Havlíčkův Brod – Jihlava 4:2 (kon.) | Olomouc – Havířov 1:6 (kon.) | Slavia – Žďár n/S 2:4 (kon.)
Hr. Králové – Č. Budějovice 3:2 (kon.) | Chomutov – Letňany 9:6 (kon.) | Plzeň – Ústí n/L 5:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
HC Dukla Jihlava
Neděle 27.10.2013, 10:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Zápas je u konce! Rebelové jej zvládli a odčinili tak porážku z Horáckého zimního stadionu. Stejně jako tam, i dnes byl hlavní hvězdou dne gólman Havlíčkova Brodu David Marek. Ten se dnes bodově podílel i na trefě do odkryté klece.

    Z Kotliny se s vámi s přáním hezkého dne loučí Richard Wagner. Děkuji za sledování onlajnu. Na počtenou příště! (12:04:45)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Jihlava nejprve zahrála ofsajd, ale následně se ještě tlačila před Davida Marka, ale její střely mířily po ledě a domácí muž s maskou neměl problémy, aby její pokusy vyrazil!
     
    58:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak máme v Kotlině asi hotovo! Rebelové totiž napodruhé trefují prázdnou branku. Nejprve se to Lukáši Beranovi nepovedlo, když se hrací guma doklouzala jen k modré čáře, kde jej dostihl obránce hostů. Následně to už ale vyšlo. David Marek lapil střelu, rychle rozehrál a PATRIK HRABAŇ ze svého pásma trefil odkrytou kasu! Asistence: David Marek.
     
    58:21
    A hned po buly se dostal na brankovišti ke střele Tomáš Mejzlík, ale David Marek předvedl další dobrý zásah svým betonem.
     
    58:11
    Jakub Škarek zůstal na střídačce, Dukla Jihlava hraje v šesti!
     
    58:11
    Oddechový čas si bere také Dukla. David Marek předtím vytáhl dva dobré zákroky. Po tom posledním dokonce podržel puk na hrudi.
     
    57:49
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nepříjemnost pro domácí hráče a naopak potřebná vzpruha pro celek Jihlavy. Hostující mančaft zatlačil Rebely před jejich branku a ti si dali vlastní gól. David Marek dvakrát skvěle zakročil a poté, co TOMÁŠ MEJZLÍK vypálil do jeho levého betonu, se puk odrazil na druhou stranu brankoviště, kde jej nechtěně dorazil za svého muže s maskou Jiří KOPIC. Bez asistence.

    Time-out pro tým HC Rebel Havlíčkův Brod.
     
    57:21
    Nebezpečné akce na obou pólech kluziště! Nejprve se svým pokusem neuspěl Jiří Vlach, když o pár decimetrů minul klec vyjetého Škarka a na druhé straně zneškodnil střelu Pavla Kousala David Marek. Domácí gólman pak ustál i pokus o dorážku Ondřeje Najmana.
     
    56:26
    Rebelové mohli definitivně zakopat šance Jihlavy na bodový zisk sto metrů pod zem! Jiří Vlach nabil Davidu Michálkovi, jehož rána na bližší tyč skončila pouze na červeném sloupku Škarkovy branky! Ten následně pokryl touš pod lapačkou.
     
    55:35
    Dukla ale nic nevzdává. Rebely nejprve donutila zahrát zakázané uvolnění a následně sama vypálila z pravého kruhu. David Marek ale vytáhl bravurní zákrok levým betonem a střelu Tomáše Mejzlíka vykopl za bránu.
     
    54:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ohromná euforie proběhla havlíčkobrodskou Kotlinou! Rebelové "zřejmě" rozhodují o zisku tří bodů. Trochu symbolicky ji vypracoval Pavel Hendrych, jenž do Kotliny přišel právě z krajského města Vysočiny. Ten vybojoval kotouč a poslal jej na modrou čáru, kde se do černé placky opřel VOJTĚCH VEVERKA, jehož dělovka prošla až za záda nic nevidícího Jakuba Škarka. Asistence: Pavel Hendrych.
     
    53:46
    A ihned po buly se píská zakázané uvolnění. Bylo to těsné. Vladimír Oščádal se hnal za kotoučem seč mu síly stačily, ale nedohonil ho.
     
    53:34
    Dukla se marně snažila vypracovat si střeleckou pozici. Z toho pramenila protiakce domácích, kterou vyřešil střelou od pravého hrazení Vojtěch Veverka, ale Jakub Škarek v poklidu podržel puk v lapačce.
     
    52:19
    Výtečný Aleš Krtek na pravém kruhu odstavil protivníka a následně mu ještě prohodil potupně touš "jeslemi" mezi nohama. Na druhou stranu ujížděl Josef Pilný s Davidem Dondou, ale na druhého jmenovaného se puk o milimetry nedostal!
     
    51:30
    David Váňa se na modré čáře dostal ke střele a jeho pokus skončil jen na lapačce Davida Marka, který jeho dělovku mířící do šibenice fantasticky vyrazil nad bránu. Neměl to vůbec lehké, jelikož mu stínil Vladimír Oščádal.
     
    50:38
    Puk vypadl na střídačku Jihlavy. Bude se vhazovat ve středním pásmu. V posledních chvílích se domácí hráči vysouvají dopředu, ale Dukla fantasticky brání své pásmo.
     
    50:07
    Havlíčkův Brod výborně přečetl úmysl Davida Čermáka, který se nedokázal dostat ke střele a na druhé straně se probil mezi kruhy David Michálek, ale byl odstaven.
     
    49:30
    Pavel Hendrych ujížděl spolu s Vojtěchem Veverkou do šance, ale druhý jmenovaný byl zdržen na modré čáře a píská se tak postavení mimo hru.
     
    48:36
    Domácí gólman teď vytasil další dobrý zákrok, když podržel, i přes zakryté výhled, střelu od modré čáry ve výstroji. Následně se na levém kruhu ihned po buly opřel Vladimír Oščádal, ale David Marek předvedl bravurní zákrok levým betonem.
     
    48:28
    Ondřej Najman se dostával do šance. Na druhém křídle se mu nabízel protihráč, ale Michal Němec jeho zakončení srazil a následně pokryl klouzající puk David Marek.
     
    47:36
    Mnoho povyku pro nic. Jihlavští se sice rozčilovali, že jim bylo neprávem upřeno vystřelit, ale rozhodčí je neoblomný. Ofsajd a buly ve středním pásmu.
     
    47:06
    Vladimír Oščádal na druhé straně sebral na pravém kruhu kotouč a zhruba z bodu pro vhazování vystřelil. Jeho pokus skončil jen ve výstroji připraveného Davida Marka.
     
    46:44
    Na levém rohu brankoviště se cpal do zakončení Pavel Hendrych. Ten ale nedokázal přehodit nastavené betony jihlavského muže s maskou.
     
    45:54
    Na druhé straně se pokoušeli něco vymyslet Rebelové, ale na modré čáře se neprocpal do pásma Viktor Michalička. Nicméně hra se před Škarka nakonec dostane. Dukla vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    45:02
    Ondřej Najman se ale vymanil z ataku soupeře a projel až na levý kruh. Zde si stáhl kotouč a zbavil se obránce, načež v mezikruží vystřelil. David Marek jeho pokus podržel na hrudi.
     
    44:25
    Rebelové drží puk před brankou soupeře. Dukla je nyní hodně pasivní a odpaluje puk jen na zakázané uvolnění. Havlíčkobrodští výtečně napadají.
     
    43:47
    Delší dobu se bojovalo o puk ve střední třetině a následně se po pravém křídle dostával do šance Viktor Michalička, ale jeho zakončení šlo jen o malý kousek vedle Škarkovy klece.
     
    42:44
    Viktor Michalička se nejprve neprodral mezi kruhy až ke střele a Dukla následně vyhazuje kotouč jen na zakázané uvolnění. Buly před Jakubem Škarkem.
     
    41:15
    Fantastický David Marek! Domácí obraně se v oslabení utrhl David Čermák a pálil z levého rohu brankoviště, ale jeho pokus mířící na zadní tyč vykopl fantastickým betonem gólman Rebelů.
     
    40:56
    Havlíčkův Brod se sice na chvilku usadil před brankou soupeře, ale nedokázal nic vymyslet a Dukla opět vyhazuje puk ven z pásma.
     
    40:22
    Dukla začíná tuto třetinu v oslabení. Hnedka získala buly a dostala kotouč až k brance, kterou hájí David Marek.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Na začátku této třetiny se dostal domácí celek díky Jiřímu Benákovi do vedení 2:0. Pak ale přišla branka Vladimíra Oščádala, který snížil na rozdíl jediné branky.

    Třetí périoda začne cca v 11:28.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:50
    Aleš Krtek se snažil ohrozit Jakuba Škarka na životě, ale jeho pokus zastavil kapitán Jihlavy, který včas zaklekl a puk se od něj odrazil ven ze třetiny.
     
    39:28
    Rebelové mají šanci na přesilovkový reparát. Ondřej Najman (JIH) je potrestán dvěma minutami za nedovolené bránění.
     
    38:51
    Viktor Michalička se snažil vymotat zpoza brány, ale nedokázal se přes obránce dostat do zakončení. Puk pak sebral Tomáš Mejzlík, ale se svým průnikem neuspěl.
     
    37:48
    Dukla se tlačila před branku soupeře a David Marek měl co dělat, aby udržel na brankovišti kotouč pod lapačkou. Zvládl to však, a tak se bude jen vhazovat.
     
    36:50
    Hra je plná nepřesností. Oba týmy znervózněly a kupí jednu chybu za druhou. Téměř se nepřerušuje a hraje se ve vysokém tempu, ale nápaditost směrem dopředu moc není.
     
    35:48
    Hra se přelévá ze strany na stranu. Nejprve předvedl dobrý zákrok David Marek, následně se dostal do úniku David Michálek, ale puk mu byl upálen. Na druhé straně pak najížděl sám Stanislav Huňáček, ale nezakončil přesně.
     
    34:43
    Po úniku dvou proti jednomu se na levém kruhu dostal ke střele Josef Berka, ale jeho dělovka zamířila o několik milimetrů vedle. Velké štěstí pro marně se přesouvajícího Marka.
     
    34:00
    Domácím se tato přesilovka nedaří. Vůbec se nedostávají do pásma a paradoxně je na tom lépe, co se týče útoku, Jihlava.
     
    33:14
    Havlíčkobrodští se na malou chvíli dostali za útočnou modrou čáru, ale nepovedlo se jim nic vymyslet. Naopak, na druhé straně výborně zachránil situaci Patrik Hrabaň.
     
    32:38
    Rebelové se dostali hned po buly ke střele, která byla zblokovaná. Jihlava následně vyvezla kotouč a podržela jej před Davidem Markem.
     
    32:10
    Na brankovišti se po střele z pravého kruhu dostal ke střel Josef Berka. Jeho pokus ale David Marek zneškodnil. Následně se do jednoho z domácích opřel Vladimír Oščádal (JIH). Ten sedí za hrubost.
     
    31:10
    Rebelové opět vyrovnali hru a snaží se tlačit před Jakuba Škarka. Na druhé straně se pak pokouší něco vymyslet i Dukla, ale oba týmy výtečně brání.
     
    30:02
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nápor hostů se nakonec vyplatil a Jihlava sklidila ovoce v podobě branky. Tomáš Mejzlík výborně zabojoval v rohu pásma a poté poslal bleskový kotouč před brankoviště. Zde byla domácí obrana nedůrazná a VLADIMÍR OŠČÁDAL se dostal celkem lacino ke střele a z metru pokořil Davida Marka. Ten neměl jedinou šanci, aby puk zasáhl. Asistence: Tomáš Mejzlík.
     
    29:39
    Jihlava i v plném počtu pokračuje ve svém náporu. David Marek ale nemá mnoho práce s pokusy hostů. Rebelové vyhazují puk na zakázané uvolnění.
     
    29:10
    Domácí tým dostal kotouč do středního pásma. Poté projel na pravý kruh Daniel Branský, jehož střela ale mířila několik centimetrů vedle.
     
    28:19
    Dukla má další tlak. Puk se nebezpečně potuluje na brankovišti, ale obrana Rebelů jej spolu s pozorným Davidem Markem, dokáže vždy dostat do své moci.
     
    27:29
    David Donda se dostal na brankovišti k dorážce do odkryté brány, ale puk odražený od Škarkových betonů se k němu nedostal, jelikož byl zdvojen protihráči. Jihlava pak založil brejk, který ve středním pásmu řešil podražením Aleš Krtek (HBR).
     
    26:58
    Skvělou práci převedl v rohu pásma David Michálek, který vybojoval kotouč na obráncovi. Následně jej poslal na Jiřího Benáka, který si s ním hrací gumu vyměnil, ale nedokázal následně zasunout.
     
    26:14
    A znovu byl tlak Jihlavy, která se před brankou nedokázala dostat k dorážce do odkrytého koutu klece, přerušen dlouhým výhozem.
     
    25:17
    Nejprve se dobrým zákrokem prezentoval David Marek a následně domácí tým dokázal odpálit kotouč za branku hájenou Jakubem Škarkem.
     
    24:27
    Hned nato ale budou hrát domácí v oslabení. Na lavici hanby míří za nedovolené bránění Jiří Kopic. Rebelové se tak budou muset bránit.
     
    23:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Parádní akce znamená vedení Rebelů již 2:0! Havlíčkův Brod se postupně dostával do větších a větších šancí. Skvělou práci odvedl Viktor Michalička, který projel po pravém křídle až na kruh, kde naznačil, že bude střílet a jako supi na mršinu se k němu sjeli hned tři jihlavští hráči. Tím se otevřel prostor na druhé straně a havlíčkobrodský útočník poslal rychlý pas na hůl JIŘÍ BENÁK, který slízl smetánku a zasunul puk za marně se natahujícího Jakuba Škarka. Asistence: Viktor Michalička.
     
    22:33
    David Donda ukázal své šikovné ruce a prokličkoval se až na levý kruh, kde vypálil. Jeho střelu podržel na hrudi Jakub Škarek, buly před jeho kasou.
     
    21:48
    V posledních chvílích má kotouč na holích častěji Dukla, ale Viktor Michalička společně s Vojtěchem Veverkou na modré čáře výtečně zabránili průniku soupeře.
     
    20:45
    Oba týmy začaly aktivně a tlačí se před branku. Jiří Vlach teď po šikovném průniku pálil na bližší tyč, ale Jakub Škarek včas zaklekl a jehi střelu vyrazil za bránu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Prvních dvacet minut je nenávratně za námi. V první půlce této periody měla navrch Jihlava, domácí si pak vytvořili tlak a po chybě gólmana skóroval David Michálek. Jeho jmenovec v brance Rebelů, Marek, pak vytáhl několik bravurních zásahů a vedení domácích podržel.

    Druhé dějství začne cca v 10:44.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:57
    Tak ještě to střelou z levého kruhu zkusil Pavel Kousal. David Marek ji moc neviděl, ale i tak ji svou vyrážečkou zneškodnil. Třetina končí.
     
    19:35
    Michal Němec nyní zatáhl za záchrannou brzdu, ale nefauloval. David Váňa se hnal od modré čáry sám, domácí bek jej dobruslil a následně se mu postavil do cesty a jeho pokus o kličku zastavil. Následně pokryl klouzající puk pod lapačkou David Marek.
     
    18:51
    Oba celky měly dobré šance. Mezi kruhy byl v dobré šanci hráč Jihlavy a David Marek výborně zasáhl betonem. Následně na druhé straně dvakrát zkoušel své štěstí Viktor Michalička, ale nejprve jej vychytal Jakub Škarek a následně puk promáchl.
     
    17:48
    Rebelové vyhodili. A nejen to. Jiří Vlach navíc kotouč dojel a pošetřil tak čas. Havlíčkobrodští výborně zdrželi hru tak půlminutky před brankou soupeře.
     
    16:50
    Jihlavané zamkli Rebely před jejich brankou a David Marek vytáhl několik výborných zákroků. Nejvíce se tlačil do brankoviště Vojtěch Pražák, ale kapitán Dukly svým backhandem trefil jen roztaženého gólmana Havlíčkova Brodu.
     
    16:05
    Vojtěch Veverka (HBR) pak naštvaně sekl po soupeřovi a míří na trestnou lavici. V ponechané výhodě pak ještě Dukla nebezpečně zatlačila a David Marek zasáhl maskou.
     
    15:54
    Jiří Kopic chyboval při rozehrávce a mezi kruhy nabil soupeři. Toho ale odstavil od kotouče Pavel Hendrych, jenž založil rychlý brejk, leč Vojtěch Veverka byl mezi kruhy odstaven.
     
    15:02
    Sledujeme hodně rozhádanou hru. Vždy to jde dobře k modré čáře, pak už ale přijde chyba a puk končí v moci obrany. Jihlava se dokonce vystavila do ofsajdu.
     
    14:07
    A když už hoří nejvíc, jak se lidově říká "chytla dřevěná stodola", pomáhá si Jihlava zakázaným uvolněním. Hra se tak vrací před Škarkovu klec.
     
    13:37
    Havlíčkobrodští znovu výtečně napadají soupeře v hloubi jeho obranného pásma, ale, a to se musí Dukle nechat, ta pokusy domácích o založení gólové akce zatím celkem jistě hasí.
     
    12:42
    Nejprve musel David Marek vytáhnout zákrok betonem po střele z levého kruhu a následně byl brejk Rebelů zastaven odpískaným ofsajdem.
     
    11:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A Rebelové svůj nápor přetavili ve vedoucí branku! Snad přes dvě minuty se drželi před brankou soupeře a pasivní hra ze strany Dukly a pozdní přistupování k hráčům má za následek, že Havlíčkobrodští otevírají skóre. Jiří Vlach si od pravého mantinelu projel až mezi kruhy, zde vypálil a přišla první chyba. Jakub Škarek puk pouze ztlumil, kotouč mu vypadl a klouzal pro brankovišti, kde obrana Jihlavy chybně a nedůrazně hlídala DAVIDA MICHÁLKA, který dostal hrací gumu za záda ležícího Jakuba Škarka. Asistence: Jiří Vlach.
     
    10:22
    Domácí tým v posledních vteřinách převzal iniciativu a drží se před brankou soupeře. Gólman Škarek ale moc práce nemá, nicméně o tlaku domácích svědčí fakt, že Dukla byla nucena zahrát zakázané uvolnění.
     
    09:25
    Hra se nyní přelévá z pásma do pásma. Rebelové pod tlakem nejprve vyhodili jen na zakázané uvolnění, ale po buly se vydali do brejku, který řešil na brankovišti backhandem Pavel Hendrych, ale Škarkovy betony nepřehodil.
     
    08:12
    Na druhé straně si první vážnější zákrok připisuje Jakub Škarek. Po krátkém intermezzu ve středním pásmu se Rebelové usadili před gólmanem Dukly, který musel podržet na hrudi zakončení Mirka Březiny z mezikruží.
     
    07:49
    Vladimír Oščádal projel po levém křídle do pásma a na kruhu vystřelil. Jeho pokus ale vykopl bleskovým betonem David Marek. Na druhém křídle ještě najížděl Tomáš Mejzlík, ale byl tísněn Hrabaněm, a tak se mu zakončení nepovedlo.
     
    07:02
    Hráči z krajského města Vysočiny jsou na tom zatím lépe. Naposledy musel mezi kruhy zasahovat opět jistý bek Aleš Krtek, jenž odstavil protivníka od puku. Následně vyhazují domácí hráči na zakázané uvolnění.
     
    06:23
    Poté, co strážce domácí svatyně předvedl další dobrý zákrok a zneškodnil dorážku Daniela Branského z mezikruží, se vydali do šanci také Rebelové, ale na modré čáře přišli o hrací gumu.
     
    05:43
    A opět musel domácí muž s maskou vytasit zákrok. Tentokrát pálil po přejetí modré čáry Vojtěch Pražák. Střelu jihlavského kapitána z vrcholu levého kruhu ale Marek nadvakrát betony zkrotil.
     
    04:48
    Hraje se téměř bez přerušení. Dukla se teď ale odhodlala ke střele. Na pravém kruhu napřáhl Stanislav Huňáček. David Marek jeho pokus mířící třicet čtyřicet čísel nad ledem vyrazil vyrážečkou.
     
    03:50
    Hraje se bojovný hokej se spoustou nepřesností. Přijde mi, že se hráči snaží až moc křečovitě dostat do nějaké šance a dotáhnout ji až "do prázdné". To potvrzuje i fakt, že jihlavský bek vystihl chybnou Kopicovu rozehrávku, ale následně nevystřelil, i když měl čistý výhled.
     
    02:49
    Jiří Benák přišel na modré linii o kotouč, rezultovala z toho příležitost Jihlavy, ale domácí hráči ji zvládli, když Aleš Krtek spolu s Viktorem Michaličkou odstavili soupeře u levého mantinelu od kotouče.
     
    01:40
    Oba celky zavřely své modré čáry a nepouští soupeře do útoku. Naposledy se snažil projít až před Marka Vladimír Oščádal, ale zamezil mu v tom novic v domácím dresu Aleš Krtek.
     
    00:59
    David Marek byl nyní v permanenci. Nejprve odrazil svým levým betonem střelu Pavla Kousala, jenž se vymotal zpoza brány. Poté ještě musel krotit odražený kotouč od zadního hrazení.
     
    00:18
    Dukla se hned od úvodu tlačila před branku, ale nedokázala se prosadit a domácí následně vyhazují puk daleko od své kasy. Icing se ale nepíská.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Na dnešní střetnutí byl původně jako hlavní rozhodčí delegovaný Lukáš Klouda. Ten ale nemohl do Kotliny dorazit, a tak jej zastoupil Michal Habásko. Na čarách mu budou asistovat pánové Robin Horký a Petr Rous.
     
    Rebelové dnes pro dnešní derby Vysočiny přivítali ve svých řadách dvě posily. Z týmu konkurenční Dukly přišel obránce Aleš Krtek a do útoku Pavel Hendrych.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Marek (Hanák) – Krtek, Vála, Benák, Němec, Kopic, Hrabaň – Pilný, Veverka, Petržílek, Březina, Vlach, Beran "A", Michalička, Hendrych, Michálek "C", Chymo, Kadleček, Donda, Holenda.
    Trenéři: Milan Chalupa, Milan Kraučuk.

    HC Dukla Jihlava: Škarek (Kořenář) – G. Havelka, Pražák "C", Váňa, Habermann, O. Havelka – Čermák, Branský, Najman "A", Adam, Chylík, Mejzlík, Huňáček, Berka, Slabý, Kousal, Oščádal.
    Trenér: Patrik Augusta.

    Rozhodčí: Michal Habásko – Robin Horký, Petr Rous.
     
    Vzájemné střetnutí (sezona 2013/14):

    Jihlava – Havlíčkův Brod 5:1
     
    Minulé kolo:

    Kometa Brno – Havlíčkův Brod 7:4
    Žďár nad Sázavou – Jihlava 1:3
     
    Jihlava vkročila do sezony levou nohou, když v derby Vysočiny doma podlehla nováčkovi ze Žďáru nad Sázavou 2:4. Vypadá to, že toto zaváhání jihlavskou partu nakoplo. Vždyť od té doby Dukla z devíti zápasů vyhrála hned 8x za plný bodový zisk (!), když nestačila jen na Liberec (venku 1:4). Právě před druhými Bílými Tygry se mladíci z krajské metropole vyhřívají na čele extraligové tabulky.
     
    Havlíčkův Brod vstoupil do soutěže porážkou 0:2 s Kometou Brno, ale proti mistrovi minulého soutěžního ročníku podal v Kotlině velmi dobrý výkon. Na nadějné vystoupení ale nedokázal navázat v derby Vysočiny s Jihlavou, když si z Horáckého zimního stadionu odvezl vysokou prohru 1:5. Potom si ale spravila havlíčkobrodská družina chuť, když v domácím prostředí těsně přehrála Žďár nad Sázavou (3:2) i Pardubice (5:4). Poté se dostavil výsledkový útlum, ale mladým Rebelům pomohla kontumace proti pražské Slavii (5:0). Hodně mrzí zaváhání s Mladou Boleslaví (3:4), jejíž náskok nedokázal Havlíčkův Brod vymazat. Po vyloupení Českých Budějovic (4:3) naposledy prohrál v Brně (4:7).
     
    Příjemné nedělní dopoledne, srdečně vás vítám u sledování on-line přenosu derby Vysočiny HC Rebel Havlíčkův Brod – HC Dukla Jihlava, jež proběhne v rámci 11. kola ELIOD extraligy mladšího dorostu. Utkání začíná v 10:00.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 12. Michálek (Vlach), 24. Benák (Michalička), 55. Veverka (Hendrych), 59. Hrabaň (Marek) – 31. Oščádal (Mejzlík), 58. Mejzlík


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Marek (Hanák) – Krtek, Vála, Benák, Němec, Kopic, Hrabaň – Pilný, Veverka, Petržílek, Březina, Vlach, Beran "A", Michalička, Hendrych, Michálek "C", Chymo, Kadleček, Donda, Holenda.
    Trenéři: Milan Chalupa, Milan Kraučuk.

    HC Dukla Jihlava: Škarek (Kořenář) – G. Havelka, Pražák "C", Váňa, Habermann, O. Havelka – Čermák, Branský, Najman "A", Adam, Chylík, Mejzlík, Huňáček, Berka, Slabý, Kousal, Oščádal.
    Trenér: Patrik Augusta.

    Rozhodčí: Michal Habásko – Robin Horký, Petr Rous

    Diváci: 100
    bahis siteleri