L. Mikuláš – R. Sobota 1:2 (kon.) | Dubnica – Dunajská Streda 0:1 (kon.)
konec
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
1:2 (1:2)
MŠK Rimavská Sobota
sk Středa 15.05.2013, 16:30 • FŠ Okoličné, Liptovský Mikuláš. • MONACObet liga
     
    90+1
    V nadstavenom čase aj také taktické striedanie v podaní hostí. Ihrisko opúšťa Katona a nastupuje Lupták.
     
    76
    Dobrá šanca na strane hostí! Prvotná šanca bola odvrátená, ale vzápätí prišiel jeden z ďalších útokov a strela z vnútra 16-tky, kde pokus Martina Pribulu perfektne zlikvidoval Šavol!
     
    73
    Po rohovom kope prišla tyčka na strane Liptovského Mikuláša! Center skončil na prednej tyči, kde po zmätku hráčov zakončil z klbka hráčov. Osobne si myslím, že to bol Peter Tomko, ktorý z ostrého uhla mieril do spomínanej tyče.
     
    72
    Ako sme už avizovali prichádza striedanie na domácej strane. Ján Karaffa sa rozhodol odvolať z ihriska Fujáka, na ktorého miesto prichádza Adama Morong.
     
    70
    Videli sme jeden z ďalších gólov na strane hostí, ale nakoniec je to ofsajdový verdikt postranného rozhodcu, ktorý tak posúdil prihrávku na Adama, ktorý síce dal gól, ten však ako sme spomínali pre ofsajd neplatil.
     
    68
    Dobrá šanca na strane Rimavskej Soboty. Po rýchlom brejku prichádza lopta do 16-tky, kde lopta skoro skončila u Mariána Adama, pred ktorým zasiahol v sklze Richard Šupej, nebyť jeho zákroku tak Adama je sám pred brankárom!
     
    61
    Veľmi dobrý brejk v podaní Rimavskej Soboty, kde sa dostali štyria hostia do okolia 16-tky súpera, na druhej strane iba dvaja domáci hráči. Kolmica za obranu z kopačky Adama je nepresná a lopta končí za bránkovou čiarou.
     
    60
    Obrovskú šancu budú mať hráči Rimavskej Soboty, ktorí budú zahrávať priamy kop cca z 20. metrov ak nie menej. Pri lopte sa ocitol ich útočník Marián Adama, ktorý pálil tesne nad pravý horný roh. Do pozornosti dávame aj faul Latiaka, za ktorý videl žltú kartu.
     
    53
    Takže máme tu už aj oficiálne. Kvôli zraneniu odchádza z ihriska Peter Moravčík, krajný obranca. Na jeho miesto nastupuje záložník Lukáš Balluch, takže uvidíme či bude pokračovať v zálohe, alebo pôjde miesto Moravčíka.
     
    46
    V úvode druhého polčasu, ešte pred samotným začatím prichádza striedanie. V kabíne odstal útočník Tomáš Malec, ktorému zápas vôbec nevyšiel. Na ihrisko nastúpil Martin Trnovský.
     
    43
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    V záverečných sekundách ešte prichádza gól na strane Liptovského Mikuláša, ktorý si ešte vzbudil istú šancu na vyrovnanie. Rohový kop sa zahral na krátko, následne to domáci riešili centrom, ktorý hlavou usmernil pod pravý rohový roh vo výskoku DUŠAN KUCHARČÍK.
     
    38
    Rimavská Sobota dala gól!
    Prvý polčas zrejme rozhodne? Tak toto Vám neviem s určitosťou povedať, istým faktom je však to, že Rimavská Sobota zásluhou PETRA KOANTONU zvyšuje na náskok dvoch gólov. Hosťujúci hráč vošiel po kľučke zvanej "bicykel" do 16-tky a následnou presnou strelou k pravej tyči rozvlnil sieť za brankárom Šavola.
     
    25
    Fungujú aj emócie v tomto priebehu zápasu. Kucharčík fauloval na pravej strane ihriska, no vzápätí prišla aj výhoda. Dobrá strela Mariána Adama, ktorý mieri tesne nad. Žltá karta aj pre mikulášskeho obrancu Kucharčíka.
     
    23
    Rimavská Sobota dala gól!
    Vo veľmi dôležitých bojoch o udržanie sa v druhej najvyššej slovenskej súťaži je to zatiaľ lepšie pre Rimavskú Sobotu. Hostia teda zahrávali priamy kop z dobrej vzdialenosti. MARIÁN ADÁM zakrútil loptu smerom k ľavej tyči, lenže teč zo strany múru a lopta sa tak dostáva do proti pohybu brankára Šavola.

    Tomáš Batiz

    Branky: 43. Kucharčík – 23. Adam, 38. Kantona

    Karty:   25. Kucharčík (LMI), 60. Latiak (LMI)


    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Kubena, Kucharčík, Latiak, Šupej, Tomko, Fuják, Lišivka (C), Tomko, Moravčík, Pastva, Malec.
    MŠK Rimavská Sobota: Kostolanský – Mravec, Zvara, Poleť, Nilaš, Katona, Adam, Siheľský (C), Sivčevič, Pribula, Migaľa.

    Rozhodčí: Špaček – Sluk, Petríček

    Diváci: 300
    bahis siteleri