Slovensko – USA 4:1 (kon.) | Bělorusko – Švýcarsko 1:4 (kon.) | Francie – Německo 2:3 (po pr.)
Česko – Norsko 7:0 (kon.) | Lotyšsko – Finsko 2:3 (po pr.) | Dánsko – Švédsko 2:4 (kon.)
konec
Bělorusko
1:4 (0:1, 0:0, 1:3)
Švýcarsko
Úterý 14.05.2013, 12:15 • Globen arena, Stockholm, Švédsko • Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:08
    A navíc by mělo přijít na straně Běloruska k vyloučení, i když se s tím běloruská střídačka těžko srovnává. Alexander Kitarov (BLR) svým faulem ukončil přesilovku svého celku, bude se hrát ve čtyřech.
     
    47:56
    Simon Bodenmann (SVI) mimo hru zbytečně atakoval jednoho z Bělorusů, za což je po zásluze odměněn dvěma trestnými minutami.
     
    33:49
    I když Švýcaři tlačili a byli lepší, přesilovku si teď zahrají Bělorusové. Roman Josi (SVI) totiž zastavil Kitarova za hranicí pravidel, což pohledu sudího Fraňa neuteklo.
     
    27:25
    A Bělorusko bude hrát přesilovou hru. Kulakova nedovoleně zastavil Severin Blindenbacher (SVI), za což už sedí na trestné lavici.
     
    14:49
    A možnost zahrát si ve hře o jednoho muže navíc mají i Bělorusové. Za podražení dostal menší trest útočník čtvrté švýcarské formace Julian Walker (SVI).
     
    12:19
    A je tu další početní výhoda pro Švýcarsko. Svého soupeře nedovoleně zastavil Roman Graborenko (BLR), jenž si za krosček jde sednou za katr.
     
    08:30
    Je tu první vyloučení utkání a na trestnou lavici usedne jeden z Bělorusů. Je jím obránce Alexander Jeronov (BLR), jenž se provinil vysokou holí.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 42. Kovyršin (Andrjuščenko, Šinkevič) – 2. Josi, 51. Bieber (Josi, Berra), 54. Walker (Bieber), 60. Walker


    Bělorusko: Belinskij (Milčakov) – Kaznaděj, Černook, Jeronov, Graborenko, Šinkevič, Goroško, Maslenikov – Kulakov (A), Kolcov (C), Kitarov – Ugarov (A), Meleško, Stas – Andrjuščenko, Kovyršin, Gavrus – Solomonov, Demkov, Stefanovič – Kislyj.
    Trenér: Andrej Skabelka

    Švýcarsko: Berra (Gerber) – Vauclair (A), Seger (C), Von Gunten, Josi, Blindenbacher, Furrer, Diaz, Blum – Niederreiter, Plüss (A), Moser – Ambühl, Suri, Gardner – Cunti, Bodenmann, Hollenstein – Trachsler, Bieber, Walker. Trenér: Sean Simpson

    Rozhodčí: Fraňo (CZE), Vinnerborg (SWE) – Valach (SVK), Woodworth (USA)

    Diváci: 2 206
    bahis siteleri