Blues – Ústí n/L 1:12 (kon.) | Pardubice – Liberec 2:0 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
2:0 (2:0, 0:0, 0:0)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 17.08.2013, 18:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Zápasy mládeže
Partner:
     
    58:48
    Liberec zkouší hru v šesti!
     
    58:48
    Zakázané uvolnění domácích, zároveň si domácí berou oddechový čas.
     
    56:00
    Filip Kuťák obrkoužil branku, čímž se před ním objevila výzva v podobě z poloviny odkryté liberecké klece! Puk mu ovšem na poslední chvíli přeskočil hůl a pardubický útočník tak nedokázal zakončit!
     
    54:39
    Jan Veselý přihrávkou přes dva obránce krásně v útočné třetině našel Patrika Poulíčka, jenž se zcela osamocený dostal až před Sobotku, kterého sice překonal, ale trefil pouze břevno!
     
    53:10
    Liberecká dvojice Turek – Kratochvíl zprvu poněkud nenápadně ujížděla na pardubickou branku, nakonec se před nimi otevřel prostor a měli tak dostatek času na pohlednou kombinaci, kterou v podobě dvou rychlých přihrávek předvedli, ale Stibůrek nechal nádherně vyniknout svůj levý beton!
     
    52:03
    Pardubičtí hráči vyslali na Sobotku po třech střelách. Danielu Voženílkovi se kotouč svezl po holi, po odrazu od brankáře se k puku dostal Ondřej Panna, ale ani ten nedostal puk do branky.
     
    49:46
    V oslabení se před libereckou brankou objevil Filip Kuťák a jeho střela propadla hostujícímu gólmanovi a směřovala do branky! Severočeský obránce ovšem přispěchal na pomoc a gól odvrátil.
     
    49:26
    Liberec nám teď ukázal krásnou souhru v útočném pásmu. Na konci situace byl Kalfiřt sám před Stibůrkem, ale nesnížil náskok Pardubic.
     
    48:33
    Liberec si zahraje přesilovou hru. Na trestnou lavici usedá Jan Veselý za sekání.
     
    37:00
    Na dvě minuty za sekání odchází Suska po faulu na domácího Daniela Voženílka.
     
    35:18
    Obě mužstva půjdou do čtyř. Za domácí si odpyká dvě minuty Brida. Za hosty si usedne na trestnou lavici Mrázek. Oba vyloučeni za hrubost.
     
    31:25
    Skrytá střela Lukáše Váchy jen těsně minula roh Sobotkovy branky.
     
    30:41
    Radovan Chvojka vyslal od útočné modré nenápadný příklep, který ovšem hostující gólman Sobotka jen tak tak vykopl betonem!
     
    29:53
    Ondřej Panna s Danem Voženílkem nyní uháněli dva na jednoho, ale právě onen jediný liberecký obránce dokázal vystihnout přihrávku a nebezpečí zažehnal!
     
    27:57
    Stibůrek teď ležel na zemi a neměl přehled o situaci před ním, dorážky Liberce ale stihl pokrýt.
     
    26:38
    Váchovu střelu od modré čáry se štěstím Sobotka vykopl.
     
    19:30
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Jan Veselý proklouzl do útočné třetiny, kde přihrávkou do druhé vlny přes obránce našel ideálně najetého PATRIKA POULÍČKA, jemuž stačilo trefit odkrytou část brány. Asistence: Jan Veselý a Marek Voženílek.
     
    19:00
    Michal Petira si na modré připravil kotouč a švihem našel přesně lapačku brankáře Sobotky, který předvádí krásný zákrok!
     
    15:32
    Jan Veselý z otočky na kruhu pro vhazování napálil kotouč do tyče!
     
    14:51
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Velinský z rohu našel přihrávkou DANIELA VOŽENÍLKA, který si obhodil obránce a v pádu zakončil přizemní střelou do branky Sobotky. Asistence: Radek Velinský.
     
    13:09
    Dva Liberečtí útočníci teď ujížděli na pardubickou branku! Proti nim ovšem bruslil pozorný Michal Petira a přihrávku do druhé vlny vypíchl!
     
    05:52
    Liberec si zahraje přesilovku. Na dvě minuty usedá M. Voženílek.

    Marek Votke

    Patrik Moučka

    Branky a nahrávky: 15. D. Voženílek (Velinský), 20. Poulíček (Veselý, M. Voženílek)


    HC Dynamo Pardubice: Stibůrek (Müller) – M. Voženílek, Vácha, Štědrý, Kalous, Petira, Divecký, Panna, D. Voženílek, Brida, Veselý, Chvojka, Poulíček, Kysela, Kuťák, Havel, Velinský, Schneider
    Bílí Tygři Liberec: Sobotka (Skřebský) – Beránek, Pálek, Mrázek, Arit, Turek, Zedek, Šír, Kalfiřt, Havlas, Langhammer, Žďárský, Suska, Belovič, Škoda, Frk, Kratochvíl, Pilař

    Rozhodčí: -,-

    Diváci: 150
    bahis siteleri