Slovensko – USA 4:1 (kon.) | Bělorusko – Švýcarsko 1:4 (kon.) | Francie – Německo 2:3 (po pr.)
Česko – Norsko 7:0 (kon.) | Lotyšsko – Finsko 2:3 (po pr.) | Dánsko – Švédsko 2:4 (kon.)
konec
Bělorusko
1:4 (0:1, 0:0, 1:3)
Švýcarsko
Úterý 14.05.2013, 12:15 • Globen arena, Stockholm, Švédsko • Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:02
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Chybu Bělorusů na modré čáře vystihl JULIAN WALKER, který už pak šel na prázdnou branku naprosto sám a nebyl pro něj problém zamířit do černého! Walker se dnes trefuje podruhé. Bez asistence.
     
    54:00
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarsko má dvoubrankový náskok a už to pomalu vypadá, že ani v posledním utkání základní skupiny nepozná hořkost porážky. Matthias Bieber našel zpoza svatyně před brankou nehlídaného JULIANA WALKERA, který z první poslal puk mezi tři tyče. Belinskij se nestihl přesunout a je to 3:1 pro Švýcary! Asisitence: Matthias Bieber.
     
    50:59
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Další akce už ovšem znamená branku! Znovu u toho byl Roman Josi, jenž měl na této brance obrovský podíl. Puk ze svého pásma zavezl až do útočné zóny, a poté předal puk na MATTHIASE BIEBERA, jenž z levého kruhu trefil místo nad Belinského vyrážečkou. Před Josim se puku dotkl ještě brankář Reto Berra, proto i on si připíše nahrávku. Asistence: Roman Josi, Reto Berra.
     
    41:35
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! JEVGENIJ KOVYRŠIN pouze dokončil akci Andrjuščenka, jenž projel s pukem až před Berru a procpal ho za jeho záda. Kotouč ale nedoklouzal za brankovou čáru, ovšem po doklepnutí Kovyršina už v síti skončil. Asistence: Vjačeslav Andrjuščenko, Ilja Šinkevič.
     
    01:13
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    ROMAN JOSI si nyní z pozice obránce zahrál na forvarda a jeho akce otevřela gólový účet dnešního zápasu! Puk si na svou hůl vzal už ve vlastním pásmu, podél pravého hrazení projel okolo zadáků Běloruska, a poté s trochou štěstí procpal kotouč za Belinského záda! Bez asistence.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 42. Kovyršin (Andrjuščenko, Šinkevič) – 2. Josi, 51. Bieber (Josi, Berra), 54. Walker (Bieber), 60. Walker


    Bělorusko: Belinskij (Milčakov) – Kaznaděj, Černook, Jeronov, Graborenko, Šinkevič, Goroško, Maslenikov – Kulakov (A), Kolcov (C), Kitarov – Ugarov (A), Meleško, Stas – Andrjuščenko, Kovyršin, Gavrus – Solomonov, Demkov, Stefanovič – Kislyj.
    Trenér: Andrej Skabelka

    Švýcarsko: Berra (Gerber) – Vauclair (A), Seger (C), Von Gunten, Josi, Blindenbacher, Furrer, Diaz, Blum – Niederreiter, Plüss (A), Moser – Ambühl, Suri, Gardner – Cunti, Bodenmann, Hollenstein – Trachsler, Bieber, Walker. Trenér: Sean Simpson

    Rozhodčí: Fraňo (CZE), Vinnerborg (SWE) – Valach (SVK), Woodworth (USA)

    Diváci: 2 206
    bahis siteleri