Moser Medical Graz 99ers – Košice 5:2 (kon.) | Poprad – Polsko 2:5 (kon.)
konec
HK Poprad
2:5 (1:2, 0:2, 1:1 - 1:0 s.n.)
Polsko
sk Čtvrtek 22.08.2013, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Partner:
     
    54:18
    Poľsko dalo gól!
    Poliaci dokázali skórovať v presilovej hre! Po peknej prihrávke od Bryka sa k puku na ľavom kruhu dostal Gorny, ktorý tvrdo vypálil, no jeho delovku gólman Sidor ešte vyrazil svojimi betónmi. Na následnú dorážku z pravej strany od MIKOLAJA LOPUSKEHO však nemal už žiadny nárok! Asistencie si pripisujú hráči Kamil Gorny a Mateusz Bryk.
     
    52:45
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa po nevinne vyzerajúcej akcii dokázali gólovo presadiť! Po skvelej prihrávke od Krotáka sa k puku na hranici pravého kruhu dostal SAMUEL MLYNAROVIČ, ktorý nedal gólmanovi Odrobnemu svojou delovkou žiadnu šancu na úspešný zákrok. Asistenciu si pripisuje Arné Kroták.
     
    37:34
    Poľsko dalo gól!
    Poliaci prekvapujú všetkých, ktorých aspoň kúsok zaujíma toto stretnutie. Po fantastickej prienikovej prihrávke medzi popradských obrancov od Malasinskeho sa k puku dostal nebránený MARCIN KOLUSZ, ktorý v samostatnom úniku prekonal gólmana Sidora zakončením k pravej žŕdke jeho brány. Asistenciu si pripisuje Tomasz Malasinski.
     
    28:28
    Poľsko dalo gól!
    Popradčania sa snažili, no nedarilo sa im prekonať gólmana Odrobneho. Následne sa do protiútoku dostali Poliaci, ktorí navýšili svoj gólový náskok opäť na rozdiel dvoch gólov. Po skvelej prihrávke od Gruszku z pozície pri zadnom mantineli sa k puku v medzikruží dostal JAKUB WITECKI, ktorý tvrdou delovkou našiel medzeru medzi Sidorovými betónmi. Asistenciu si pripisuje Dariusz Gruszka.
     
    18:37
    Poprad dal gól!
    Popradskí Kamzíci dokázali využiť početnú výhodu o jedného muža (vlastne o dvoch, keďže prvý vylúčený Poliak sa len vracial do hry z trestnej lavice). Po skvelej prihrávke od Kasíka sa k puku v medzikruží dostal ARNÉ KROTÁK, ktorý svojou delovkou nedal gólmanovi Odrobnemu žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Jaroslav Kasík.
     
    16:27
    Poľsko dalo gól!
    Poliaci sa dostávajú do dvojgólového vedenia! LESZEK LASZKIEWICZ bol nikým nebránený na ľavej strane a fantasticky si vychutnal popradského gólmana Dušana Sidora, ktorému puk bekhendovým blafákom umiestnil do pravého horného rohu jeho brány. Bez asistencií.
     
    01:20
    Poľsko dalo gól!
    Poliaci sa z rýchleho protiútoku prekvapivo dostávajú do vedenia! K odrazenému puku sa na pravej strane dostal LESZEK LASZKIEWICZ, ktorý si ho potiahol na hranicu pravého kruhu a následne pekným švihom prekonal bezmocného gólmana Sidora. Bez asistencií.

    Branky a nahrávky: 19. Kroták (Kasík), 53. Mlynarovič (Kroták) – 2. Laszkiewicz, 17. Laszkiewicz, 29. Witecki (Gruszka), 38. Kolusz (Malasinski), 55. Lopuski (Gorny, Bryk)


    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) – Kasík, Gáborčík, Kurali, Brejčák ("A"), Fabian, Nitriansky, Lenďák, Vojtaššák – Lapšanský, Mlynarovič, Kroták ("C") – Sýkora, Paukovček, Drábek – Paločko, S. Takáč ("A"), Buc – Kalus, M. Nagy, Gápa.
    Polsko: Odrobny (Szczerba) – Pociecha, Ciura, Gorny, Bryk, Kotlorz, Wanacki, Wajda, Bepierszcz – Kolusz, Zapala, Malasinski – Laszkiewicz, Pasiut, Baginski – Danieluk, Dziubinski, Lopuski – Gruszka, Galant, Witecki.

    Rozhodčí: Rudolf Lauff – Jozef Kubuš, Lukáš Kacej
    bahis siteleri