Havlíčkův Brod – Příbram 3:1 (kon.) | Warriors Brno – HC Šumperk 7:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:1 (1:0, 0:1, 2:0)
HC Baník Příbram
Pátek 27.09.2013, 18:00ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 Adresa: U Stadionu 3570 58001 Havlíčkův • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Příjemný podvečer z Kotliny vám přeje Richard Wagner.

    V rámci třetího kola ligy staršího dorostu budou havlíčkobrodští Rebelové hostit na svém ledě celek Příbrami. Při pohledu na výsledky prvních kol je jasné, kdo bude pod střechou zimního stadionu v Kotlině favoritem.

    Domácí výběr totiž na úvod nového ročníku udolal celkem snadno Velké Popovice 5:0, hattrick zaznamenal Jan Jelínek. V neděli pak uspěli i proti jednomu z top-týmů ve druhé dorostenecké lize. Z Třebíče dovezl soubor Václava Adama a Jaroslava Bence výhru 3:2.

    Oproti tomu vstup Příbrami do nového kolotoče zápasů byl jako ze špatného horového filmu. V MANN+HUMMEL aréně, kde o dva dny později řádili Havlíčkobrodští, se totiž rozstřílela domácí Horácká Slavia, která díky třetí třetině zvítězila 10:1. Středočeši pak ale dali zapomenout špatnému venkovnímu vystoupení a před svými diváky rozsnesli na kopytech Strakonice. Ty sestřelil třemi góly Petr Svoboda. O výsledku 6:2 rozhodla rovněž až závěrečná dvacetiminutovka.

    Výsledky obou celků:

    H. Brod – V. Popovice 5:0 (Jelínek 3, Cejpek, Polák)
    Třebíč – H. Brod 2:3 (Málek, Jelínek, Suchý)

    Třebíč – Příbram 10:1 (Jobek)
    Příbram – Strakonice 6:2 (Svoboda 3, Císař 2, Stehlík)


    STATISTICKÉ OKÉNKO:

    Brankáři:
    Vít Kekula (HBR) – 2 záp., 2 ig., prům: 1.00, SO: 1
    Michal Jiroušek (PRI) – 2. záp., 12 ig., prům: 6.00, SO: 0

    Střelci:
    Jelínek (HBR) – 4
    Cejpek, Málek, Suchý, Polák (vš. HBR) – 1

    Svoboda (PRI) – 3
    Císař (PRI) – 2
    Stehlík, Jobek (PRI) – 1
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (Adam) – Gažak, Lacina, Bušek, Krajcigr, Mendl "A" – K. Petržílek, Přibyl, Jelínek "A", Kraučuk, Abbrent, Křížek, Kořenář, Málek "C", Cejpek, Polák

    HC Příbram: Spáčil () – Šanda "C", Vacek, Mašek, Venclík, Kadlec – Beneš, Veverka, Svoboda, Jobek, Kozelka, Martínek, Císař

    Rozhodčí: Lukáš Klouda – Ondřej Polák, Lukáš Rampír.
     
    Hosté si dávají načas a sedm minut před plánovaným startem nastupují na hrací plochu.
     
    Hráči domácího jsou již také na ledě, stejně tak i rozhodčí.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:17
    Rebelové vyhráli úvodní buly a po zmatcích ve středním pásmu nahazoval Abbrent jen na zadní mantinel. Na druhé straně pak podobně dopadl pokus Příbrami.
     
    01:07
    Od pravého mantinelu vyslal hodně slabou střelu Martin Polák. Gólman Spáčil ji v poklidu odrazil betonem do rohu.
     
    02:00
    Velmi nepřesně pálil od modré čáry Karel Vacek. Hosté však získali kotouč a Petr Svoboda neuspěl proti připravenému Adamovi. Při pokusu o dorážku minul odkrytý kotouč Jan Císař! Domácí vyhazují na icing,
     
    02:50
    Sledujeme bojovný hokej, který se odehrává především ve středním pásmu. Rebelové se teď snaží dostat do hájemství soupeře, ale neúspěšně.
     
    03:52
    Hra se téměř nepřerušuje. Až nyní sudí pískl do píšťalky kvůli ofsajdu Příbrami. Ještě předtím vyprášil ranou z levého kruhu Spáčilovy betony Jan Krajcigr.
     
    04:39
    Domácím se nepovedl přechod do útoku a Michal Martínek uháněl v souboji jeden na jednoho podporován kolegou v tandemu. Tomu se snažil na úrovni brankoviště podat nahrávku, ale skvěle do ní padl vracející se Dušan Mendl! Skvělý zákrok domácího beka.
     
    05:31
    Hra se přelévá ze strany na stranu. Nejprve musel na zem po střele od pravého mantinelu Petr Spáčil, který zasáhl betonem a na opačném pólu kluziště podržel nahození od modré domácí muž s maskou.
     
    06:07
    David Bušek nyní zastavil šanci Pavla Veverky. Ten mezi kruhy střílel, ale domácí bek mu střelu odrazil do horní sítě.
     
    06:53
    Martin Polák si nyní počínal důrazně před soupeřovou svatyní a natlačil se až ke střele, leč gólman Spáčil včas sklapl betony.
     
    07:19
    Rebelům se nepodařil přechod pásma dle představ a je z toho jen zakázané uvolnění.
     
    07:40
    Michal Martínek si vyjel od pravého hrazení až na vrchol kruhu a švihem vypálil. Jeho pokus pod horní tyčku však vyrazil Jiří Adam do ochranné sítě.
     
    08:06
    Po zásahu gólmana Příbrami se vhazovalo před jeho klecí. Hosté vyhráli buly a mířili kupředu, leč zastavil je ofsajd.
     
    08:31
    Příbramští hokejisté se drželi před Kekulou, ale nedokázali vystřelit a David Bušek následně ve spolupráci s Martinem polákem svůj tým osvobodili.
     
    09:31
    Bojovnou hru ve střední třetině přerušil faul soupeře. Dominik Mašek (PRI) zastavil průnik Rebelů do pásma podražením.
     
    09:43
    Domácí soubor se několikrát zastřeloval. Jeho snažení uťala až lapačka Petra Spáčila, která přerušila hru.
     
    10:00
    Příbram se osvobodila a Jakub Lacina musel hodně sprintovat, aby před soupeřem upálil puk. Nakonec to spolu s Jelínkem zvládli.
     
    10:51
    Znovu letěl kotouč až k Adamovi. Rebelové se nedokáží pořádně usadit před bránou soupeře. Následně zaváhal při převzetí kotouče Polák a nemohl tak projet do pásma.
     
    11:33
    Tak ještě jedno vyhození podpořené dojetím soupeře v rohu. Bravo, hosté zvládli toto oslabení s prstem v nose. Mašek je na ledě.
     
    12:19
    Zakázané uvolnění Příbramských. Středočeši se ukvapili s rozehrou na modré čáře a hra se tak vrací před Spáčila.
     
    13:00
    Petr Svoboda nechal chytře kotouč za sebou a Ondřej Jobek se snažil pokořit Adama střelou na zadní tyč, ale o kousek ji minul.
     
    13:31
    Jan Krajcigr na druhé straně zkusil vypálit. Jeho střela ale minula cíl a Příbram následně sebrala kotouč a dovezla ho až před Adama.
     
    14:24
    Jakub Kraučuk se snažil vyslat svého spoluhráče do rychlého brejku. Ten ale kotouč nezastihl a je z toho icing.
     
    14:49
    Patrik Málek se snažil doklepnout do sítě puk, který vypadl Spáčilovi na brankoviště, ale hostující brankář včas stáhl hrací gumu pod svou rukavici.
     
    15:24
    Tak teď si domácí pořádně oddychli! Nájezd Pavla Veverky z boku kluziště vyrazil Adam ramenem. Na brankovišti se pak snažil dorážet Michal Martínek, ale toto tísnil bek a brankář Rebelů jej dobře vybruslil. Příbramský útočník pak vůbec netrefil bránu.
     
    16:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové vedou! Poté, co domácí přežili infarkt v podobě šance soupeře uplatnilo své pravomoci staré pravidlo nedáš – dostaneš. Broďáci se dostali do pásma a Michal Kořenář nabil LUKÁŠI KŘÍŽKOVI, který propálil Spáčila! Jihlavské posily tak zajistily Rebelům vedení! Asistence: Michal Kořenář.
     
    17:35
    Domácí jsou při chuti a znovu se tlačili před Spáčilovu klec. Timu pomohli spoluhráči výhozem na icing a následně šikovnou rybičkou ustřelil soupeři šanci.
     
    18:35
    Rebelové mají nyní problémy s přechodem do pásma. Ani Lukáš Křížek a po něm i Jakub Lacina nedokázali víc, než jen nahodit.
     
    19:20
    Nejprve se snažil překvapit Adama z mezikruží Michal Matějíček, ale neuspěl. Na druhé straně se po spolupráci s Křížkem prokousal do zakončení Jakub Kraučuk, ale Spáčil byl připraven.
     
    19:40
    Ještě to zkoušel z brejku Matějíček, dnes nejaktivnější hráč Příbrami, ale trefil jen brankový oblouk. Následně vznikl zmatek, ale domácí muž s maskou udržel beton u tyčky.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku. V ní byly oba týmy vyrovnanými soupeři, ale domácí díky trefě Lukáše Křížka vedou o jeden gól.
     
    Na skóre sice nevedou, ale na nástupy do třetiny ano. Středočeši jsou opět na ledové ploše dříve.
     
    Zbytek osazenstva je již také na svých místech. Budeme pokračovat.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:41
    Hosté ihned zatlačili Rebely před svou kasu, ale Ondřej Jobek s Martinem Matějíčkem nedokázali doklepnout kotouč za záda gólmana Adama.
     
    21:17
    Následně se ale vydali do útoku také domácí a hosté měli fůru štěstí, že Jan Krajcigr netrefil mezi kruhy kotouč ideálně. Následně vyhazují Příbramští na zakázané uvolnění.
     
    21:45
    Michal Kořenář vypálil z mezikruží a jeho střela skončila na hrudi připraveného Petra Spáčila. Ten jistě podržel puk ve své výstroji.
     
    22:39
    Nyní pro změnu vytvořili závar před brankou soupeře Příbramští. Jiří Adam ale odolal a střelu Pavla Veverky z pravého kruhu vykopl betonem. Následně se píská ofsajd.
     
    22:53
    Máme zde vzájemné vyloučení a na ledě se bude hrát čtyři na čtyři. Za hosty putuje za katr Ondřej Venclík (PRI) za držení hole a ze strany Rebelů Jakub Abbrent (HBR) za hrubost.
     
    23:15
    Tak nyní můžou všichni Rebelové děkovat svému maskovanému muži! Dominik Mašek najížděl zcela sám na Jiřího Adama, který perfektně svého soupeře vybruslil a střelu udržel na hrudi!
     
    24:10
    Na druhé straně několikrát nebezpečně doráželi domácí borci, ale také Petr Spáčil se vytasil s dobrým zákrokem a poté jej zachránil i jeden z beků.
     
    25:19
    A bude se znovu trestat. Tentokráte ale pouze na jedné straně, konkrétně na té hostující. Petr Svoboda (PRI) si před Adamem počínal nedovoleně a brankáře Rebelů srazil k zemi – krosček.
     
    25:57
    Jakub Kraučuk našel na brankovišti zcela volného Jan Jelínka, jehož doklepnutí zastavil nastavený Spáčilův beton. Následně ještě pálil od modré Jakub Lacina. Gólman Příbrami si vše pohlídal a střelu podržel ve výstroji.
     
    26:21
    Hosté vyhodili kotouč ven ze třetiny a domácí byli následně vystaveni do ofsajdu, který byl navíc posouzen jako úmyslný. Vhazovalo se před Adamem.
     
    27:07
    Kotouč znovu doletěl až k domácí bráně a Rebelům se v přesilovce vůbec nedaří. Vyhazují totiž jen na zakázané uvolnění.
     
    27:22
    A Pavel Veverka s Ondřejem Jobkem ze zatápěli obraně soupeře! Adam musel být neustále ve střehu. Potrestaný Svoboda je již na ledě.
     
    27:50
    Ihned po buly se snažil chytře prosadit Michal Martínek, ale jeho rána skončila jen na hrudi Jiřího Adama.
     
    28:41
    Příbramští nyní hodně zazlobili! Pavel Veverka si vyměnil puk s Petrem Svobodou, jehož následná střela skončila jen na Adamovi, jenž ji vyrazil. Následně se oba příbramští hokejisté snažili o dorážku, ale marně. Havlíčkobrodský brankář udržel beton na čáře.
     
    29:30
    Hosté vyhazují na icing. Rebelové předtím Příbram zatlačili a Tomáš Cejpek se snažil na brankovišti zvednout puk nad beton gólmana Spáčila. Marně.
     
    29:57
    Maskovaný muž Středočechů nyní znovu v akci. Střelu Jakuba Abbrenta z mezikruží poslal svou vyrážečkou do ochranné sítě.
     
    30:40
    Do útoku se dostala i Příbram, leč u levého mantinelu přišla o kotouč a mnoho nechybělo, aby kapitán domácích ujížděl zboku sám na kasu. o milimetry mu kotouč utekl.
     
    31:37
    Několik smělých pokusů domácích nyní přerušili příbramští obránci svými zákroky. Proti Michalu Přibylovi pak musel ven Spáčil, aby mu urazil puk z hole.
     
    32:41
    Jakub Kraučuk se svým jmenovcem Abbrentem zkoušel projít podél mantinelu až do zakončení, ale hokejisté z Příbrami jim v tom zabránili.
     
    33:23
    Drobný tlak Rebelů byl uťat až vyhozením na zakázané uvolnění. Následně se z ledu těžce zvedal jeden z hostů, jejž nepříjemně zasáhla, zřejmě pod koleno, střela Tomáše Cejpka.
     
    33:50
    Tomáš Cejpek se snažil vymotat zpoza brány až před ní. To mu ale bylo odepřeno hostujícími obránci a následnou šanci Petra Svobody zastavili bránící playeři domácích.
     
    34:40
    Ale přeci jen bylo před Adamem rušnou. Gólman Rebelů ale nakonec nemusel zasahovat. Havlíčkobrodští pak vyvezli puk, ve střední třetině nahodili a šli střídat.
     
    35:31
    Příbram právě vstřelila branku!
    A je srovnáno! Středočeši svou radost demonstrují oslavným bitím do mantinelu. Dominik Kozelka vybojoval kotouč a nahodil jej před kasu, kde kus černé pryže dopravil za záda domácího brankáře Jiřího Adama DAVID BENEŠ! Asistence: Dominik Kozelka.
     
    36:32
    Jakub Lacina se snažil o odpověď a návrat domácích do vedení, leč jeho střela proletěla jen vedle bližší tyče Spáčilovy brány.
     
    37:46
    Skvělé obranné zákroky na obou stranách! Nejprve se vytáhl domácí David Bušek, jenž výtečným natáhnutím se po kotouči zamezil Šandově přihrávce, aby vyslala do útoku Petra Svobodu. Na druhé straně hostující kapitán zastavil pokus Jakuba Abbrenta z jasné pozice mezi kruhy!
     
    38:55
    Nejprve uháněl do brejku Martin Polák, jemuž bravurně padl pod nohy a vypíchl kotouč Petr Spáčil. Krátce po něm pak z pravého křídla, v mírném úhlu, střílel Patrik Málek. Brankář Spáčil podržel puk v lapačce!
     
    39:48
    Oba celky se ještě snažily o jeden rychlý brejk a gólovou šanci. Jakub Kraučuk pak naposledy zkusil z levého křídla vyslat dělovku na bránu, ale byl zablokován.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Máme za sebou čtyřicet minut zápasu. V prostřední části se povedlo celku ze středu Čech srovnat skóre, a tak o osudu utkání rozhodne definitivně až závěrečná perioda.

    Třetí třetina začne cca v 19:26.
     
    Jako první najel na hrací plochu Petr Spáčil. Příbram nastupuje opět jako první.
     
    Ne ledě jsou i sudí a domácí hráči. Za malou chvíli se dozvíme, jak to dneska dopadne.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:40
    Zatím nejopatrnější úvod ze všech tří třetiny. Jak Rebelové, tak Příbramští se snaží, aby neudělali chybu. Domácím se tato opatrnost lehce vymstila a zahráli na zakázané uvolnění.
     
    41:32
    Teď se však domácí pokoušeli o přechod do finální fáze, ale u mantinelu přišli o kotouč a hosté následně vyhazují na icing.
     
    42:01
    Kotouč vypadl ven ze hřiště. Bude se vhazovat před brankou Petra Spáčila.
     
    42:46
    K vidění je nyní spousta nepřesností, které nyní obraly Rebely o dobrou šanci. Jakub Kraučuk dostal na modré čáře přihrávku, která ale skákala a ze všeho vznikl jen ofsajd.
     
    43:13
    Velmi aktivní Jakub Kraučuk z pravého křídla najel na kruh ale jeho střelu z jízdy podržel v lapačce Petr Spáčil, jenž po kotouči efektivně máchl.
     
    44:16
    Výběr Václava Adama a Jaroslava Bence nyní zle zatápěl svému protivníkovi, ale nakonec bylo jeho snažení přerušeno posunutou bránou Petra Spáčila.
     
    44:58
    Hostující výběr se prokousal až před domácí svatyni a Rebelové následně vyhazují jen na zakázané uvolnění.
     
    45:21
    Jakub Abbrent to nyní zkusil chytře z levého kruhu, ale se svým pokusem natrefil jen na připravený beton brankáře Petra Spáčila. Ten jeho střelu v pohodě vykopl do rohu.
     
    46:40
    Rebelové mají nyní obrovský tlak! Martin Polák dobře vybojoval kotouč, ale domácí hráč minul odkrytou klec. Následná šance Laciny skončila na Spáčilovi.
     
    47:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Střelec, ranoborec, dělostřelec, šutér, kanonýr. Tak takovýmito slovy by se dal titulovat JAN JELÍNEK! nejlepší střelec Rebelů opět ukázal svůj instinkt zabijáka, na levém kruhu sebral kotouč a i když dělal Petr Spáčil, co mohl, nedokázal ani povyjetý dosáhnout na jeho zakončení! Rebelové tak opět vedou! Bez asistence.
     
    47:44
    Příbramští se snažili něco vymyslet před brankou Jiřího Adama, ale domácí muž s maskou byl bezchybný.
     
    48:16
    Tomáš Cejpek se propracoval až k zakončení, ale jeho střela skončila jen na hrudi Petra Spáčila hájícího svatyni Středočechů.
     
    48:45
    Fantastický Jiří Adam! Domácí borec mezi tyčemi opět ukázal své umění a fantasticky zneškodnil šanci soupeře! Ondřej Jobek se proháčkoval až před jeho klec, ale nedokázal zasunout puk mezi jeho betony. Následně se ještě pokusil dorazit Jan Císař, leč gólman Rebelů mu padl pod nohy a kotouč podržel!
     
    49:30
    U střídačky zůstal ležet David Bušek, jenž byl nehezky naražen na mantinel. Rozhodčí ukazuje trest za hrubost pro soupeře. Potrestán je Petr Svoboda (HBR).
     
    49:43
    Domácí výběr zatlačil a Petr Spáčil musel několikrát zasáhnout. Nakonec ale udržel kotouč ve výstroji.
     
    50:02
    Solidní pozici si vypracoval Dušan Mendl a svou šanci i dobře promyslel, leč jeho zakončení do protipohybu gólmana Spáčila minulo o kousek levou tyčku!
     
    50:19
    Znovu se vylučuje. Hostující Ondřej Šanda (PRI) míří na trestnou za napadení. Rebelové si berou time-out. Budou hrát minutu a jedenáct vteřin proti třem!
     
    50:34
    Domácí kombinují, ale do výrazné šance se zatím nedostali. Před brankou se ocitl akorát Jan Jelínek, ale před ním ukryl puk pod lapačku Spáčil.
     
    51:05
    Hosté se osvobodili a následnou šanci domácích zlikvidoval brankář Petr Spáčil, jenž se natáhl proti střele z pravého křídla.
     
    50:34
    Příbramští vyhodili kotouč k Adamovi a to nejhorší mají za sebou. Již jsou ve čtyřech.
     
    51:46
    A jejich postupnou akci zakončenou střelou z pravého křídla lapil brankář Petr Spáčil, který podržel puk na své hrudi.
     
    52:18
    Hosté vyhodili a Jakub Lacina na modré čáře zachyboval. Pavel Veverka jej obral o kotouč, ale nemohl zajet do pásma, proto udělal ve střední třetině kličku Tomáši Cejpkovi (HBR), který mu postavil do cesty koleno.
     
    52:27
    David Bušek si zkušeně počkal u mlýnice při levém mantinelu, kotouč mu vyjel a obránce domácích vyhodil hrací předmět až ke Spáčilovi.
     
    53:04
    Před Ondřejem Jobkem na modré čáře opět skvěle zasáhl David Bušek, který znovu odpravil kotouč až k hájemství Petra Spáčila.
     
    53:44
    Bravurně brání domácí celek své střední pásmo a nepouští soupeře do pásma.
     
    54:20
    Rebelové v plném počtu. Mno, ke konci přesilovky se Jiří Adam pořádně zapotil. Nejprve zlikvidoval betony střelu z levého kruhu a následně pálili Příbramští jako na střelnici pro začínající policisty – hodně, ale slepými! Nicméně tlak to byl řádný.
     
    55:30
    Času valem ubývá a hra se zrychluje. Oba celky se snaží jednak o vstřelení branky a pak nechtějí inkasovat. Z toho důvodu je k vidění i dost nepřesností.
     
    56:31
    Rebelové vyprodukovali melu před svatyní Petra Spáčila. Ten však bravurně jistil celou situaci a nepustil svého protivníka k dorážce.
     
    56:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Obrovská vlna radosti a uvolnění nyní proběhla havlíčkobrodským zimním stadionem! Rebelové zřejmě definitivně rozhodují o svém triumfu! Jakub Kraučuk našel na levém rohu brankoviště Jana Jelínka, jehož ale bryskním zákrokem vychytal gólman Spáčil. Za jeho záda pak parádní ránou z mezikruží zavěsil JAKUB LACINA. Dezorientovaný gólman Příbrami neměl nárok zasáhnout. Asistence: Jan Jelínek a Jakub Kraučuk.
     
    57:13
    Hosté budou hrát oslabeni. Na trestnou lavici míří Petr Svoboda (PRI) za držení protihráče.
     
    58:05
    Rebelové zatlačili soupeře a před kasou vznikla mela. Sudí se nyní dlouze radí o trestech. Nakonec míří za katr: Z Příbrami Michal Martínek (PRI) 2+2 hrubost a Ondřej Venclík (PRI) 2 minuty za hrubost. Za Rebely pak k trestoměřičům míří Tomáš Cejpek (HBR) 2+2 hrubost a Martin Polák (HBR) 2 minuty sekání + 2 minuty hrubost.

    Hraje se 4 na 4. Na tabuli svítí pouze Polákovo sekání.
     
    59:10
    Ještě se dvakrát vytáhl Jiří Adam, jenž na brankové čáře zneškodnil dorážku Dominika Kozelky. Rebelové dnešní utkání zvládnou a udrží se na čele soutěže.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Domácí hokejisté nakonec nervózní utkání zvládli a díky trefám Jelínka a Laciny ze závěrečné třetiny slaví tříbodový úspěch!

    Děkuji vám za pozornost! Z Kotliny a s vámi loučím a těším se opět u onlajnů napočtenou. (20:09:39)

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 17. Křížek (Kořenář), 48. Jelínek, 57. Lacina (Jelínek, Kraučuk) – 36. Beneš (Kozelka)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Adam (Kekula) – Gažak, Lacina, Bušek, Krajcigr, Mendl "A" – K. Petržílek, Přibyl, Jelínek "A", Kraučuk, Abbrent, Křížek, Kořenář, Málek "C", Cejpek, Polák
    HC Baník Příbram: Spáčil () – Šanda "C", Vacek, Mašek, Venclík, Kadlec – Beneš, Veverka, Svoboda, Jobek, Kozelka, Martínek, Císař

    Rozhodčí: Lukáš Klouda – Ondřej Polák, Lukáš Rampír
    bahis siteleri