Buffalo – Colorado 2:4 (kon.) | Montreal – Nashville 1:2 (kon.) | Tampa – Boston 0:5 (kon.)
Florida – Minnesota 2:1 (2:0 po s.n.) | New Jersey – NY Rangers 4:0 (kon.) | NY Islanders – Carolina 3:4 (kon.)
Washington – Columbus 4:1 (kon.) | Chicago – Toronto 3:1 (kon.) | Arizona – Detroit 5:2 (kon.)
San Jose – Calgary 6:3 (kon.) | Los Angeles – Dallas 5:2 (kon.)
konec
New York Islanders
3:4 (0:0, 1:3, 2:1)
Carolina Hurricanes
Neděle 20.10.2013, 01:00 • Nassau Coliseum, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:59
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak tady ještě bude drama! Zpoza branky přihrával Moulson, k odraženému puku se mezi kruhy dostal KYLE OKPOSO a svižnou ranou propálil Warda! Asistence: Pierre-Marc Bouchard, Matt Moulson.
     
    53:19
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí dramatizují zápas. Závar před Wardem nejlépe přečetl FRANS NIELSEN, našel si neposedný puk a poslal jej zblízka za Warda. Asistence: Kyle Okposo, Matt Moulson.
     
    51:06
    Carolina právě vstřelila branku!
    A jeden takový hosté využili. Dostali se do brejku dvou na jednoho, Sjomin žabičkou vybídl JIŘÍHO TLUSTÉHO a ten z první prostřelil Nabokova. Asistence: Alexander Sjomin, Eric Staal.
     
    38:53
    Islanders právě vstřelili branku!
    Přesilová hra je využitá, domácí snižují! Od modré vystřelil MacDonald, Ward puk pouze vyrazil před sebe na hokejku MATTA MOULSONA a ten pohotově zasunul za brankovou čáru. Asistence: Andrew MacDonald, John Tavares.
     
    33:37
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tohle už zavání menším debaklem. Domácí obrana za sebou nechala JEFFA SKINNERA, který se i přes menší háčky dostal k zakončení a bekhendovým blafákem pod břevno zvýšil na tříbrankový rozdíl. Asistence: Riley Nash, Tuomo Ruutu.
     
    26:36
    Carolina právě vstřelila branku!
    Přesilovka je využita. Hosté ukázali krásnou a rychlou kombinaci, Murphy našel volného JORDANA STAALA a proti jeho střele se Nabokov nestačil dostatečně rychle přemístit. Asistence: Ryan Murphy, Nathan Gerbe.
     
    21:05
    Carolina právě vstřelila branku!
    Z následného protiútoku se prosadili hosté! Po rychlém průniku do pásma vystřelil, Nabokov pouze vyrazil na hokejku JIŘÍHO TLUSTÉHO a tomu už nedělalo problém dorazit puk do odkryté branky. Asistence: Eric Staal, Alexander Sjomin.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 39. Moulson (MacDonald, Tavares), 54. Nielsen (Okposo, Moulson), 59. Okposo (Bouchard, Moulson) – 22. Tlustý (E. Staal, Sjomin), 27. J. Staal (Murphy, Gerbe), 34. Skinner (Nash, Ruutu), 52. Tlustý (Sjomin, E. Staal)


    New York Islanders: Nabokov (Poulin) – MacDonald, Hamonic, Višňovský, Hickey, Strait, Carkner – Okposo, Tavares, Grabner – Bouchard, Nielsen, Bailey – Clutterbuck, Regin, Moulson – McDonald, Cizikas, Martin. Trenér: Jack Capuano.
    Carolina Hurricanes: Ward (Peters) – Sekera, Faulk, Murphy, Harrison, Komisarek, Hainsey – Sjomin, E. Staal, Ruutu – Tlustý, J. Staal, Gerbe – Dvořák, Nash, Skinner – Westgarth, Dwyer, Bowman. Trenér: Kirk Muller.

    Rozhodčí: Furlatt, Jackson – Cvik, Brisebois

    Diváci: 13 008
    bahis siteleri