L. Mikuláš – R. Sobota 1:2 (kon.) | Dubnica – Dunajská Streda 0:1 (kon.)
konec
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
1:2 (1:2)
MŠK Rimavská Sobota
sk Středa 15.05.2013, 16:30 • FŠ Okoličné, Liptovský Mikuláš. • MONACObet liga
     
    Z mojej strany je to už všetko, lúči sa s Vami komentátor Tomáš Batiz. Prajem príjemný zvyšok dňa.

    Touto cestou Vás chcem ešte pozvať na dnešný finálový zápas Európskeho pohára medzi Chelsea a Benficou. Výkop je naplánovaný na 20:45, samozrejme aj na portály onlajny. eu. (18:26:07)
     
    Pred pár sekundami sa nám skončil dohrávka stretnutia 24. kola medzi Liptovským Mikulášom a Rimavskou Sobotou výsledkom 1:2.

    Zrejme je už rozhodnuté, keď Liptovský Mikuláš v toto súboji nevybojoval ani bod a tým sa asi najviac priblížil na vypadnutie do nižšej súťaže. Rimavská Sobota však predviedla dobrý výkon za, ktorý sa nemusí hanbiť. Už v prvom polčase sa dostala do jasného vedenia o dva góly, ktorý síce ešte súper skorigoval na jednogólový.

    V druhom polčase sa hra prelievala zo strany na stranu, ale žiadna väčšia šanca ani na jednej strane neprišla. Rimavská Sobota si tak zaistila tri dôležité body, ktoré ju zrejme zachránia od vypadnutia z druhej najvyššej slovenskej súťaže.
     
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Loptu držia v týchto sekundách hráči Liptovského Mikuláša, ale rozhodca pomaly už ukončuje zápas. Po ich nevyužitej šanci sa hra dostala trošku k bráne súpera, ale hostia sa ubránili.
     
    90+1
    V nadstavenom čase aj také taktické striedanie v podaní hostí. Ihrisko opúšťa Katona a nastupuje Lupták.
     
    90+1
    V nadstavenom čase sa hrá iba na polovici Liptovského Mikuláša. Vyzerá to tak, že hostia tento zápas dobojujú do víťazného konca.
     
    90
    Nastavujú sa dve minúty zápasu.
     
    89
    Záverečné sekunda tohto zápasu. V loptu má aktuálne v náručí brankár hostí, ktorý podržal loptu čo to dalo a následne dlhým výkopom poslal prihrávku až na polovicu súpera.
     
    88
    Podobná situácia ako pred pár sekundami. Na pravej strane je s lopotu tentokrát Peter Katona, ktorý držal dlhšie loptu a vzápätí vybojoval aspoň vhadzovanie.
     
    87
    Na pravej strane sa k lopte dostal Martin Tribula, ktorý to spravil perfektne. Dostal sa do súbojov 1 na 1, ale perfektne podržal loptu.
     
    86
    Dobrá šanca na strane domáceho tímu. Loptu zachytil na ľavej strane kapitán Ivan Lišivka. Ten si to hodil a preletel po tejto spomínanej čiare. Prízemný center pokryli obrancovia hostí.
     
    85
    Do pozornosti dávame fakt, že hostia ešte nestriedali. Zrejme si to aj takticky chystajú na záver druhého polčasu. Sústreďme sa aj na útok hostí, keď strela Martina Pribulu mieri tesne vedľa ľavej tyče.
     
    83
    Ešte pred samotným faulom ostal na trávniku ležať jeden z hráčov na strane Rimavskej Soboty, čo zaistilo pár dôležitých sekúnd v záverečných minútach dohrávky 24. kola.
     
    82
    Hostia sa prišli občerstviť, aspoň čo sa týka pitného režimu. Brankár si na to počkal a následne rozohral na pravú stranu ihriska. Domáci majú možnosť priameho kopu z vlastnej polovici.
     
    82
    Čas na svetelnej tabuli sa pomaly kráti a pre Liptovský Mikuláš dvojnásobne. Rimavská Sobota však je stále pri lopte a čo je podstatnejšie postupuje do útoku, kde kontroluje hru.
     
    80
    Začala sa nám aj posledná desaťminútovka. Pri lopte sú aktuálne hráči hostí, ktorí budú zahrávať autové vhadzovanie z ľavej strany. Po tomto akte prichádza lopta na strane Liptákov, ale kolmá prihrávka na Petra Tomka, končí ofsajdom.
     
    79
    Pri lopte opäť hostia z Rimavskej Soboty. Tí sa šikovne dostali na pravú stranu ihriska, kde center skončil iba u obrancov. Následný útok Liptákov prerušili hostia taktickým faulom na pravej strane.
     
    78
    Tentokrát sme videli akúsi šancu na strane Liptovského Mikuláša, ale následne po úniku Latiaka na ľavej strane zasahuje obrana súpera. Pokus o útok na strane hostí je zastavený taktickým faulom na ich polovici.
     
    77
    Následný útok na strane Liptovského Mikuláša nebol príliš hrozivý a ak vôbec. Center neskončil u Tomka a lopta sa dostala až k samotnému brankárovi. Rimavský brankár loptu sklepol hruďou a počkal si isté sekundy kým príde napádajúci hráč.
     
    76
    Dobrá šanca na strane hostí! Prvotná šanca bola odvrátená, ale vzápätí prišiel jeden z ďalších útokov a strela z vnútra 16-tky, kde pokus Martina Pribulu perfektne zlikvidoval Šavol!

    Tomáš Batiz

    Branky: 43. Kucharčík – 23. Adam, 38. Kantona

    Karty:   25. Kucharčík (LMI), 60. Latiak (LMI)


    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Kubena, Kucharčík, Latiak, Šupej, Tomko, Fuják, Lišivka (C), Tomko, Moravčík, Pastva, Malec.
    MŠK Rimavská Sobota: Kostolanský – Mravec, Zvara, Poleť, Nilaš, Katona, Adam, Siheľský (C), Sivčevič, Pribula, Migaľa.

    Rozhodčí: Špaček – Sluk, Petríček

    Diváci: 300
    bahis siteleri