Havlíčkův Brod – Příbram 3:1 (kon.) | Warriors Brno – HC Šumperk 7:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:1 (1:0, 0:1, 2:0)
HC Baník Příbram
Pátek 27.09.2013, 18:00ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 Adresa: U Stadionu 3570 58001 Havlíčkův • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    58:05
    Rebelové zatlačili soupeře a před kasou vznikla mela. Sudí se nyní dlouze radí o trestech. Nakonec míří za katr: Z Příbrami Michal Martínek (PRI) 2+2 hrubost a Ondřej Venclík (PRI) 2 minuty za hrubost. Za Rebely pak k trestoměřičům míří Tomáš Cejpek (HBR) 2+2 hrubost a Martin Polák (HBR) 2 minuty sekání + 2 minuty hrubost.

    Hraje se 4 na 4. Na tabuli svítí pouze Polákovo sekání.
     
    50:19
    Znovu se vylučuje. Hostující Ondřej Šanda (PRI) míří na trestnou za napadení. Rebelové si berou time-out. Budou hrát minutu a jedenáct vteřin proti třem!
     
    49:30
    U střídačky zůstal ležet David Bušek, jenž byl nehezky naražen na mantinel. Rozhodčí ukazuje trest za hrubost pro soupeře. Potrestán je Petr Svoboda (HBR).
     
    25:19
    A bude se znovu trestat. Tentokráte ale pouze na jedné straně, konkrétně na té hostující. Petr Svoboda (PRI) si před Adamem počínal nedovoleně a brankáře Rebelů srazil k zemi – krosček.
     
    22:53
    Máme zde vzájemné vyloučení a na ledě se bude hrát čtyři na čtyři. Za hosty putuje za katr Ondřej Venclík (PRI) za držení hole a ze strany Rebelů Jakub Abbrent (HBR) za hrubost.
     
    09:31
    Bojovnou hru ve střední třetině přerušil faul soupeře. Dominik Mašek (PRI) zastavil průnik Rebelů do pásma podražením.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 17. Křížek (Kořenář), 48. Jelínek, 57. Lacina (Jelínek, Kraučuk) – 36. Beneš (Kozelka)


    BK Havlíčkův Brod: Adam (Kekula) – Gažak, Lacina, Bušek, Krajcigr, Mendl "A" – K. Petržílek, Přibyl, Jelínek "A", Kraučuk, Abbrent, Křížek, Kořenář, Málek "C", Cejpek, Polák
    HC Baník Příbram: Spáčil () – Šanda "C", Vacek, Mašek, Venclík, Kadlec – Beneš, Veverka, Svoboda, Jobek, Kozelka, Martínek, Císař

    Rozhodčí: Lukáš Klouda – Ondřej Polák, Lukáš Rampír
    bahis siteleri