Chabarovsk – Vladivostok 3:4 (0:1 po s.n.) | Omsk – Petrohrad 1:5 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Jaroslavl 2:1 (kon.)
Jekatěrinburg – Čerepovec 1:2 (1:3 po s.n.) | N.Novgorod – Ufa 2:3 (1:2 po s.n.) | Viťaz – Čeljabinsk 5:3 (kon.)
Nižněkamsk – Kazaň 3:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Magnitogorsk 3:1 (kon.) | Záhřeb – CSKA Moskva 7:1 (kon.)
Doněck – HC Slovan 4:2 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
Metallurg Magnitogorsk
Pátek 06.09.2013, 17:30 • Lužniki Palace of Sports, Moskva, Rusko • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    43:50
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Po přihrávce Kvapila zpoza brány se do puku opřel finský bek JANNE JALASVAARA a jeho střela mířila přesně k bližší tyči. Dinamo zvyšuje vedení na 3:1!
     
    30:14
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    A poměrně brzy ji využívá a ujímá se vedení 2:1! Višňovskij naznačil střelu, hráč před ním naprázdno lehl na led, a poté předložil puk na ránu z první MAXIMU PESTUŠKOVI, který posílá přesnou dělovkou Dinamo do vedení!
     
    18:05
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    A Dinamo přesilovku bleskově využívá! Výbornou přihrávkou od modré čáry našel Pestuško LEA KOMAROVA a ten zasunul kotouč po betony bezmocného Košečkina! Je tedy srovnáno – 1:1!
     
    13:50
    Metallurg právě vstřelil branku!
    To jsem se zařekl! Přihrávku Hodgmana si přebral JAN KOVÁŘ, bekhendovým blafákem si položil gólmana a zavěsil. To je výborná zpráva pro české fanoušky a první gól Kováře v KHL!

    Jiří Mravec

    Branky a nahrávky: 19. Komarov (Pestuško), 31. Pestuško (Višněvskij), 44. Jalasvaara (Kvapil, Pěstunov) – 14. Kovář (Hodgman)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Bocharov) – Barantsev, Novák, Jalasvaara, Solovjov, Graňák, Višněvskij, Korjagin, Mironov – Gorovikov, Komarov, Pestuško – Cvětkov, Kokarev, Karsums – Soin, Babenko, Glazačev – Pěstunov, Mosaljov, Kvapil; trenér: Oleg Znarok
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pečurski) – Lee, Antipin, Metljuk, Malenkikh, Birjukov, Těreščenko, Chabarov, Imbragimov – Zaripov, O´Reilly, Mozjakin – Shenfeld, Kazjonov, Grigorenko – Hodgman, Kovář, Timkin – Potěhin, Kosov, Malinovskij; trenér: Mike Keenan

    Rozhodčí: Romasko, Sergejev – Metalnikov, Sirotkin

    Diváci: 5113
    bahis siteleri