Chabarovsk – Lev 3:0 (kon.) | Vladivostok – HC Slovan 3:1 (kon.) | Novokuzněck – Riga 0:2 (kon.)
Novosibirsk – CSKA Moskva 3:2 (kon.) | Magnitogorsk – Čeljabinsk 3:0 (kon.) | Viťaz – Čerepovec 3:1 (kon.)
Kazaň – Petrohrad 1:3 (kon.) | N.Novgorod – Mytišči 1:3 (kon.) | Dynamo Moskva – Jaroslavl 1:3 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
3:1 (0:0,2:1, 1:0)
HC Slovan Bratislava
Čtvrtek 03.10.2013, 11:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Je hotovo, hosté propadli v útočném pásmu a kontr bránících domácích byl smrtelný. Ke střele na levém křídle se po přejetí modré čáry odhodlal ENVER LISIN, který tak střelou do prázdné brány pečetí výsledek dnešního duelu. Bez asistence.
     
    37:48
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácí Admiral se v závěru druhé třetiny dostává do vedení a obrací vývoj dnešního duelu. Lisin z levého křídla hledal před bránou svého spoluhráče. Schutz sice tento pas promáchl, za ním dobře postavený NICLAS BERGFORS se ale již nemýlil a doklepl puk do hostující brány za bezmocného Kopřivu. Asistence: Enver Lisin, Denis Osipov.
     
    32:05
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Velký tlak domácího týmu přináší kýženou vyrovnávací trefu. RICHARD GYNGE prchl hostující obraně a sám proti Kopřivovi se nemýlil. Puk mu poslal po zemi přesně k pravé tyči. Asistence: Konstantin Sokolov.
     
    23:36
    Slovan právě vstřelil branku!
    Hosté se ze začátku druhé třetiny dostávají do vedení, branku vstřelil český útočník TOMÁŠ NETÍK. Pokus Sersena od modré čáry vyrazil domácí gólman Lundström jen před sebe, kde se jako první zjevil český forvard a z pravého kruhu pro vhazování se nemýlil. Asistence: Michal Sersen.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 33. Gynge (Sokolov), 38. Bergfors (Lisin, Osipov), 60. Lisin – 24. Netík (Sersen)


    Admiral Vladivostok: Lundström – Osipov, Antropov, Porseland, Těrnavskij, Poleščuk, Kostromitin, Zemčjonok – Lisin, Bergfors, Schutz – Drugov, Bortnikov, Lesnuchin – Pervušin, Barbašev, Kuzněcov – Gynge, Sokolov, Gračjov.
    HC Slovan Bratislava: Kopřiva – Škoula, Kutlák, Mojžíš, Sersen, Sigalet, Mihálik, Štajnoch – Miklík, Vondrka, Olvecký – Netík, Bartovič, Mikuš – Kukumberg, Matoušek, Hudáček – Kolena, Kudrna, Dano, Bakoš.

    Rozhodčí: Zacharov, Cyplakov – Aljošin, Ivanov
    bahis siteleri