Litva – Nizozemsko 3:5 (kon.) | Rumunsko – Polsko 1:6 (kon.) | Estonsko – Ukrajina 1:8 (kon.)
konec
Rumunsko
1:6 (1:0, 0:3, 0:3)
Polsko
Pondělí 15.04.2013, 15:30 • Ice Palace Druzhba (Doněck) • Mistrovství světa - I. B Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:03
    Ervin Moldovan (ROM) podrazil protihráče a tak předchozí informace neplatí. bude se hrát ve třech na obou stranách, to nebývá příliš zvykem.
     
    49:40
    Tomasz Malasinski (POL) v zápětí také naprosto zbytečně fauluje a bude z toho přesilovka čtyřech proti třem a následně i pěti proti třem.
     
    49:01
    Krzysztof Zapala (POL) si odpyká dvouminutový trest za sekání. Bude se hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    48:19
    Je zde další vyloučení a Polsko si tak zahraje přesilovou hru pět na tři. Vyloučeným hráčem je Pysarenko, který podrazil soupeře.
     
    28:53
    Ve druhé třetině si Rumuni pomáhají stále častěji nedovoleně. Wirag (ROM) podrazil svého protivníka a již poslušně odjel na trestnou lavici.
     
    25:05
    Osobní desetiminutový trest dostává Adam Baginski (POL) za nesportovní chování. Baginski vypálil už po odpískání a to se nelíbilo rozhodčímu.
     
    24:14
    Máme zde další vyloučení a tentokrát už bude mít Polsko výhodu přesilové hry pěti proti třem. Vyloučený je Zsolt Molnar za držení.
     
    23:24
    Přesilová hra je u konce, za držení je vyloučen právě hráč, který mohl před chvilkou navýšit vedení. Zsombor Antal (ROM) odchází poslušně na trestnou lavici.
     
    22:08
    Již podruhé v zápase je potrestano špatné střídání, tentokrát hráli v šesti Poláci a tak si zahrají přesilovou hru Rumuni.
     
    19:43
    Istvan Nagy (ROM) je vyloučen na dvě minuty za sekání a v závěru první třetiny nebo případně na začátku druhé si zahrají Poláci přesilovou hru.
     
    02:13
    Rumuni špatně střídali a tak si Polsko zahraje první přesilovou hru v zápase. Potrestaná je hráčská lavice Rumunska za příliš mnoho hráčů na ledě.

    Jozef Valenčík

    Branky a nahrávky: 7. Becze (Pysarenko) – 25. Dutka (Dronia, Malasinski), 26. Kowalowka (Bryk), 30. Malasinski (Dronia), 47. Galtan (Strzyzowski, Dziubinski), 49. Kowalowka (Gorny), 55. Dziubinski (Kotlorz, Strzyzowski)


    Rumunsko: Catrinoi (47. Ruczuj) – Papp, Goga, Pysarenko, Molnar Zsolt, Nagy, Kosa, Bors – Antal, Moldovan, Szocs – Virag, Flinta, Mihaly – Molnar Zsombor, Petres, Becze – Peter, Pascaru
    Polsko: Odrobny (Kosowski) – Dronia, Dutka, Gabrys, Kotlorz, Gorny, Bryk, Wajda, Rompkowski – Zapala, Malasinski, Kolusz – Witecki, Urbanowicz, Pasiut – Baginski, Kowalowka, Laszkiewicz – Strzyzowski, Dziubinski, Galant

    Rozhodčí: Ansons – Gladchenko, Pardatschner
    bahis siteleri