L. Mikuláš – R. Sobota 1:2 (kon.) | Dubnica – Dunajská Streda 0:1 (kon.)
konec
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
1:2 (1:2)
MŠK Rimavská Sobota
sk Středa 15.05.2013, 16:30 • FŠ Okoličné, Liptovský Mikuláš. • MONACObet liga
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 16:30.
     
    Vážení športoví priatelia, vítam Vás pri jednom z ďalších prenosov, tentokrát sa pozrieme na dohrávku 24. kola medzi MFK Tatran Liptovský Mikuláš a MŠK Rimavská Sobota. Prajem príjemný športový zážitok.

    V úvode si v krátkosti povedzme niečo o oboch tímoch. V poslednom zápase si zmerala sily so Sencom, kde po gólovej prestrelke nakoniec prehrala po výsledku 4:3. V doterajšom priebehu je na 10. mieste, o štyri body práve pred Liptovský Mikulášom. Liptáci majú o čo bojovať, keďže sú hlboko namočený do prác na záchranu. Ak by sa teda stalo, že Rimavská v stredajšom zápase vyhrá, Liptovský Mikuláš je už istým zostupujúcim do nižšej, resp. tretej ligy.

    Liptovský Mikuláš si v poslednom zápase zmerali sily s Bardejovom, kde po vyrovnanom a pre fanúšika moc nezaujímavom zápase prišla remíza 1:1. V dolnej časti tabuľky to nie je moc ružové. Posledná Ružiná má 27. bodov, začo Tatran 29. bodov.

    Uvidíme, karty sú rozdané a už zajtra sa teda môže o všetkom rozhodnúť.
     
    Úvodné zostavy:

    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Kubena, Kucharčík, Latiak, Šupej, Tomko, Fuják, Lišivka (C), Tomko, Moravčík, Pastva, Malec.

    MŠK Rimavská Sobota: Kostolanský – Mravec, Zvara, Poleť, Nilaš, Katona, Adam, Siheľský (C), Sivčevič, Pribula, Migaľa.

    Rozhodca: Špaček – Sluk, Petríček.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Pred pár sekundami sa nám teda začal zápas 24. kola. V úvode pri lopte hostia, ktorí však kombinujú iba na vlastnej polovici, no pomaly sa budú snažiť dostať do útoku.
     
    1
    Stále nám prebieha úvodná minúta a pri lopte sú naďalej hráči Rimavskej Soboty. Ihneď v úvode prichádza aj prvý faul a to na domácej strane. Loptu späť do hry pošle Migaľa tesn za polovicou ihriska.
     
    2
    Veľká hrozba z priameho kopu teda neprišla a vysoký center do veľkého vápna pokryla obrana, resp. brankár Šavol, ktorý vyskočil najvyššie.
     
    3
    Boli sme svedkami aj útoku na druhej strane. Fuják sa dostal k lopte, hodil si ju pár metrov pred seba, ale úspešný bol obranca. Liptovský Mikuláš sa dostal k lopte aj vzápätí, lenže pokus z väčšej diaľky bol zrazený na roh.
     
    3
    Dobrý rohový kop na strane Liptovského Mikuláša. CEnter na prednú tyč, ktorý zasiahol vo výške Malec, lenže ten tesne pred päťkou poslal loptu tesne nad. Vzápätí obrana Rimavskej Soboty odráža na roh.
     
    4
    Ďalší rohový kop už nebol najlepším a skončil až na zadnej tyči. Kucharčík iba nastrelil loptu na obrancu, čaká sa pár sekúnd na to aby sa rozohrala lopta z autového vhadzovania.
     
    4
    Všetkým prítomným aj teda Vám bude jasné, že v tomto zápase sa nehrá len tak pre nič za nič. Ako náhle sa pozrieme do tabuľky vidíme, že zápas je veľmi dôležitý hlavne v zmysle udržanie sa v druhej najvyššej slovenskej súťaži.
     
    5
    Pastva sa dostal k lopte na pravej osi ihriska, kde loptu iba zakryl a následne sa snažil aj dostať do veľkého vápna. Odrazená lopta po zásahu obrancu sa dostal k Šupejovi, ktorý z prvej nemieri presne a posiela loptu za bránkovú čiaru.
     
    6
    Kombinácia v strede ihriska v podaní domácich hráčov. Dobrá výmena, ale na záver nepresná prihrávka v podaní Maleca, ktorý nebol príliš presný a prišiel útok na druhej strane. Posledná, finálna prihrávka prišla od Nilaša, ktorý kolmicou našiel iba Šavola v mikulášskej bráne.
     
    8
    Druhý priamy kop v dnešnom zápase a ako v prvom prípade tak aj teraz na strane hostí. Pri lopte sa ocitli dvaja hráči, ale realizátor bol Pribula, ktorý mieril medzi tri tyče, lenže jeho "banán" skončil v náručí Šavola.
     
    9
    Tentokrát prichádza útok na druhej strane. Liptovský Mikuláš išiel do brejku po pravej strane, kde prišiel faul na Tomka. Podla mňa to bolo čisté simulovanie, ale rozhodca to posúdil ako faul.
     
    10
    Z tejto štandardnej situácie z pravej strany ihriska prišiel iba center Latiaka a následný faul práve Tomka. Rimavská Sobota tak bude taktiež rozohrávať po faule spred vlastnej päťky.
     
    10
    Hra sa prelieva zo strany na stranu, uvidíme však kto ako prvý otvorí vedenie zápasu. Liptovský Mikuláš nebol pri lopte od posledného priameho kopu, takže čas mali aj hráči Rimavskej. Tí taktiež neúspešne.
     
    12
    Vidno silu zápasu a hlavne aj emócie. Faul na strane domácich hráčov a podobné štandardné situácie v posledných minútach. Rimavská pokračuje akciou rozohrávkou na krátko, následne kontroluje hru na polovici súpera.
     
    13
    Odkop od brány hostí. Lopta sa následne dostal k hráčom Rimavskej Soboty, ktorá po hlavičkovom súboji v strede ihriska bude pokračovať tým istým spôsobom. Po aute sa lopta ocitá však pri hráčoch Liptovského Mikuláša.
     
    15
    Pokračujeme ďalším priebehom na ihrisku. V držaní lopty sú hráči Rimavskej Soboty, ktorí sú zástancom postupného útoku. Pár prihrávok a nepresné zakončenie zo stredu ihriska, presnejšie sa o to pokúsil Peter Nilaš, ktorý pálil veľmi ďaleko od pravej tyče.
     
    16
    Ako sme už spomínali. V posledných sekundách hry sa hra prelieva zo strany na stranu. Po predošlej nepremenenej šanci na strane hostí prichádza útok aj na strane Liptovského Mikuláša. Center pred malé vápno a hlavička Maleca, ktorá končí nad. Ofsajd pre Tatran!
     
    16
    Po odkope zo strany hostí sú pri lopte hráči Liptovského Mikuláša. V strede ihriska vybojoval loptu Lišivka, ktorý priťukol na Tomkovi, ktorý svojou strelou vybojoval aspoň rohový kop. Uvidíme či sa dočkáme prvej gólovej šance.
     
    17
    Dobrý rohový kop Lišivku z pravej strany. Mikulášsky kapitán zakrútil loptu pred malé vápno, kde si na hlavičku nabehol obranca Richard Šupej, ktorý páli tesne vedľa pravej tyče.
     
    19
    Boj o loptu v strede ihriska, prekvapivo prichádza o loptu najvyšší muž na ihrisku Tomáš Malec, útočník domáceho Tatranu.
     
    19
    Dobré tlaky dávali hostia domácemu tímu, ktorý prenikali po ľavej strane a následne sa dostali za pomoci Petra Milaša aj do veľkého vápna. Rimavský hráč sa snažil dostať aj do zakončenia, ale lopta mu vzápätí skĺzla a všetko kontroluje vzadu Šavol.
     
    21
    Chcel by som Vám napísať aj o nejakej šanci, ale tá žiaľ v doterajšom priebehu stretnutia neprišla. Tentokrát sme svedkami hry Rimavskej Soboty na súperovej polovici.
     
    22
    Ako sme spomínali, dlhšia kombinácia na strane Rimavskej Soboty, ktorá je zavŕšená priamym kopom cca z 25 metrov. Rimavská Sobota má tak veľkú šancu na gól!
     
    23
    Rimavská Sobota dala gól!
    Vo veľmi dôležitých bojoch o udržanie sa v druhej najvyššej slovenskej súťaži je to zatiaľ lepšie pre Rimavskú Sobotu. Hostia teda zahrávali priamy kop z dobrej vzdialenosti. MARIÁN ADÁM zakrútil loptu smerom k ľavej tyči, lenže teč zo strany múru a lopta sa tak dostáva do proti pohybu brankára Šavola.
     
    25
    Fungujú aj emócie v tomto priebehu zápasu. Kucharčík fauloval na pravej strane ihriska, no vzápätí prišla aj výhoda. Dobrá strela Mariána Adama, ktorý mieri tesne nad. Žltá karta aj pre mikulášskeho obrancu Kucharčíka.
     
    26
    Uvidíme ako odpovedia domáci hráči na gól súpera. Ich útok na pravej strane skončil dobrým zásahom obrany Rimavskej a po pár sekundách to skúšali domáci opäť – znovu neúspešne.
     
    27
    Liptovský Mikuláš si však predsa vytvoril istý tlak a posla center z pravej strany. Lopta na prednú tyč, ktorá skončila nakoniec rohovým kopom.
     
    28
    Skoro prišiel gól, ale dobre zasiahol brankár Kostolanský, ktorý boxoval loptu pred malé vápno, následne obrana odpratala všetok neporiadok. Z ničoho nič prenikol po pravej strane Martin Pribula, lenže ten zlyhal v súboji 1 na 1.
     
    29
    Aký taký pokus si dokázli vypracovať hráči Liptovského Mikuláša. Súhrnná kombinácia v strede ihriska po pár sekundách aj propagačná strela, ktorá končí po strele Latiaka mimo brány.
     
    30
    V posledných sekundách hry sa hra prelieva zo strany na stranu ale ani s jedným väčším tlakom. Videli sme center zo zadných domácich radov, ktorý smeroval na Tomka, lenže ten bol v útoku sám a bol by veľký zázrak, keby sa presadil cez trojicu obrancov.
     
    31
    Zápas sa následne odohrával v okolí 16-tky Liptovského Mikuláša, kde však prišla iba propagačná strela v podaní Tomáša Maleca. Týmto spôsobom to nejde, vraví si aj tréner Liptákov Ján Karaffa, ktorý sa bez slov pozerá na priebeh zápasu.
     
    33
    Budem citovať jedného môjho suseda, vedľa ktorého sedím. "Peter Tomko je v dnešnom zápase úplne krivý" dokazuje to aj táto strela, ktorá po kolmici nenašla nikoho a končí za čiarou. Loptu späť do hry pošle hosťujúci brankár.
     
    34
    Zatiaľ okrem gólu väčšia šanca ani na jeden či druhej strane. Loptu v strede ihriska zachytil Lišivka, ale ten si so svojou následnou prihrávkou moc neporadil a skončila iba nepresnosťou. Rimavská Sobota sa dostala do protiútoku, z ktorého zatiaľ iba kombinuje.
     
    35
    Domáci Liptovský Mikuláš nie je moc živý v doterajšom priebehu zápasu. Mali šancu, resp. útok aj tentokrát, lenže prihrávka na ľavú stranu končí u súpera. Loptu do útoku potiahol Lukáš Migaľa, ktorý vycentroval iba do náručia Mateja Šavola.
     
    36
    Nervozita na strane domácich hráčov. Najskôr prišli o loptu pri autovej čiare. Po vhadzovaní sa však k nej opäť dostali a následný center, ktorý poslal Lišivka Pastva na pravej strane nezachytil.
     
    36
    Lepším týmto čo sa týka optického tlaku v posledných sekundách sú určite hráči Rimavskej Soboty. Dobré otočenie z ľavej strany na pravú, kde Peter Kantona podržal loptu, no po individuálnom prieniku nezakončil.
     
    38
    Rimavská Sobota dala gól!
    Prvý polčas zrejme rozhodne? Tak toto Vám neviem s určitosťou povedať, istým faktom je však to, že Rimavská Sobota zásluhou PETRA KOANTONU zvyšuje na náskok dvoch gólov. Hosťujúci hráč vošiel po kľučke zvanej "bicykel" do 16-tky a následnou presnou strelou k pravej tyči rozvlnil sieť za brankárom Šavola.
     
    41
    Viacerí ľudia už odchádzajú zo štadióna už v týchto minútach hry, takže dúfame že sa vrátia aj na druhý polčas. Rimavská Sobota šla do dobrého brejku, ale v sklze dobre ešte zasiahol Richard Šupej.
     
    41
    Zbytočná lopta zo strany Ivana Lišivku, ktorý síce poslal center do útoku, ale pred Tomášom Malecom včas zasahuje obrana súpera, ktorá je v dnešnom zápase úplne perfektná.
     
    42
    V záverečných minútach prvého polčasu majú domáci hráči možnosť zo štandardnej situácie.
     
    43
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    V záverečných sekundách ešte prichádza gól na strane Liptovského Mikuláša, ktorý si ešte vzbudil istú šancu na vyrovnanie. Rohový kop sa zahral na krátko, následne to domáci riešili centrom, ktorý hlavou usmernil pod pravý rohový roh vo výskoku DUŠAN KUCHARČÍK.
     
    44
    Dobrá akcia na strane Rimavskej Soboty v závere prvého polčasu. Kombinácia v strede ihriska zavŕšená následne centrom z ľavej strany. Prízemný center v podaní Martina Pribulu zachytil brankár Šavol.
     
    45
    Nastavuje sa jedna minúta.
     
    45+1
    Posledné sekundy skončili centrom Liptovského Mikuláša z pravej strany. Dlhá a hlavne nepresná lopta, ktorá končí za bránkovou čiarou. Kostolanský si dáva načas s rozohrávkou.
     
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Pred pár sekundami sa nám teda skončil prvý polčas zápasu dohrávky z 24. kola, ktorá je veľmi dôležitým zápasom pre oba tímy. Po 45. minútach je to v zápase medzi Liptovským Mikulášom a Rimavskou Sobotou 1:2 po skvelej hre hostí.

    V úvode zápasu to bola jasná prevaha na strane Rimavskej Soboty, ktorá diktovala hru, dostávala sa do šancí a Liptáci sa k jej skvelej hre iba prizerali. Hostia mali možnosť tri priame kopy, lenže tie dva boli z väčšej vzdialenosti, no upriamme pozornosť na ten tretí. Štandardná situácia z cca 25 metrov a po teči od múru prekonáva Adam brankára Šavola. Už to dlhšie vyzeralo, že hostia navýšia svoje vedenie – stalo sa! V 38. minúte prišiel únik Kantonu, ktorý si vychutnal obrancov a následnou strelou k pravej tyči zvyšoval na 0:2. V poslednej minúte prišiel rohový kop, keď z ničoho nič hlavou znížil Kucharčík.
     
    Druhý polčas sa začne približne o 17:35.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    V úvode druhého polčasu, ešte pred samotným začatím prichádza striedanie. V kabíne odstal útočník Tomáš Malec, ktorému zápas vôbec nevyšiel. Na ihrisko nastúpil Martin Trnovský.
     
    46
    Po pár sekundách hry prichádza držanie lopty na polovici Liptovského Mikuláša. Po pár sekundách prichádza aj faul, ktorý Adam nezahral najlepšie.
     
    46
    Liptovský Mikuláš sa v úvode druhého polčasu k ničomu nedostal. Následne prichádza ďalší útok, ktorý Migaľa využil, obišiel si obrancu, ale bol tam nejaký kontakt, ktorý rozhodca nepostihol, ale hra sa následne prerušila.
     
    48
    Vyzerá to vážne. Na ihrisku ostáva ležať Peter Moravčík, ktorý nie je z tých hráčov, ktorý by filmovali. Vyzerá to celkom vážne, keďže ho naložili na nosidlá.
     
    49
    Nakoniec Moravčik ležal na nosidlách, ale do hry sa zapojil aj liečivý sprej, ktorý rozhodol o tom, že Moravčík odišiel po vlastných za postrannú čiaru.
     
    50
    V hre sa už pokračuje, ale stav Moravčíka nám ešte nie je známy. Pri lopte boli hostia z Rimavskej Soboty, ktorým sa nepodarilo dostať na súperovu polovicu a o loptu prišli.
     
    50
    Ako sa tak pozerám na Moravčíka ten spolu s masérom chodí veľmi ťažko. Ja to vidím na striedanie. Pozrime sa aj na samotnú hru v zápase. Center z ľavej strany z kopačky Petera Kantonu, autora druhého gólu skončil v náručí Šavola.
     
    52
    Rozhodca zrejme teraz nevedel ani sám čo robí. V strede ihriska ponechal výhodu pre Rimavskú Sobotu, ale o sekundu neskôr hrali s loptu na kopačkách domáci hráči. Takže plný počet v hodnotení to určite nebude.
     
    53
    Takže máme tu už aj oficiálne. Kvôli zraneniu odchádza z ihriska Peter Moravčík, krajný obranca. Na jeho miesto nastupuje záložník Lukáš Balluch, takže uvidíme či bude pokračovať v zálohe, alebo pôjde miesto Moravčíka.
     
    54
    V týchto sekundách budeme svedkami rohového kopu pre domácich hráčov. Lopta na zadnú tyč, ktorá skončila aj prekvapením pre Kucharčíka, ktorý hlavou nepridal druhý gól.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 300 divákov.
     
    55
    Pár sekúnd sa už nehrá, kedže dlhšie sa čakalo na rozohranie autového vhadzovania na ľavej strane pre hostí. Rýchly útok Rimavskej Soboty nevyšiel, ale dobrá šanca na druhej strane. Kombinácia Lišivku a Latiaka v strede ihriska, prvý menovaný krížnou prihrávkou nenašiel spoluhráča.
     
    57
    Pomaly sa začína tlak smerom na bránu Rimavskej Soboty. Po pár sekundách prišla strela z pravej strany, keď Pastva mieril k pravej tyči, ale brankár hostí vyráža na roh.
     
    58
    Z tohto rohového kopu veľký tlak na strane domácich neprišiel. Center skončil na prednej tyči, kde prišla ruka v podaní Petra Tomka. Ten sa sťažuje a sťažuje, ale žltú na teraz nedostal.
     
    58
    Hra sa strieda v posledných sekundách už na oboch stranách. V strede ihriska si vybojoval loptu hostia, ktorí sa následne dostali aj do útoku. Center z pravej strany skončil z kopačky Matina Poleťa skončil v 16-tke, tam však veľká šanca neprišla.
     
    60
    Obrovskú šancu budú mať hráči Rimavskej Soboty, ktorí budú zahrávať priamy kop cca z 20. metrov ak nie menej. Pri lopte sa ocitol ich útočník Marián Adama, ktorý pálil tesne nad pravý horný roh. Do pozornosti dávame aj faul Latiaka, za ktorý videl žltú kartu.
     
    61
    Súboj v strede ihriska a loptu vybojoval Kubena. Ten potiahol pár metrov po ľavej strane, ale vzápätí nastrelil obrancu.
     
    61
    Veľmi dobrý brejk v podaní Rimavskej Soboty, kde sa dostali štyria hostia do okolia 16-tky súpera, na druhej strane iba dvaja domáci hráči. Kolmica za obranu z kopačky Adama je nepresná a lopta končí za bránkovou čiarou.
     
    63
    V týchto sekundách je hra prerušená aj kvôli faktu, že prišiel faul na domácej strane. Rimavská Sobota bude zahrávať štandardnú situáciu z pravej strany, v tesnej blízkosti rohového kopu.
     
    64
    Center, ktorý skončil pred bránou a zákrok Šavola, ktorý si vypýtal rohový kop. Následná štandardná situácia, ktorá skončila iba prízemným centrom končí u brankára Šavola.
     
    64
    Po pár sekundách hry majú hostia ďalšiu možnosť. Priamy kop z väčšej vzdialenosti, ktorý skončil centrom Martina Pribulu. Lopta pred malé vápno a hlavička, ktorá prišla z klbka hráčov – odkop od mikulášskej brány.
     
    65
    Tieto sekundy hry sú dosť dôležité pre oba tímy. Tento priebeh vyhovuje viac hosťom, ktorí sú radi, že sa prevažne hrá na súperovej polovici. Následne sme boli aj svedkami protiútoku na domácej strane, ale obrana súpera prerušuje hru na autové vhadzovanie.
     
    66
    Signál po rohovom kope na domácej strane. Štandardná situácia z rohového kopu zahratá na krátko a následná strela v podaní Ivana Lišivku, ktorý páli vysoko nad.
     
    68
    Dobrá šanca na strane Rimavskej Soboty. Po rýchlom brejku prichádza lopta do 16-tky, kde lopta skoro skončila u Mariána Adama, pred ktorým zasiahol v sklze Richard Šupej, nebyť jeho zákroku tak Adama je sám pred brankárom!
     
    69
    Rohový kop zahrali hostia veľmi ležérne. Prvotný center skončil na obrane, následný pokus číslo dva končí v náručí brankára Mateja Šavola, ktorý si pred obrancom dostatočne zakričal a loptu pokryl.
     
    70
    Videli sme jeden z ďalších gólov na strane hostí, ale nakoniec je to ofsajdový verdikt postranného rozhodcu, ktorý tak posúdil prihrávku na Adama, ktorý síce dal gól, ten však ako sme spomínali pre ofsajd neplatil.
     
    71
    Liptovský Mikuláš bol síce v okolí 16-tky súpera, ale nakoniec je to faul domácich pred ich vlastným veľkým vápnom. Vidíme, že sa následne pripravuje aj striedanie domáceho tímu.
     
    72
    Ako sme už avizovali prichádza striedanie na domácej strane. Ján Karaffa sa rozhodol odvolať z ihriska Fujáka, na ktorého miesto prichádza Adama Morong.
     
    73
    Jeden z ďalších rohových kopov na strane Liptovského Mikuláša. Center bol príliš nízky a skončil v klbu hráčov odkopom na pokus číslo dva.
     
    73
    Po rohovom kope prišla tyčka na strane Liptovského Mikuláša! Center skončil na prednej tyči, kde po zmätku hráčov zakončil z klbka hráčov. Osobne si myslím, že to bol Peter Tomko, ktorý z ostrého uhla mieril do spomínanej tyče.
     
    75
    Po dlhšom čase sme videli nejaký útok aj na strane Rimavskej Soboty, ktorá sa stiahla do zadu. Prihrávka za obranu končí iba u Šavola, vzápätí sú hostia opäť v útoku.
     
    76
    Dobrá šanca na strane hostí! Prvotná šanca bola odvrátená, ale vzápätí prišiel jeden z ďalších útokov a strela z vnútra 16-tky, kde pokus Martina Pribulu perfektne zlikvidoval Šavol!
     
    77
    Následný útok na strane Liptovského Mikuláša nebol príliš hrozivý a ak vôbec. Center neskončil u Tomka a lopta sa dostala až k samotnému brankárovi. Rimavský brankár loptu sklepol hruďou a počkal si isté sekundy kým príde napádajúci hráč.
     
    78
    Tentokrát sme videli akúsi šancu na strane Liptovského Mikuláša, ale následne po úniku Latiaka na ľavej strane zasahuje obrana súpera. Pokus o útok na strane hostí je zastavený taktickým faulom na ich polovici.
     
    79
    Pri lopte opäť hostia z Rimavskej Soboty. Tí sa šikovne dostali na pravú stranu ihriska, kde center skončil iba u obrancov. Následný útok Liptákov prerušili hostia taktickým faulom na pravej strane.
     
    80
    Začala sa nám aj posledná desaťminútovka. Pri lopte sú aktuálne hráči hostí, ktorí budú zahrávať autové vhadzovanie z ľavej strany. Po tomto akte prichádza lopta na strane Liptákov, ale kolmá prihrávka na Petra Tomka, končí ofsajdom.
     
    82
    Čas na svetelnej tabuli sa pomaly kráti a pre Liptovský Mikuláš dvojnásobne. Rimavská Sobota však je stále pri lopte a čo je podstatnejšie postupuje do útoku, kde kontroluje hru.
     
    82
    Hostia sa prišli občerstviť, aspoň čo sa týka pitného režimu. Brankár si na to počkal a následne rozohral na pravú stranu ihriska. Domáci majú možnosť priameho kopu z vlastnej polovici.
     
    83
    Ešte pred samotným faulom ostal na trávniku ležať jeden z hráčov na strane Rimavskej Soboty, čo zaistilo pár dôležitých sekúnd v záverečných minútach dohrávky 24. kola.
     
    85
    Do pozornosti dávame fakt, že hostia ešte nestriedali. Zrejme si to aj takticky chystajú na záver druhého polčasu. Sústreďme sa aj na útok hostí, keď strela Martina Pribulu mieri tesne vedľa ľavej tyče.
     
    86
    Dobrá šanca na strane domáceho tímu. Loptu zachytil na ľavej strane kapitán Ivan Lišivka. Ten si to hodil a preletel po tejto spomínanej čiare. Prízemný center pokryli obrancovia hostí.
     
    87
    Na pravej strane sa k lopte dostal Martin Tribula, ktorý to spravil perfektne. Dostal sa do súbojov 1 na 1, ale perfektne podržal loptu.
     
    88
    Podobná situácia ako pred pár sekundami. Na pravej strane je s lopotu tentokrát Peter Katona, ktorý držal dlhšie loptu a vzápätí vybojoval aspoň vhadzovanie.
     
    89
    Záverečné sekunda tohto zápasu. V loptu má aktuálne v náručí brankár hostí, ktorý podržal loptu čo to dalo a následne dlhým výkopom poslal prihrávku až na polovicu súpera.
     
    90
    Nastavujú sa dve minúty zápasu.
     
    90+1
    V nadstavenom čase sa hrá iba na polovici Liptovského Mikuláša. Vyzerá to tak, že hostia tento zápas dobojujú do víťazného konca.
     
    90+1
    V nadstavenom čase aj také taktické striedanie v podaní hostí. Ihrisko opúšťa Katona a nastupuje Lupták.
     
    90+2
    Loptu držia v týchto sekundách hráči Liptovského Mikuláša, ale rozhodca pomaly už ukončuje zápas. Po ich nevyužitej šanci sa hra dostala trošku k bráne súpera, ale hostia sa ubránili.
     
    Koniec zápasu.
     
    Pred pár sekundami sa nám skončil dohrávka stretnutia 24. kola medzi Liptovským Mikulášom a Rimavskou Sobotou výsledkom 1:2.

    Zrejme je už rozhodnuté, keď Liptovský Mikuláš v toto súboji nevybojoval ani bod a tým sa asi najviac priblížil na vypadnutie do nižšej súťaže. Rimavská Sobota však predviedla dobrý výkon za, ktorý sa nemusí hanbiť. Už v prvom polčase sa dostala do jasného vedenia o dva góly, ktorý síce ešte súper skorigoval na jednogólový.

    V druhom polčase sa hra prelievala zo strany na stranu, ale žiadna väčšia šanca ani na jednej strane neprišla. Rimavská Sobota si tak zaistila tri dôležité body, ktoré ju zrejme zachránia od vypadnutia z druhej najvyššej slovenskej súťaže.
     
    Z mojej strany je to už všetko, lúči sa s Vami komentátor Tomáš Batiz. Prajem príjemný zvyšok dňa.

    Touto cestou Vás chcem ešte pozvať na dnešný finálový zápas Európskeho pohára medzi Chelsea a Benficou. Výkop je naplánovaný na 20:45, samozrejme aj na portály onlajny. eu. (18:26:07)

    Tomáš Batiz

    Branky: 43. Kucharčík – 23. Adam, 38. Kantona

    Karty:   25. Kucharčík (LMI), 60. Latiak (LMI)


    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Kubena, Kucharčík, Latiak, Šupej, Tomko, Fuják, Lišivka (C), Tomko, Moravčík, Pastva, Malec.
    MŠK Rimavská Sobota: Kostolanský – Mravec, Zvara, Poleť, Nilaš, Katona, Adam, Siheľský (C), Sivčevič, Pribula, Migaľa.

    Rozhodčí: Špaček – Sluk, Petríček

    Diváci: 300
    bahis siteleri