Havlíčkův Brod – Jihlava 4:2 (kon.) | Olomouc – Havířov 1:6 (kon.) | Slavia – Žďár n/S 2:4 (kon.)
Hr. Králové – Č. Budějovice 3:2 (kon.) | Chomutov – Letňany 9:6 (kon.) | Plzeň – Ústí n/L 5:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
HC Dukla Jihlava
Neděle 27.10.2013, 10:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    58:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak máme v Kotlině asi hotovo! Rebelové totiž napodruhé trefují prázdnou branku. Nejprve se to Lukáši Beranovi nepovedlo, když se hrací guma doklouzala jen k modré čáře, kde jej dostihl obránce hostů. Následně to už ale vyšlo. David Marek lapil střelu, rychle rozehrál a PATRIK HRABAŇ ze svého pásma trefil odkrytou kasu! Asistence: David Marek.
     
    57:49
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nepříjemnost pro domácí hráče a naopak potřebná vzpruha pro celek Jihlavy. Hostující mančaft zatlačil Rebely před jejich branku a ti si dali vlastní gól. David Marek dvakrát skvěle zakročil a poté, co TOMÁŠ MEJZLÍK vypálil do jeho levého betonu, se puk odrazil na druhou stranu brankoviště, kde jej nechtěně dorazil za svého muže s maskou Jiří KOPIC. Bez asistence.

    Time-out pro tým HC Rebel Havlíčkův Brod.
     
    54:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ohromná euforie proběhla havlíčkobrodskou Kotlinou! Rebelové "zřejmě" rozhodují o zisku tří bodů. Trochu symbolicky ji vypracoval Pavel Hendrych, jenž do Kotliny přišel právě z krajského města Vysočiny. Ten vybojoval kotouč a poslal jej na modrou čáru, kde se do černé placky opřel VOJTĚCH VEVERKA, jehož dělovka prošla až za záda nic nevidícího Jakuba Škarka. Asistence: Pavel Hendrych.
     
    30:02
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nápor hostů se nakonec vyplatil a Jihlava sklidila ovoce v podobě branky. Tomáš Mejzlík výborně zabojoval v rohu pásma a poté poslal bleskový kotouč před brankoviště. Zde byla domácí obrana nedůrazná a VLADIMÍR OŠČÁDAL se dostal celkem lacino ke střele a z metru pokořil Davida Marka. Ten neměl jedinou šanci, aby puk zasáhl. Asistence: Tomáš Mejzlík.
     
    23:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Parádní akce znamená vedení Rebelů již 2:0! Havlíčkův Brod se postupně dostával do větších a větších šancí. Skvělou práci odvedl Viktor Michalička, který projel po pravém křídle až na kruh, kde naznačil, že bude střílet a jako supi na mršinu se k němu sjeli hned tři jihlavští hráči. Tím se otevřel prostor na druhé straně a havlíčkobrodský útočník poslal rychlý pas na hůl JIŘÍ BENÁK, který slízl smetánku a zasunul puk za marně se natahujícího Jakuba Škarka. Asistence: Viktor Michalička.
     
    11:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A Rebelové svůj nápor přetavili ve vedoucí branku! Snad přes dvě minuty se drželi před brankou soupeře a pasivní hra ze strany Dukly a pozdní přistupování k hráčům má za následek, že Havlíčkobrodští otevírají skóre. Jiří Vlach si od pravého mantinelu projel až mezi kruhy, zde vypálil a přišla první chyba. Jakub Škarek puk pouze ztlumil, kotouč mu vypadl a klouzal pro brankovišti, kde obrana Jihlavy chybně a nedůrazně hlídala DAVIDA MICHÁLKA, který dostal hrací gumu za záda ležícího Jakuba Škarka. Asistence: Jiří Vlach.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 12. Michálek (Vlach), 24. Benák (Michalička), 55. Veverka (Hendrych), 59. Hrabaň (Marek) – 31. Oščádal (Mejzlík), 58. Mejzlík


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Marek (Hanák) – Krtek, Vála, Benák, Němec, Kopic, Hrabaň – Pilný, Veverka, Petržílek, Březina, Vlach, Beran "A", Michalička, Hendrych, Michálek "C", Chymo, Kadleček, Donda, Holenda.
    Trenéři: Milan Chalupa, Milan Kraučuk.

    HC Dukla Jihlava: Škarek (Kořenář) – G. Havelka, Pražák "C", Váňa, Habermann, O. Havelka – Čermák, Branský, Najman "A", Adam, Chylík, Mejzlík, Huňáček, Berka, Slabý, Kousal, Oščádal.
    Trenér: Patrik Augusta.

    Rozhodčí: Michal Habásko – Robin Horký, Petr Rous

    Diváci: 100
    bahis siteleri