CSKA Moskva – Dynamo 0:2 (kon.) | Spartak – Groznyj 0:0 (kon.) | Tomsk – Zenit 0:3 (kon.)
Kazaň – Machačkala 5:1 (kon.) | Kubaň Krasnodar – Rostov 2:2 (kon.)
konec
CSKA Moskva
0:2 (0:0)
Dynamo Moskva
Neděle 06.10.2013, 11:30Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Kasajev (DMO) je na hřišti od 85. minuty a přesto uviděl jako jeden ze dvou hráčů žlutou kartu.
     
    90
    Právě Kokorin je po vstřelené brance vystřídán, posledních pár vteřin zápasu si užije Djadjun (DMO).
     
    90
    Aleksander Kokorin (DMO) ještě před vystřídáním uviděl žlutou kartu. Po vstřeleném gólu totiž sundal svůj dres.
     
    89
    Dinamo Moskva právě vstřelilo branku!
    Máme rozhodnuto! Z ničeho nic vznikl rychlý protiútok Dinama, který byl vyšperkován hezkým dloubáčkem za obranu. Tam se k němu dostal ALEKSANDER KOKORIN, který kulatý nesmysl umístil k zadní tyči a tím překonal Akinfeeva a definitivně určil ortel zápasu.
     
    85
    Druhé střídání Dinama v zápase, na hřiště se podívá Kasajev a dolů jde Ionov.
     
    75
    Avizované střídání Dinama je zde, ze hřiště jde Voronin a nahrazuje ho s číslem Jusupov.
     
    73
    Druhé střídání na straně CSKA, ze hřiště odešel Elm a nahradil jej Milanov.
     
    72
    CSKA ve středu hřiště naprosto zaspalo a rázem tak tři hostující hráči uháněli na tři domácí obránce. Přihrávka na levou stranu zřejmě nebyla špatným řešením, ale následná střela Akinfeeva nepřekvapila.
     
    69
    Po dlouhé době se podařilo domácím dostat až do pokutového území, nejprve si za obranu naběhl Šennikov (CSK), který posílal před bránu dobrý pas, ten však Musa nedokázal využít a zásluhou dobré defenzivní práci Dinama se nebezpečí nekonalo.
     
    67
    Naopak na druhé straně se rýsovala velká šance, která však končí pouze nepodařenou střelou letící vedle pravé tyče brány, kterou hlídá Akinfeev. Ten proti střelci také vyběhl a tím mu možná situaci usnadnil, protože obránci CSKA byli u soupeře také velmi natlačeni.
     
    65
    V 65. minutě dochází k prvnímu střídání v zápase a ze hřiště jde trošičku překvapivě dnes aktivní Honda, kterého nahrazuje Brazilec Vitinho (CSK).
     
    57
    Dinamo Moskva právě vstřelilo branku!
    Tak se nám skóre zápasu přece jen pohne a první branka byla opravdu velmi pohledná. CHRISTIAN NOBOA se dostal k míči, přiťukl si jej více na střed a přesnou střelou ještě otřel míč o levou tyč. Akinfeev se sice prolétl vzduchem, ale změně skóre nedokázal zabránit.
     
    15
    Po čtvrthodince se nám mohlo měnit skóre, po dobré přihrávce do vnitřku šestnáctky od Ionova pálil Kokorin (DMO), no jeho střela na bližší tyč byla vyražena pohotovým zákrokem Akinfeeva.
     
    12
    Honda (CSK) to udělal velmi dobře, přehodil si míč na svou silnější pravou nohu a střelou po zemi k tyči nemířil vůbec špatně. Jeho projektilu však chyběla větší razance a Šunin tak celou situaci ustál.
     
    7
    Začíná se hrát stále aktivněji a první důležitý zákrok si připisuje Akinfeev, který čelil střele přímo z voleje. Domácí brankář však byl pozorný a dokázal míč vyrazit do bezpečí.

    Jozef Valenčík

    Branky: 57. Noboa, 89. Kokorin

    Karty:   90. Kokorin (DMO), 90+2. Kasajev (DMO)


    CSKA Moskva: Akinfeev – Nababkin, Berezutski, Ignaševič, Šennikov – Elm (73. Milanov), Wernbloom – Zuber, Honda (65. Vitinho), Tošič – Musa
    Náhradníci: Čepčugov – Vasin, González, Milanov, Rahimič, Vitinho, Bazeljuk

    Dynamo Moskva: Šunin – Wilkshire, Douglas, Granat, Lomič – Dzsudzsák, Denisov, Nobda, Ionov (85. Kasajev) – Kokorin, Voronin (75. Jusupov)
    Náhradníci: Frolov – Žirkov, Fernández, Jusupov, Smolov, Kasajev, Berevoskij, Florescu, Kuranij, Djadjun, Rotenberg, Samba

    Rozhodčí: Egorov – Averianov, Celovalnikov
    bahis siteleri