Varnsdorf – Čáslav 3:1 (kon.) | Bohemians 1905 – HFK Olomouc 5:1 (kon.)
konec
Bohemians Praha 1905
5:1 (3:0)
1. HFK Olomouc
Neděle 26.05.2013, 17:00 • Ďolíček, Praha. • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    69
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Poslední minuty jsou skutečně velmi bohaté na zajímavé události. Bohemians navyšují své vedení už na 5:1! JAKUB RADA napřáhl zhruba z pětadvaceti metrů a zamířil parádně k pravé tyči. Šrom byl opět bez šance.
     
    65
    HFK právě vstřelil branku!
    Hosté bleskově snižují stav. Domácí jakoby byli po čtvrté brance ještě nekoncentrovaní. Kapitán MICHAL KOVÁŘ dostal v šestnáctce až příliš prostoru a pohodlně poslal míč nad padajícím Havránkem.
     
    64
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Zdá se, že Hanáci podobně jako před čtrnácti dny odjedou z venkovní štace s pořádným debaklem. Kalinovu střelu ještě dokázal šťastně tečovat MATĚJ ŠTOCHL a hostující brankář nestačil reagovat.
     
    41
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Podobně jako u první branky to Bohemians sehráli naprosto parádně. Na přesný centr si totiž naskočil MICHAL ŠMÍD a Šrom byl při jeho přesnosti umístění naprosto bez šance. Pražané vedou již 3:0!
     
    25
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Krásná akce v podání pražského celku. Jan Moravec se zbavil dvou hráčů a našel přesnou kolmicí naběhlého LUKÁŠE BUDÍNSKÉHO, před nímž se olomoucká obrana nepochopitelně rozestoupila. Domácí fotbalista tak neměl těžkou práci přehodit bezmocného Šroma.
     
    20
    Bohemians právě vstřelili branku!
    A Bohemka se z rohového kopu prosazuje a otevírá skóre nedělního střetnutí! Nadýchaný centr mířil přesně na Davida Bartka, který se opřel do míče. Cestou do branky jej ještě stačil tečovat MICHAL ŠMÍD.

    Adam Bagar

    Branky: 20. Šmíd, 25. Budínský, 41. Šmíd, 64. Štochl, 69. Rada – 65. Kovář

    Karty:   28. Cseh (BOH) – 50. Biolek (HFK), 66. Bednář (HFK), 87. Čtvrtníček (HFK)


    Bohemians Praha 1905: Havránek – Růžička, Cseh, Šmíd (68. Šiml), Kalina – Moravec, Jindřišek, Rada, Budínský (72. Nerad), Bartek – Štochl (80. Bálek).
    1. HFK Olomouc: Šrom – Bednář, Čep, Jovanović, Šimko – Chmelo (55. Korčián), Kobylík, Kovář (77. Hromek), Čtvrtníček, Biolek – Žondra (76. Nekuda).

    Rozhodčí: Paták – Pospíšil, Ratajová.

    Diváci: 3157
    bahis siteleri