Podbrezová – Šamorín 2:0 (kon.) | Dolný Kubín – Dunajská Streda 1:2 (kon.) | R. Sobota – Šaľa 2:1 (kon.)
Dubnica – Ružiná 0:4 (kon.) | Michalovce – L. Mikuláš 2:0 (kon.)
konec
MFK Zemplín Michalovce
2:0 (1:0)
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
sk Sobota 13.04.2013, 17:30 • FŠ Michalovce • MONACObet liga
     
    90+1
    V posledných sekundách si domáci hráči ešte vyprodukovali nejakú tú šancu. Po prechode po pravej strane prišlo zakončenie v podaní Božoňa, keď loptu vykrýva Šavol.
     
    89
    V závere zápasu vidí žltú kartu za faul zo zadu hráč Liptovského Mikuláša Miroslav Pastva.
     
    86
    Z jednej veľkej šance mohol prísť gól na strane Liptovského Mikuláša. Po priamom kope sa lopta ocitla pred malým vápnom brankára Janča. Prihrávka k bielemu bodu a zakončenie Chomisteka skončilo tesne vedľa pravej tyče.
     
    84
    Ešte pred tým ako Liptovský Mikuláš zahrá priamy kop z pravej strany prichádza striedanie. Z ihriska odchádza Janočko, nastupuje Sedlák.
     
    82
    V posledných minútach prichádza zbytočná žltá karta na strane Liptovského Mikuláša, keď Chomistek dostal žltú kartu po tom ako odkopol loptu po prerušení hry.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1100 divákov.
     
    72
    Striedanie na domácej strane, ktoré nesie číslo dva. Z ihriska odchádza Hamuľák, nastupuje Garzon.
     
    67
    Tretia striedanie v tíme Liptovského Mikuláša. Z ihriska odchádza Trnovský, ktorý sa v 30. minúte pokúsil ohroziť bránu súpera, lenže jeho pokus mieril nad. Na jeho miesto, resp. miesto neho nastupuje Trnovský.
     
    63
    Potlesk na domácej tribúne a určite zaslúžený. Michalovce hrajú s chuťou, čo vidieť aj na ihrisku. Perfektná kombinácia po ľavej strane v štýle Barcelony. Záverečná prihrávka, ktorá by bola tou finálnou na gólovú bola prerušená včas Kubenom. Domáci hráči vzápätí opäť pri lopte.
     
    57
    Michalovce dali gól!
    Po nevyužitej šanci domáci hráči dlho nesmútia. Po tom ako loptu vyrazil do bezpečia Šavol prišiel následný útok, ktorý vnútri 16-tky zakončuje k ľavej tyči z voleja DOMINIK KUNCA.
     
    56
    Michalovce sa dostávajú do ďalšej šance. Pár prihrávok na pravej strane a následná kolmica, na ktorej je Hamuľak. Jeho strelu vykrýva reflexne brankár Šavol.
     
    54
    Striedanie prichádza aj na domácej strane. Z ihriska odchádza Perez, nastupuje Danko.
     
    45
    Informujeme Vás ešte o striedaní po prestávke, na ktoré prišli na futbalovom štadióne v Michaloviach až teraz. Z ihriska odišiel Malec, nastúpil Šupej.
     
    41
    Gólová šanca číslo päť vážení diváci a všetci prítomní. Michalovce sú pri chuti aj v posledných minútach prvého polčasu, keď sa dobrou strelou prezentoval Kovaľ, ktorý zlyhal na perfektnom zákroku brankára Šavola.
     
    40
    Dlhšie sme tu nemali nejakú gólovú šancu na domácej strane, ak dobre rátam toto je už tá štvrtá, ktorá končí opäť u brankára Šavola, ktorý reflexne nohou vyráža strelu Korjikova po centri z pravej strany.
     
    34
    Neviem čo je za týmto striedaním, ale na zranenie to podla mňa vyzerá. Z ihriska však odchádza Miroslav Blaščík, ktorého nahrádza Lukáš Balluch.
     
    29
    Prevaha domácich hráčov je čoraz väčšia. Opäť korunujú svoju hru ďalšou dobrou akciou, ktorá len o vlas neskončila gólom. Prihrávka do 16-tky neskončila u Šavola, ktorý ju nezachytil, pred prázdnou bránou odkopáva Kubena.
     
    27
    Znovu chýbali len centimetre a stav na ukazovateľovi skóre sa mohol meniť. Perfektná kombinácia pred veľkým vápnom Liptovského Mikuláša. Kolmá prihrávka za obranou a zakončenie Hamuľaka, ktorý z prvej obhodil Šavola. lenže lopta minula ľavú tyč.
     
    25
    Mohlo byť 2:0, keby nebol perfektného zákroku mikulášskeho brankára Mateja Šavola. Domáci hráči sa opäť dostali do dobrého zakončenia, ktoré teraz aj preukázali, keď po zakončení Kunca vyrážal do bezpečia brankár Liptákov.
     
    14
    Michalovce dali gól!
    Liptovský Mikuláš najskôr zlyhal vo svojom útoku, no z protiútoku sa lepšie darilo domácim hráčom, ktorý to zavŕšili gólom. Center z pravej strany skončil na hlave MIROSLAVA BOŽOKA, ktorý poslal loptu k ľavej tyči. Brankár Liptovského Mikuláša bol bez šance.
     
    11
    Po tom ako Perez vybojoval loptu na pravej strane došla prihrávka pred 16-tku. Zakončenie Božoka mierilo k pravej tyči, lenže Šavol si priestor medzi bránami opäť postrážil.
     
    5
    Tak to veru bola šanca hneď v úvode prvého polčasu. Centrovaná lopta z ľavej strany po priamom kope skončila pred malým vápnom. Hlavička Hamuľaka mierila na bránu, avšak Šavol vyťahuje perfektný zákrok.

    Tomáš Batiz

    Branky: 14. Božok, 57. Kunca

    Karty:   82. Chomistek (LMI), 89. Pastva (LMI)


    MFK Zemplín Michalovce: Jančo – Korijkov, Vanák, Perez, Janočko, Božok, Kunca, Morlacchi, Pedhorin, Hamuľák, Kovaľ.
    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Kubena, Kucharčík, Mizerák, Latiak, Blaščík, Chomistek, Moravčík, Pastva, Trnovský, Malec.

    Rozhodčí: Fajčík, Brenzda, Hrčka.

    Diváci: 1100
    bahis siteleri