HC Litvínov – Liberec 1:2 (kon.) | Slavia – HC Plzeň 5:6 (2:3 po s.n.) | Liberec – Slavia 2:3 (0:2 po s.n.)
HC Litvínov – HC Plzeň 6:2 (kon.)
konec
HC Litvínov
6:2 (2:1, 1:1, 3:0)
HC Plzeň 1929
Sobota 17.08.2013, 18:00 • ZS Ivana Hlinky, spodní plocha • Pohár města Litvínova
Partner:
     
    59:58
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Po přesné přihrávce Brzka pádil sám na brankaře DAVID DUNKO a nekompromisní ranou nedal Štekrovi šanci! Asistence: Dominik Brzek.
     
    58:13
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Chemici odskakují na rozdíl tří branek! Pospíšil přesně našel DAVIDA DUNKA, který se trefuje přesně! Asistence: Vlastimil Pospíšil a David Vostárek
     
    43:48
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Chemici mají zpátky dvougólový náskok. Pospíšil našel volného LADISLAVA RAMEŠE, který se trefuje přesně! Asistence: Vlastimil Pospíšil.
     
    32:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    I přes tlak domácích se Plzeňané prosazují. Chyby v rozehrávce využil Vlček, poslal puk na volného JIŘÍHO STRÁNSKÉHO a ten se nemýlil! Asistence: Lukáš Vlček.
     
    27:34
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Nádherná individuální akce JOSEFA STŘÍBRNÉHO, projel přes půl hřiště zbavil se dvou dotírajících hráčů a schoval svou střelu za obránce. Štekr už na puk nedosáhl! Asistence: Vlastimil Pospíšil.
     
    17:34
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Chemici jdou opět do vedení ve zmatku před Tomanem se nejlépe zorientoval JAN BOČKAJ a uklidil puk za záda dezorientovaného plzeňského brankaře! Asistence: David Vostárek.
     
    15:21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Za bukem čekal schovaný MARTIN BENEŠ, který dostal nádherný pas od Pokorného a svůj sólový únik zakončil nekompromisně nad lapačku Spěšného! Asistence: Jakub Pokorný.
     
    02:55
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Chemici se ujímají vedení a zase spolupráce Pospíšil – Stříbrný vyprodukovala branku. Stříbrný přihrál najetému VLASTIMILU POSPÍŠILOVI a ten nedal Tomanovi šanci! Asistence: Josef Stříbrný.

    Ondřej Vlk

    Branky a nahrávky: 3. Pospíšil (Stříbrný), 18. Bočkaj (Vostárek), 28. Stříbrný (Pospíšil), 44. Rameš (Pospíšil), 59. Dunko (Pospíšil, Vostárek), 60. Dunko (Brzek) – 16. Beneš (Pokorný), 33. Stránský (Vlček)


    HC Litvínov: Spěšný (Sklíba) – Najman, Jonák, Vostárek, Šíp, Moravec, Březák, Brzek – Dunko, Sklenička, Pospíšil, Vébr, Poljanský, Bočkaj, Bárdoš, Jícha, Rameš, Stříbrný, Chmelař.
    HC Plzeň 1929: Toman (od 20. minuty Štekr) – Polívka, Hůlka, Starý, Pokorný, Prokop, Ivanič, Vlček, Beneš, Švarc, Vracovský, Stránský, Opava, Hajšman, Vavřička, Jakubec, Krystl, Kokoška, Zayml, Šmíd.

    Rozhodčí: Touš – Štěpanovský, Mareš
    bahis siteleri