Frýdek-M. – Havířov 3:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – V.Popovice 2:5 (kon.) | Hr. Králové – Strakonice 5:3 (kon.)
Žďár n/S – SHK Hodonín 5:2 (kon.) | Warriors Brno – Přerov 0:7 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:5 (1:3, 1:1, 0:1)
HC Slavoj Velké Popovice
Neděle 20.10.2013, 12:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • Liga juniorů
Partner:
     
    Klíčovým momentem byla neuznaná branka Rebelů zkraje této třetiny. Hosté pak své vedení navýšili a v poklidu si dokráčeli pro zaslouženou výhru.

    Z Kotliny se s vámi s přáním hezkého zbytku dne loučí Richard Wagner! Děkuji za sledování onlajnu, příště napočtenou. (14:08:00)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:37
    Čeněk Novák podržel v lapačce nahození Bureše od modré čáry. Následně ale fauloval David Kozlík (HBR) a dostává 2+10 za zásah do oblasti hlavy a krku. Trest dosedí na trestné Dominik Kittler.
     
    59:15
    To platí i teď, ale bylo blízko k tomu, aby střela Martina Vacka prošla až do brány. To by ale hostující ostrostřelec musel pálit přesněji a nacpat puk pět čísel níže.
     
    58:45
    A svého soupeře dokonce přinutili k tomu, aby zahrál na zakázané uvolnění. Téměř polovina trestu je fuč a Novák ještě nemusel ani zasahovat.
     
    58:19
    Když to nejde v pěti, půjde to ve čtyřech. Havlíčkobrodští se, ač oslabeni o jednoho hráče, cpou před soupeřovu svatyni, ale jejich dvě střely byly zablokované do ochranné sítě.
     
    57:54
    Filip Vilímek se prodral až před branku, ale v nájezdu trefil jen náruč Čeňka Nováka. Ještě předtím byl hráč hostů podražen a na lavici hanby míří Václav Motl (HBR).
     
    57:35
    A znovu. Tentokráte z levého rohu vyslal puk směrem k Uhlíkově brance Dominik Kittler a znovu se tak bude vhazovat před Novákem.
     
    57:05
    Rebelové se snaží dohrát tento zápas a nedostat ještě další branku. Naposledy zamezili šanci soupeře dlouhým odpalem na zakázané uvolnění.
     
    56:18
    Agilní Tomáš Hynek se znovu prokousal až ke střele, kterou však poslal jen do míst, kde stál připravený Čeněk Novák a puk podržel pod lapačkou.
     
    55:40
    Domácí tým se snaží ještě zkorigovat tento výsledek a tlačí se před Adama Uhlíka, ale ten ani nemusí zasahovat, protože Rebelové se ke střele nedostávají.
     
    54:55
    Havlíčkobrodští v plném počtu. V samotném závěru oslabení se znovu zaskvěl Čeněk Novák a následně se pískalo postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    54:25
    Další kotouč mířil ven z pásma a následně se ukázal proti střele Tomáše Hynka s dobrým zákrokem gólman Rebelů. Ten jeho pokus vykopl betonem.
     
    53:15
    Rebelové dokázali vyhodit, ale Středočeši se rychle vrátili před branku domácích, kde dobře zatlačili, ale do zakončení se nedostali.
     
    52:53
    Domácí budou hrát navíc dokonce ve čtyřech. Na lavici hříšníků míří Dominik Skotar (HBR) za faul kolenem.
     
    52:19
    Avizovaný Václav Pecen (HBR) dostal desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    52:19
    Velké Popovice právě vstřelily branku!
    Popovičky zřejmě definitivně rozhodují o výsledku dnešního zápasu. Václav Pecen navíc neunesl celou situaci a hodil naštvaně puk na mantinel. Ale ke gólové akci. Nejprve zazvonila po střele Filipa Vilímka jen pravá tyč Novákovy branky, ale následně ten samý hráč dojel kus černé gumy a nacpal ji před bránu na MARTINA VACKA, který z první pokořil domácího muže s maskou. Asistence: Filip Vilímek.
     
    51:53
    Tomáš Hynek s Adamem Freislerem se mezi kruhy snažili dostat ke kotouči, ale ani jeden se přes dobře bránící Rebely k zakončení neprobojoval.
     
    50:24
    Tomáš Hynek znovu v akci. Tentokrát se dostal na pravý kruh a ostře vypálil k bližší tyči, kde byl připravený Čeněk Novák, jenž svou vyrážečkou výborně zasáhl.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 8. Hlídek (M. Hynek, Kozlík), 24. Křesťan (Hynek, Pecen) – 6. T. Hynek (Freisler, Tumpach), 10. Vilímek (Prokopec), 15. Žáček (Burian), 23. Vilímek, 53. Vacek (Vilímek)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák – Pecen, Motl, Křesťan, D. Vala – Hlídek, Ludvík, Brebera, Kozlík, Krajhanzl, Skotar, Kittler, M. Hynek "C".
    Trenéři: Karel Dvořák, Pavel Zmrhal.

    HC Slavoj Velké Popovice: Uhlík (Červ) – Holada, Burian, Bureš, Mrva, Krčma, Žáček, Janáč – Vilímek "A", Vacek "C", Bursík, Tumpach, Prokopec, Morava, Honc, T. Hynek, Freisler, Čásenský.
    Trenér: Petr Kotráš.

    Rozhodčí: Martin Homola – Viktor Novák, David Potůček
    bahis siteleri