Havlíčkův Brod – Příbram 3:1 (kon.) | Warriors Brno – HC Šumperk 7:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:1 (1:0, 0:1, 2:0)
HC Baník Příbram
Pátek 27.09.2013, 18:00ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 Adresa: U Stadionu 3570 58001 Havlíčkův • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    58:05
    Rebelové zatlačili soupeře a před kasou vznikla mela. Sudí se nyní dlouze radí o trestech. Nakonec míří za katr: Z Příbrami Michal Martínek (PRI) 2+2 hrubost a Ondřej Venclík (PRI) 2 minuty za hrubost. Za Rebely pak k trestoměřičům míří Tomáš Cejpek (HBR) 2+2 hrubost a Martin Polák (HBR) 2 minuty sekání + 2 minuty hrubost.

    Hraje se 4 na 4. Na tabuli svítí pouze Polákovo sekání.
     
    56:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Obrovská vlna radosti a uvolnění nyní proběhla havlíčkobrodským zimním stadionem! Rebelové zřejmě definitivně rozhodují o svém triumfu! Jakub Kraučuk našel na levém rohu brankoviště Jana Jelínka, jehož ale bryskním zákrokem vychytal gólman Spáčil. Za jeho záda pak parádní ránou z mezikruží zavěsil JAKUB LACINA. Dezorientovaný gólman Příbrami neměl nárok zasáhnout. Asistence: Jan Jelínek a Jakub Kraučuk.
     
    54:20
    Rebelové v plném počtu. Mno, ke konci přesilovky se Jiří Adam pořádně zapotil. Nejprve zlikvidoval betony střelu z levého kruhu a následně pálili Příbramští jako na střelnici pro začínající policisty – hodně, ale slepými! Nicméně tlak to byl řádný.
     
    50:19
    Znovu se vylučuje. Hostující Ondřej Šanda (PRI) míří na trestnou za napadení. Rebelové si berou time-out. Budou hrát minutu a jedenáct vteřin proti třem!
     
    50:02
    Solidní pozici si vypracoval Dušan Mendl a svou šanci i dobře promyslel, leč jeho zakončení do protipohybu gólmana Spáčila minulo o kousek levou tyčku!
     
    49:30
    U střídačky zůstal ležet David Bušek, jenž byl nehezky naražen na mantinel. Rozhodčí ukazuje trest za hrubost pro soupeře. Potrestán je Petr Svoboda (HBR).
     
    48:45
    Fantastický Jiří Adam! Domácí borec mezi tyčemi opět ukázal své umění a fantasticky zneškodnil šanci soupeře! Ondřej Jobek se proháčkoval až před jeho klec, ale nedokázal zasunout puk mezi jeho betony. Následně se ještě pokusil dorazit Jan Císař, leč gólman Rebelů mu padl pod nohy a kotouč podržel!
     
    47:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Střelec, ranoborec, dělostřelec, šutér, kanonýr. Tak takovýmito slovy by se dal titulovat JAN JELÍNEK! nejlepší střelec Rebelů opět ukázal svůj instinkt zabijáka, na levém kruhu sebral kotouč a i když dělal Petr Spáčil, co mohl, nedokázal ani povyjetý dosáhnout na jeho zakončení! Rebelové tak opět vedou! Bez asistence.
     
    38:55
    Nejprve uháněl do brejku Martin Polák, jemuž bravurně padl pod nohy a vypíchl kotouč Petr Spáčil. Krátce po něm pak z pravého křídla, v mírném úhlu, střílel Patrik Málek. Brankář Spáčil podržel puk v lapačce!
     
    35:31
    Příbram právě vstřelila branku!
    A je srovnáno! Středočeši svou radost demonstrují oslavným bitím do mantinelu. Dominik Kozelka vybojoval kotouč a nahodil jej před kasu, kde kus černé pryže dopravil za záda domácího brankáře Jiřího Adama DAVID BENEŠ! Asistence: Dominik Kozelka.
     
    25:57
    Jakub Kraučuk našel na brankovišti zcela volného Jan Jelínka, jehož doklepnutí zastavil nastavený Spáčilův beton. Následně ještě pálil od modré Jakub Lacina. Gólman Příbrami si vše pohlídal a střelu podržel ve výstroji.
     
    25:19
    A bude se znovu trestat. Tentokráte ale pouze na jedné straně, konkrétně na té hostující. Petr Svoboda (PRI) si před Adamem počínal nedovoleně a brankáře Rebelů srazil k zemi – krosček.
     
    23:15
    Tak nyní můžou všichni Rebelové děkovat svému maskovanému muži! Dominik Mašek najížděl zcela sám na Jiřího Adama, který perfektně svého soupeře vybruslil a střelu udržel na hrudi!
     
    22:53
    Máme zde vzájemné vyloučení a na ledě se bude hrát čtyři na čtyři. Za hosty putuje za katr Ondřej Venclík (PRI) za držení hole a ze strany Rebelů Jakub Abbrent (HBR) za hrubost.
     
    16:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové vedou! Poté, co domácí přežili infarkt v podobě šance soupeře uplatnilo své pravomoci staré pravidlo nedáš – dostaneš. Broďáci se dostali do pásma a Michal Kořenář nabil LUKÁŠI KŘÍŽKOVI, který propálil Spáčila! Jihlavské posily tak zajistily Rebelům vedení! Asistence: Michal Kořenář.
     
    15:24
    Tak teď si domácí pořádně oddychli! Nájezd Pavla Veverky z boku kluziště vyrazil Adam ramenem. Na brankovišti se pak snažil dorážet Michal Martínek, ale toto tísnil bek a brankář Rebelů jej dobře vybruslil. Příbramský útočník pak vůbec netrefil bránu.
     
    09:31
    Bojovnou hru ve střední třetině přerušil faul soupeře. Dominik Mašek (PRI) zastavil průnik Rebelů do pásma podražením.
     
    04:39
    Domácím se nepovedl přechod do útoku a Michal Martínek uháněl v souboji jeden na jednoho podporován kolegou v tandemu. Tomu se snažil na úrovni brankoviště podat nahrávku, ale skvěle do ní padl vracející se Dušan Mendl! Skvělý zákrok domácího beka.
     
    02:00
    Velmi nepřesně pálil od modré čáry Karel Vacek. Hosté však získali kotouč a Petr Svoboda neuspěl proti připravenému Adamovi. Při pokusu o dorážku minul odkrytý kotouč Jan Císař! Domácí vyhazují na icing,

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 17. Křížek (Kořenář), 48. Jelínek, 57. Lacina (Jelínek, Kraučuk) – 36. Beneš (Kozelka)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Adam (Kekula) – Gažak, Lacina, Bušek, Krajcigr, Mendl "A" – K. Petržílek, Přibyl, Jelínek "A", Kraučuk, Abbrent, Křížek, Kořenář, Málek "C", Cejpek, Polák
    HC Baník Příbram: Spáčil () – Šanda "C", Vacek, Mašek, Venclík, Kadlec – Beneš, Veverka, Svoboda, Jobek, Kozelka, Martínek, Císař

    Rozhodčí: Lukáš Klouda – Ondřej Polák, Lukáš Rampír
    bahis siteleri