Na jeho miesto, resp. miesto neho nastupuje Trnovský.
     
    68
    Liptovský Mikuláš teraz už drží loptu na kopačkách. Nie je to však dlho, keď po nepresnej prihrávke Moravčíka sa na kraji ihriska dostáva k lopte súpera. Ten za pomoci pár prihrávok sa dostáva do zakončenie, ktoré z kopačky Janočku končí na Kubenovi.
     
    69
    Perfektný prechod v podaní Kunca, ktorý si dovolil moc, ale nakoniec mu to vyšlo, keď prešiel cez troch súperových hráčov. Pred 16-tkou sa snažil o vysunutie Hamuľaka, lenže brankár Šavol čítal hru.
     
    70
    Domáci hráči sa snažia o niečo aj teraz čím by zvýšili svoj náskok. Pár prihrávok popri autovej čiare prerušil obranca.
     
    71
    Po nejakom čase sme svedkami na futbalovom štadióne v Michalovciach zakončenia. Skúste hádať, na ktorú bránu to bolo. Máte pravdu, strela spoza 16-tky skončila u brankára Šavola.
     
    72
    Nejaký dotyk s loptou si pripisuje aj brankár domácich Jančo. Jeho následný odkop skončil na polovici, kde si hostia vybojovali aspoň autové vhadzovanie.
     
    72
    Striedanie na domácej strane, ktoré nesie číslo dva. Z ihriska odchádza Hamuľák, nastupuje Garzon.
     
    73
    Hra je prerušená. Po jednom zo súbojov ostáva ležať na trávniku Chomistek. Ten sa však postavil vzápätí a pokračuje sa v hre.
     
    74
    Domáci hráči sú pri lopte aj teraz. Pár prihrávok na vlastnej polovici a vzápätí prechod do útoku, ktorý však skončil centrom na Božoka. Postranný rozhodca signalizuje ofsajd.
     
    75
    Už to vyzeralo na ďalší gólový útok na domácej strane. Michalovce sa z vlastnej polovice rýchlo dostali na tú, kde čelil útoku Liptovský Mikuláš. Prihrávka na pravú stranu a center pred bránu, kde zasahuje Kubena.
     
    76
    Podobný útok ako pred pár sekundami prichádza aj teraz. Liptovský Mikuláš je teraz v obrannej činnosti úspešný, keď sa mu podarilo odraziť center z pravej strany.
     
    77
    Tentokrát je to znovu podobne. Prechod cez stred a prihrávka na ľavú stranu. Odlišné je len miesto odkiaľ prichádza center. V posledných dvoch prípadoch to bolo z pravej strany, tentokrát je to z ľavej keď pokus Božoka končí za branou.
     
    78
    Liptovskému Mikulášu sa podaril dostať k pravej rohovej zástavke súpera. Nejaká šanca by už mohla prísť, lenže teraz to nie je, keď v súboji o loptu fauluje Latiak.
     
    78
    Domáci hráči rozohrávajú na krátko. Po chvíli sa Liptovský Mikuláš presunul na vlastnú polovicu v celom počte a čaká na útok súpera. Ten prišiel veľmi rýchlo, keď zakončenie z väčšej vzdialenosti poslal na roh Kubena.
     
    80
    Po rohu sa nič nedialo a lopta končí za čiarou. Následný odkop Šavola pokryla obrana domácich, ktorá je pri lopte opäť.
     
    80
    Hráčom v modro-žltých dresoch chutí futbal. Aj teraz sa dostávajú do útoku, keď ich center na pravú stranu prerušila obrana na roh.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1100 divákov.
     
    81
    Tento rohový kop bol z radov tých lepších, ale nie gólových. Lopta prišla pred bránu z pravej strany, do lopty sa položil Božoň, ten vašk minul bránu.
     
    82
    V posledných minútach prichádza zbytočná žltá karta na strane Liptovského Mikuláša, keď Chomistek dostal žltú kartu po tom ako odkopol loptu po prerušení hry.
     
    83
    Liptovský Mikuláš je tentokrát pri lopte. V zadných radoch ju má na kopačke Kubena, ktorý ju následným centrom na pravú stranu priam odovzdal súperovi.
     
    84
    Domáci hráči sú pri lopte aj teraz. Všetko začínajú zo zadných radov, odkiaľ sa budú snažiť o nejaký útok. Kolmú prihrávku pokrýva Moravčík, ktorý zakladá následne útok.
     
    84
    Ešte pred tým ako Liptovský Mikuláš zahrá priamy kop z pravej strany prichádza striedanie. Z ihriska odchádza Janočko, nastupuje Sedlák.
     
    86
    Z jednej veľkej šance mohol prísť gól na strane Liptovského Mikuláša. Po priamom kope sa lopta ocitla pred malým vápnom brankára Janča. Prihrávka k bielemu bodu a zakončenie Chomisteka skončilo tesne vedľa pravej tyče.
     
    88
    Z futbalového štadióna už pomaly odchádzajú aj diváci. Liptovský Mikuláš je však pri lopte a pomaly postupuje do útoku.
     
    88
    center na pravej strane si spracoval Moravčík, ten sa snažil o nejakú kombináciu so spoluhráčom, ktorá však vzápätí neprišla. Hostia po tom ako zachytilo loptu smerujú do útoku.
     
    89
    V závere zápasu vidí žltú kartu za faul zo zadu hráč Liptovského Mikuláša Miroslav Pastva.
     
    90
    Rozhodca nastavuje jednu minútu.
     
    90+1
    V záverečných sekundách sú pri lopte domáci hráči. Tí však mali s prechodom problém a k lopte sa dostal súper. Center Liptovského Mikuláša skončil na 16-tke súpera.
     
    90+1
    V posledných sekundách si domáci hráči ešte vyprodukovali nejakú tú šancu. Po prechode po pravej strane prišlo zakončenie v podaní Božoňa, keď loptu vykrýva Šavol.
     
    Koniec zápasu.
     
    Práve sa nám skončil zápas 25. kola medzi Liptovským Mikulášom a Michalovcami výsledkom 2:0. V dnešnom zápase sa hralo v podstate smerom iba na jednu bránu o čom svedčí aj samotný výsledok, v ktorom jasne vyhrali domáci hráči. Samotný úvod zápasu bol ešte ako tak vyrovnaný, následne prišiel úder v 14. minúte, keď sa Michalovce dostali do vedenia po góle Božoka. Šance na strane domácich pribúdali aj v ďalších sekundách. Streli či už z pravej strany, alebo vnútri 16-tky pokryl perfektnými zákrokmi brankár Šavol, ktorý patrí medzi hrdinov dnešného zápasu. O nejakých šanciach na strane Liptovského Mikuláša stačí povedať o pokuse Trnovského, ktorého skončil tesne nad, ale gólovo si pýtala šanca v závere zápasu z kopačky Choimsteka, ktorý tesne pálil mimo. Po tejto šanci však už bolo rozhodnuté. Michalovce si pripisujú ďalšie tri cenné body, keď gólom z 57. minúty zásluhou Kunca spečatili výsledok zápasu na 2:0.
     
    Vážení športoví priatelia ja Vám ďakujem, že ste si v týchto večerných hodinách našli čas na futbal a vychutnali ste si ho spoločne spolu so mnou, ale aj vďaka portálu www.onlajny.eu ktoré Vám to všetko umožnili.

    Príjemný zvyšok večera praje Tomáš Batiz. Vidíme sa pri ďalších zápasoch Liptovského Mikuláša, ale aj pri ostatných zahraničných súťažiach. Športu zdar! (19:24:01)

    Tomáš Batiz

    Branky: 14. Božok, 57. Kunca

    Karty:   82. Chomistek (LMI), 89. Pastva (LMI)


    MFK Zemplín Michalovce: Jančo – Korijkov, Vanák, Perez, Janočko, Božok, Kunca, Morlacchi, Pedhorin, Hamuľák, Kovaľ.
    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Kubena, Kucharčík, Mizerák, Latiak, Blaščík, Chomistek, Moravčík, Pastva, Trnovský, Malec.

    Rozhodčí: Fajčík, Brenzda, Hrčka.

    Diváci: 1100
    bahis siteleri