Blues – Ústí n/L 1:12 (kon.) | Pardubice – Liberec 2:0 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
2:0 (2:0, 0:0, 0:0)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 17.08.2013, 18:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Zápasy mládeže
Partner:
     
    Viděli jsme utkání plné zajímavých momentů, ve kterém se domácím borcům po zodpovědném výkonu podpořeným bezchybným brankářem Tondou Stibůrkem podařilo ukořistit cenné vítězství bez obdržené branky. Domácí si připisují tři body do turnaje, který pokračuje opět zítra. Z pardubické ČEZ Areny se s Vámi loučí Marek Votke a Patrik Moučka. (19:31:55)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:20
    Pardubice mohly teď vsítit ještě jednu branku. Přihrávku Daniela Voženílka zastavil hostující obránce.
     
    58:53
    Michal Brida zkoušel přes celé hřiště trefit prázdnou branku, ale je z toho pouze zakázané uvolnění.
     
    58:48
    Liberec zkouší hru v šesti!
     
    58:48
    Zakázané uvolnění domácích, zároveň si domácí berou oddechový čas.
     
    57:35
    Daniel Voženílek chtěl ještě vyšperkovat akci, když se snažil posunout puk na pardubického kapitána. Puk zastavil hostující obránce.
     
    56:29
    Puk zůstal pod ležícím Stibůrkem, kde se ho ještě snažili dorážet liberečtí hráči, kteří za to byli odměněni pár ranami od pardubických obránců.
     
    56:00
    Filip Kuťák obrkoužil branku, čímž se před ním objevila výzva v podobě z poloviny odkryté liberecké klece! Puk mu ovšem na poslední chvíli přeskočil hůl a pardubický útočník tak nedokázal zakončit!
     
    55:19
    Chvojka z rohu posunul puk na Štědrého na modrou čáru, který přihrál na volného Petiru na opačné straně kluziště. Střela skončila v náruči Sobotky.
     
    54:39
    Jan Veselý přihrávkou přes dva obránce krásně v útočné třetině našel Patrika Poulíčka, jenž se zcela osamocený dostal až před Sobotku, kterého sice překonal, ale trefil pouze břevno!
     
    53:10
    Liberecká dvojice Turek – Kratochvíl zprvu poněkud nenápadně ujížděla na pardubickou branku, nakonec se před nimi otevřel prostor a měli tak dostatek času na pohlednou kombinaci, kterou v podobě dvou rychlých přihrávek předvedli, ale Stibůrek nechal nádherně vyniknout svůj levý beton!
     
    52:03
    Pardubičtí hráči vyslali na Sobotku po třech střelách. Danielu Voženílkovi se kotouč svezl po holi, po odrazu od brankáře se k puku dostal Ondřej Panna, ale ani ten nedostal puk do branky.
     
    51:31
    Lukáš Vácha se na modré čáře dostal ke kotouči a nepříjemnou střelou nebezpečně prověřil hostujícího gólmana!
     
    50:30
    Frk ztečoval nahození svého obránce! Stibůrek svým betonem zakročil právě včas.
     
    49:46
    V oslabení se před libereckou brankou objevil Filip Kuťák a jeho střela propadla hostujícímu gólmanovi a směřovala do branky! Severočeský obránce ovšem přispěchal na pomoc a gól odvrátil.
     
    49:26
    Liberec nám teď ukázal krásnou souhru v útočném pásmu. Na konci situace byl Kalfiřt sám před Stibůrkem, ale nesnížil náskok Pardubic.
     
    49:10
    Liberečtí se pokoušejí usadit v útočné třetině a zaujímají klasické přesilovkové postavení.
     
    48:33
    Liberec si zahraje přesilovou hru. Na trestnou lavici usedá Jan Veselý za sekání.

    Marek Votke

    Patrik Moučka

    Branky a nahrávky: 15. D. Voženílek (Velinský), 20. Poulíček (Veselý, M. Voženílek)


    HC Dynamo Pardubice: Stibůrek (Müller) – M. Voženílek, Vácha, Štědrý, Kalous, Petira, Divecký, Panna, D. Voženílek, Brida, Veselý, Chvojka, Poulíček, Kysela, Kuťák, Havel, Velinský, Schneider
    Bílí Tygři Liberec: Sobotka (Skřebský) – Beránek, Pálek, Mrázek, Arit, Turek, Zedek, Šír, Kalfiřt, Havlas, Langhammer, Žďárský, Suska, Belovič, Škoda, Frk, Kratochvíl, Pilař

    Rozhodčí: -,-

    Diváci: 150
    bahis siteleri