SHK Hodonín – Orlová 6:2 (kon.) | Přerov – Poruba 2011 2:3 (kon.) | Val. Meziříčí – Vsetín 1:5 (kon.)
Frýdek-M. – Břeclav 2:1 (po pr.) | Kolín – Klášterec nO 8:1 (kon.) | Žďár n/S – Jablonec n/N 4:2 (kon.)
Bílina – Klatovy 6:4 (kon.) | Nový Jičín – Technika Brno 2:7 (kon.) | Kobra – Sokolov 4:2 (kon.)
Pelhřimov – Děčín 6:4 (kon.) | Milevsko – Vrchlabí 0:2 (kon.) | Mor. Budějovice – Tábor 4:3 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
2:3 (1:0, 0:2, 1:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Sobota 05.10.2013, 17:002. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:55
    Poruba právě vstřelila branku!
    Strhující závěr zápasu. Hosté se opět dostávají do těsného vedení pouhé dvě minuty před koncem. Dělovku Vaňka stačil Sklenář vyrazit pouze před sebe, kde se zjevil osamocený MARTIN BUČEK a bekhendem posílá Porubu do vedení. Asistence: Rostislav Vaněk, Marek Pavlačka.
     
    55:05
    Přerov právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! PETR SAKRAJDA si sjel na levý kruh a dělovkou z první vymetl všechny pavouky z Tihlářovy branky. Excelentní zakončení přerovského útočníka dává utkání nerozhodný stav. Asistence: Richard Brančík, Marek Ditrich.
     
    34:56
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté okamžitě trestají! Kratičkou přesilovku hostů využil PETR SEIDLER, který si po odpykaném trestu řekl o kotouč a střelou o břevno posílá svůj celek do jednobrankového vedení. Asistence: Rudolf Wolf.
     
    24:05
    Poruba právě vstřelila branku!
    Mezitím co už byli hosté v plném počtu se z protiútoku prosadil právě předtím vyloučený JAN CHALOUPKA. Sklenář nestačil reagovat na jeho střelu po ledě. Asistence: Martin Buček.
     
    9:35
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři se ujímají těsného vedení! MAREK DITRICH se prosadil mezi dvěma obránci Poruby a přesnou střelou do levého horního růžku překonává hostujícího brankáře. Bez asistence.

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 10. Ditrich, 56. Sakrajda (Brančík, Ditrich) – 25. Chaloupka (Buček), 35. Seidler (Wolf), 58. Buček (Vaněk, Pavlačka)


    HC ZUBR Přerov: Sklenář (Loučka) – Pala, Faltýnek, Vlček, Tomeček, Kudělka, Osina – D. Šťastný, Sedlák, Blinka – Brančík, Haloda, Ministr – Goiš, Kundrátek, Ditrich – Sakrajda, Kolář.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Tihlář (Gleich) – Wolf, Šindelář, Javín, Prokop, Slavík, Peslar – Videlka, Krayzel, Vaněk – Vrána, Seidler, Buček – Chaloupka, Pavlačka, Zachar – Zubek, Piják, Rozsypka.

    Rozhodčí: Obadal – Matěj, Velinský
    bahis siteleri