Anderlecht – Kortrijk 0:1 (kon.) | Waregem – Standard 1:0 (kon.) | Gent – Genk 1:2 (kon.)
konec
RSC Anderlecht
0:1 (0:1)
KV Kortrijk
Neděle 06.10.2013, 14:30 • Stade Constant Vanden Stock • Belgická Jupiler Pro League
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Kde nechali střelci mušku? Sólo přes půlku hřiště si vyzkoušel také Elimane Coulibaly. S žádnou kličkou se netrápil a poslal míč z hranice vápna metr vedle levé tyče!
     
    90+4
    Cheikhou Kouyaté byl v solidní pozici na malém vápně, ale místo razantního zakončení se rozhodl centrovat. S tím už si obrana hostí poradila.
     
    90+2
    No to snad není možné! Cyriac se řítil od poloviny hřiště zcela osamocen na Darren Keeta. Výstavní kličkou se zbavil jeho pozornosti, ale před prázdnou bránou osudově zaváhal a trefuje pouze boční síť!
     
    90
    Kvůli zdržení při výměně hlavního arbitra se bude nastavovat celých 7 minut!
     
    81
    Ivan Santini potáhl za dres Youri Tielemanse a nemůže následovat nic jiného než žlutá karta.
     
    77
    Nebojša Pavlović si z dnešního utkání odnese minimálně jednu žlutou kartu. Hosté se soustředí na defenzivu a z toho pramení čas od času nějaký ten faul. V tomto případě oceněný žlutou barvou.
     
    71
    A ještě jedno střídání. Na lavičku náhradníků usedá Sacha Kljestan, své místo přepouští čerstvému Demy De Zeeuwovi.
     
    71
    A střídají také domácí. Odpracováno má dnes Bram Nuytinck, svůj tým přichází posílit Chancel Mbemba.
     
    69
    Chvilky oddechu využívají hosté k poslednímu střídání. Ze hřiště odchází Mustapha Oussalah, opačným směrem putuje Baptiste Martin.
     
    67
    No a jsme svědky málo vídaného střídání. Ze hřiště odchází zřejmě zdravotně indisponovaný hlavní sudí Jonathan Lardot. Do pracovního se obléká čtvrtý rozhodčí Jérome Efong Nzolo. Popřejme mu tedy, aby do rozjetého vlaku naskočil bez nejmenších potíží.
     
    65
    Za ostrý skluz je potrestán žlutou kartou Gertjan De Mets.
     
    62
    Teddy Chevalier nahrazuje na poslední půlhodinu vyčerpaného Brechta Capona.
     
    57
    Frank Acheampong potáhl míč po levém křídle a nabídl ho pasem do druhé vlny sbíhajícímu Cyriacovi. Domácí útočník ale prováhal ten správný okamžik ke střele. Začal vymýšlet a pak už bylo pozdě.
     
    46
    O první přestávce vymysleli domácí své první střídání. Matías Suárez podle mého názoru předvedl v prvním poločase solidní výkon, domácí lodivod byl ale jiného názoru a do druhého poločasu místo něj posílá Franka Acheamponga.
     
    45+2
    Kortrijk právě vstřelil branku!
    Tak to je tvrdý direkt. Na cestu do šatny přibalil domácím ve druhé minutě nastavení IVAN SANTINI jeden dáreček. Střela z voleje z hranice vápna a Thomas Kaminski neměl nárok.
     
    43
    Matías Suárez našel přesným pasem hlavu Sachy Kljestana, který z bezprostřední blízkosti trefuje spojnici břevna a tyče!
     
    28
    Megašance Kortrijku. Rychlý brejk zakončoval do odkryté klece Ivan Santini, míč z brankové čáry vykopl jeden z domácích obránců. Bude následovat rohový kop.
     
    23
    Pan Lardot se ještě vrací k nedovolenému zákroku na unikajícího Suáreze a uděluje Brechtu Caponovoi žlutou kartu.
     
    22
    Matías Suárez se uvolnil po levém křídle a pěknou ránou protáhl Darrena Keeta. Někteří fanoušci už zvedali ruce nad hlavu, ale to se zavlnila pouze boční síť.
     
    7
    První střídání dnešního utkání přichází již v 7. minutě. Hřiště musí opustit zraněný Benito Raman, nahradí ho Stijn De Smet.

    Pavel Zeman

    Branky: 45+2. Santini

    Karty:   23. Capon (KRT), 65. Mets (KRT), 77. Pavlović (KRT), 81. Santini (KRT)


    RSC Anderlecht: Kaminski – Gillet, Kouyaté, Nuytinck (71. Mbemba), N'Sakala – Bruno, Tielemans, Kljestan (71. De Zeeuw), Suárez (46. Acheampong) – Praet – Cyriac
    Náhradníci: Roef, Deschacht, de Zeeuw, Milivojević, Najar, Acheampong, Mbemba

    KV Kortrijk: Keet – Heylen, Reynaud, Tomašveić – Capon (62. Chevalier), De Mets, Pavlović, Oussalah (69. Martin) – Raman (7. De Smet) – Coulibaly, Santini
    Náhradníci: Pillot, Martin, Peotrvić, De Smet, Ragolle, Chevalier, Mahau

    Rozhodčí: Lardot (od 67. Efong Nzolo) – Cremens, Stalport
    bahis siteleri