Havlíčkův Brod – Jihlava 4:2 (kon.) | Olomouc – Havířov 1:6 (kon.) | Slavia – Žďár n/S 2:4 (kon.)
Hr. Králové – Č. Budějovice 3:2 (kon.) | Chomutov – Letňany 9:6 (kon.) | Plzeň – Ústí n/L 5:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
HC Dukla Jihlava
Neděle 27.10.2013, 10:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    58:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak máme v Kotlině asi hotovo! Rebelové totiž napodruhé trefují prázdnou branku. Nejprve se to Lukáši Beranovi nepovedlo, když se hrací guma doklouzala jen k modré čáře, kde jej dostihl obránce hostů. Následně to už ale vyšlo. David Marek lapil střelu, rychle rozehrál a PATRIK HRABAŇ ze svého pásma trefil odkrytou kasu! Asistence: David Marek.
     
    58:11
    Jakub Škarek zůstal na střídačce, Dukla Jihlava hraje v šesti!
     
    57:49
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nepříjemnost pro domácí hráče a naopak potřebná vzpruha pro celek Jihlavy. Hostující mančaft zatlačil Rebely před jejich branku a ti si dali vlastní gól. David Marek dvakrát skvěle zakročil a poté, co TOMÁŠ MEJZLÍK vypálil do jeho levého betonu, se puk odrazil na druhou stranu brankoviště, kde jej nechtěně dorazil za svého muže s maskou Jiří KOPIC. Bez asistence.

    Time-out pro tým HC Rebel Havlíčkův Brod.
     
    56:26
    Rebelové mohli definitivně zakopat šance Jihlavy na bodový zisk sto metrů pod zem! Jiří Vlach nabil Davidu Michálkovi, jehož rána na bližší tyč skončila pouze na červeném sloupku Škarkovy branky! Ten následně pokryl touš pod lapačkou.
     
    54:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ohromná euforie proběhla havlíčkobrodskou Kotlinou! Rebelové "zřejmě" rozhodují o zisku tří bodů. Trochu symbolicky ji vypracoval Pavel Hendrych, jenž do Kotliny přišel právě z krajského města Vysočiny. Ten vybojoval kotouč a poslal jej na modrou čáru, kde se do černé placky opřel VOJTĚCH VEVERKA, jehož dělovka prošla až za záda nic nevidícího Jakuba Škarka. Asistence: Pavel Hendrych.
     
    52:19
    Výtečný Aleš Krtek na pravém kruhu odstavil protivníka a následně mu ještě prohodil potupně touš "jeslemi" mezi nohama. Na druhou stranu ujížděl Josef Pilný s Davidem Dondou, ale na druhého jmenovaného se puk o milimetry nedostal!
     
    48:36
    Domácí gólman teď vytasil další dobrý zákrok, když podržel, i přes zakryté výhled, střelu od modré čáry ve výstroji. Následně se na levém kruhu ihned po buly opřel Vladimír Oščádal, ale David Marek předvedl bravurní zákrok levým betonem.
     
    41:15
    Fantastický David Marek! Domácí obraně se v oslabení utrhl David Čermák a pálil z levého rohu brankoviště, ale jeho pokus mířící na zadní tyč vykopl fantastickým betonem gólman Rebelů.
     
    39:28
    Rebelové mají šanci na přesilovkový reparát. Ondřej Najman (JIH) je potrestán dvěma minutami za nedovolené bránění.
     
    34:43
    Po úniku dvou proti jednomu se na levém kruhu dostal ke střele Josef Berka, ale jeho dělovka zamířila o několik milimetrů vedle. Velké štěstí pro marně se přesouvajícího Marka.
     
    32:10
    Na brankovišti se po střele z pravého kruhu dostal ke střel Josef Berka. Jeho pokus ale David Marek zneškodnil. Následně se do jednoho z domácích opřel Vladimír Oščádal (JIH). Ten sedí za hrubost.
     
    30:02
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nápor hostů se nakonec vyplatil a Jihlava sklidila ovoce v podobě branky. Tomáš Mejzlík výborně zabojoval v rohu pásma a poté poslal bleskový kotouč před brankoviště. Zde byla domácí obrana nedůrazná a VLADIMÍR OŠČÁDAL se dostal celkem lacino ke střele a z metru pokořil Davida Marka. Ten neměl jedinou šanci, aby puk zasáhl. Asistence: Tomáš Mejzlík.
     
    27:29
    David Donda se dostal na brankovišti k dorážce do odkryté brány, ale puk odražený od Škarkových betonů se k němu nedostal, jelikož byl zdvojen protihráči. Jihlava pak založil brejk, který ve středním pásmu řešil podražením Aleš Krtek (HBR).
     
    24:27
    Hned nato ale budou hrát domácí v oslabení. Na lavici hanby míří za nedovolené bránění Jiří Kopic. Rebelové se tak budou muset bránit.
     
    23:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Parádní akce znamená vedení Rebelů již 2:0! Havlíčkův Brod se postupně dostával do větších a větších šancí. Skvělou práci odvedl Viktor Michalička, který projel po pravém křídle až na kruh, kde naznačil, že bude střílet a jako supi na mršinu se k němu sjeli hned tři jihlavští hráči. Tím se otevřel prostor na druhé straně a havlíčkobrodský útočník poslal rychlý pas na hůl JIŘÍ BENÁK, který slízl smetánku a zasunul puk za marně se natahujícího Jakuba Škarka. Asistence: Viktor Michalička.
     
    19:35
    Michal Němec nyní zatáhl za záchrannou brzdu, ale nefauloval. David Váňa se hnal od modré čáry sám, domácí bek jej dobruslil a následně se mu postavil do cesty a jeho pokus o kličku zastavil. Následně pokryl klouzající puk pod lapačkou David Marek.
     
    16:50
    Jihlavané zamkli Rebely před jejich brankou a David Marek vytáhl několik výborných zákroků. Nejvíce se tlačil do brankoviště Vojtěch Pražák, ale kapitán Dukly svým backhandem trefil jen roztaženého gólmana Havlíčkova Brodu.
     
    16:05
    Vojtěch Veverka (HBR) pak naštvaně sekl po soupeřovi a míří na trestnou lavici. V ponechané výhodě pak ještě Dukla nebezpečně zatlačila a David Marek zasáhl maskou.
     
    11:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A Rebelové svůj nápor přetavili ve vedoucí branku! Snad přes dvě minuty se drželi před brankou soupeře a pasivní hra ze strany Dukly a pozdní přistupování k hráčům má za následek, že Havlíčkobrodští otevírají skóre. Jiří Vlach si od pravého mantinelu projel až mezi kruhy, zde vypálil a přišla první chyba. Jakub Škarek puk pouze ztlumil, kotouč mu vypadl a klouzal pro brankovišti, kde obrana Jihlavy chybně a nedůrazně hlídala DAVIDA MICHÁLKA, který dostal hrací gumu za záda ležícího Jakuba Škarka. Asistence: Jiří Vlach.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 12. Michálek (Vlach), 24. Benák (Michalička), 55. Veverka (Hendrych), 59. Hrabaň (Marek) – 31. Oščádal (Mejzlík), 58. Mejzlík


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Marek (Hanák) – Krtek, Vála, Benák, Němec, Kopic, Hrabaň – Pilný, Veverka, Petržílek, Březina, Vlach, Beran "A", Michalička, Hendrych, Michálek "C", Chymo, Kadleček, Donda, Holenda.
    Trenéři: Milan Chalupa, Milan Kraučuk.

    HC Dukla Jihlava: Škarek (Kořenář) – G. Havelka, Pražák "C", Váňa, Habermann, O. Havelka – Čermák, Branský, Najman "A", Adam, Chylík, Mejzlík, Huňáček, Berka, Slabý, Kousal, Oščádal.
    Trenér: Patrik Augusta.

    Rozhodčí: Michal Habásko – Robin Horký, Petr Rous

    Diváci: 100
    bahis siteleri