Atlético – Celta Vigo 2:1 (kon.) | Sevilla – Almería 2:1 (kon.) | Getafe – Real Betis 3:1 (kon.)
Ath. Bilbao – Valencia 1:1 (kon.)
konec
Sevilla FC
2:1 (1:1)
UD Almería
Neděle 06.10.2013, 17:00 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Sevilla) • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Tak v toto již zřejmě nedoufal ani ten největší fanoušek Sevilly. Z poslední možné akce dokázali domácí vstřelit branku, když na dobrý centr Marina z pravé strany naskočil kapitán IVAN RAKITIČ a podle všeho hlavou rozhodl toto utkání.
     
    23
    Almería právě vstřelila branku!
    Zdá se to až neuvěřitelné, ale hosté z ojedinělé situace srovnávají. Kromě žluté karty se do historie tohoto zápasu zapisuje RODRI také brankou, když náramně využil přihrávku Susa a přehodil dloubáčkem vyběhnutého Beta. Ani spěchající obránci Sevilly nestačili míč před brankovou čarou zastavit.
     
    6
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Tak to je obrovská chyba Almeríe, která inkasuje hodně lacinou branku z kopačky KEVINA GAMEIRA, který byl asi sám překvapen, že se brankář Esteban nevydal naproti míči. Gameira se ho tak zmocnil, brankáře obhodil a otevřel skóre tohoto zápasu.

    Jozef Valenčík

    Branky: 6. Gameiro, 90+3. Rakitić (Marin) – 23. Rodri (Suso)

    Karty:   31. Iborra (SEV), 71. A. Moreno (SEV), 78. Fazio (SEV), 90+1. Cristóforo (SEV) – 13. Verza (ALM), 20. Rodri (ALM), 52. Ch. Fernández (ALM), 90+7. F. Soriano (ALM)


    Sevilla FC: Beto – Figueiras, Fazio, Pareja, A. Moreno – Jairo (82. Trochowski), Iborra (71. Cristóforo), Marin, Rakitić (C), Rabello – Gameiro (46. Bacca).
    Náhradníci: Varas – F. Navarro, Coke, Trochowski, Cristóforo, Perotti, Bacca.

    UD Almería: Esteban (C) – Pellerano, Trujillo, Ch. Fernández, Marcos – Tébar (59. Azeez), Verza, Suso (88. F. Soriano), Vidal (64. Barbosa), Rodri – Dubarbier.
    Náhradníci: Ustari – Torsiglieri, Azeez, Corona, F. Soriano, Díaz, Barbosa.

    Rozhodčí: Iglesias – Costoya, Ramos

    Diváci: 31 123
    bahis siteleri