Pardubice – Litvínov 5:0 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
HC VERVA Litvínov
Úterý 17.09.2013, 18:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:57
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Tybor zkoušel odvážně projet od levého mantinelu až do zakončení, ale to se mu nepovedlo, když jej obránce Litvínova zastavil na hranici kruhu. RADEK ČÍP však byl velmi pohotový a volný kotouč bez přípravy poslal do horního rohu hostující branky! Krásná trefa znamená zvýšení náskoku na rozdíl pěti branek. Asistence: Radoslav Tybor.
     
    27:04
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Utkání v ČEZ Areně nabírá možná až překvapivě jasný směr. Po neproměněných šancích hostů totiž přichází čtvrtá branka do sítě Pavla Francouze. Nahození Václava Benáka od modré čáry efektně tečuje přímo mezi betony hostujícího brankáře TOMÁŠ ZOHORNA! Asistence: Václav Benák.
     
    22:40
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí již vedou o tři branky! Benákova zblokovaná rána se dostal zpět na útočnou modrou, kde si ji našel Ďaloga. Slovenský zadák vypálil bleskově a ideálně na hůl JANA KOLÁŘE, který povedenou tečí prostřeluje Pavla Francouze. Asistence: Marek Ďaloga a Jan Starý.
     
    17:25
    Pardubice právě vstřelily branku!
    PETR SÝKORA dostal puk ve střední třetině a i přes počáteční problémy dokázal puk zkrotit a dostat se před svého strážce. Ani zakončení nevypadalo příliš jednoznačně, jenže nakonec to je úplně jedno. Domácí forvard se totiž střelou mezi betony prosazuje, a tak domácí celek vede 2:0. Francouz puk dlouho držel mezi betony, jenže nakonec se kotouč došoural do sítě. Asistence: Radovan Somík.
     
    03:31
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Litvínov mohl napsat na brankový účet utkání první čárku, ale selhal, a tak přišla rázná odpověď. Rychlý vpád do útočného pásma domácích znamenal nahrávku Sýkory na rozjetého RADOVANA SOMÍKA, který sám před Francouzem nezaváhal a prudkou ranou mezi betony skóruje. Asistence: Petr Sýkora a Václav Kočí.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 4. Somík (Sýkora, Kočí), 18. Sýkora (Somík), 23. Kolář (Ďaloga, Starý), 28. Zohorna (Benák), 50. Číp (Tybor, Čáp)


    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Salfický) – Kočí, Píša, Ďaloga, Benák, Vašíček, Gregorc, Čáp – Somík, Kousal, Sýkora – Zohorna, Nosek, Cetkovský – Starý, Marha, Kolář – Tybor, Číp, Veselý – Špaček.


    Trenéři: Zdeněk Venera a Miloš Říha ml.

    HC VERVA Litvínov: Francouz (od 28. Franěk) – Gula, Chaloupka, Pavlík, Kousalík, Stříteský, Zeman – Majdan, Hübl, Lukeš – Gerhát, Piroš, Trávníček – Martynek, Hanzl, Pšurný – Jurčík, Černý.

    Trenéři: Vladimír Jeřábek a Petr Rosol

    Rozhodčí: Šindler, Homola – Flegl, Štofa

    Diváci: 7338
    bahis siteleri