Hr. Králové – Č. Budějovice 5:1 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
5:1 (3:0, 0:1, 2:0)
HC Motor České Budějovice
Úterý 29.10.2013, 12:30Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    57:41
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi slaví bůra. V přesilové hře se prosazuje DAVID CHALUPA, ke kterému se odrazil kotouč od brankáře po střele Zahradníka. Hradecký útočník neměl problém trefit prázdnou bránu. Asistence: Tomáš Zahradník, Marek Malinský.
     
    56:07
    Toto už Hradec s největší pravděpodobností zvládne. Za vysokou hůl je vyloučen Smejkal, Budějovice budou hrát dvě minuty ve čtyřech.
     
    52:50
    Hradecká střídačka se špatně domluvila na střídání a je za to potrestána. Dvě minuty odsedí Malinský.
     
    50:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí navyšují skóre na rozdíl tří branek. Zahradník jel s Hofmanem na jediného obránce. Prvně jmenovaný držel kotouč dlouho na holi, položil si obránce a od levé tyče přihrál na poslední chvíli TOMÁŠI HOFMANOVI, na kterého zívala prázdná brána, protože se Kadlec neměl šanci tak rychle přesunout. Asistence: Tomáš Zahradník.
     
    46:53
    Hosté střídali, tak si vzal kotouč do své moci Veselý, projel skrz hřiště a od modré ho nahodil na Kadlece. Hostující brankář ho přikryl lapačkou, přičemž se k němu přiřítil právě Veselý a prudkou brzdou ho zasypal ledem. Za nesportovní chování je vyloučen na deset minut.
     
    41:26
    Zahradník se řítil zcela sám na Kadlece. Stíhal ho Klinecký, který zatáhl za záchrannou brzdu a podrazil ho. Dvě minuty pro hostujícího obránce.
     
    39:50
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    To, o co se snaží Budějovičtí celou druhou třetinu jim vyšlo v jejím závěru. Klinecký našel za obranou najetého JIŘÍHO SMEJKALA, který jel sám na Petrice a střelou na jeho lapačku střílí gól do šatny. Asistence: Daniel Klinecký.
     
    37:41
    Po návratu Veselého mohl snížit i Šafář, jeho střelu na vzdálenější tyč efektně lapil Petric do lapačky.
     
    36:58
    Ani jeho další šance brankou neskončila, puk trefil jen padajícího Petrice.
     
    35:08
    Veselý napadl svého soupeře a je za to na dvě minuty vyloučen.
     
    33:56
    Nejenže vede Hradec o tři branky, skóre mohl ještě navýšit. Hronek vyslal do samostatného úniku Hofmana, který si nejprve vylámal zuby na Kadlecovi. Následná Hofmanova dorážka z brankové čáry trefila Farku a kotouč se málem odrazil do branky hostujícího mužstva.
     
    27:38
    Největší šance Budějovic v dosavadním průběhu zápasu. Smejkal se dostal na hranici kruhu, ale jeho střela jen orazítkovala břevno.
     
    27:25
    Do šance na druhé straně se dostala druhá hradecká pětka, ani jeden z tria Chalupa-Zahradník-Malinský čtvrtou branku Hradce nepřidali.
     
    23:01
    Za svou aktivitu dostávají Jihočeši možnost přesilové hry, protože Veselý sekl Smejkala.
     
    21:08
    Petric si připsal pohledný zákrok lapačkou poté, co si Matoušek sjel z modré čáry mezi kruhy a vystřelil na něj.
     
    19:36
    V závěru první třetiny dostávají Budějovice šanci srovnat, protože si zahrají početní výhodu. Za podražení vyloučen Šeda.
     
    17:53
    Třetí hradecká formace mohla navýšit už na 4:0, v tom jim ale zabránil zákrokem vyrážečkou na brankové čáře Kadlec.
     
    12:33
    Budějovice budou moci zmírnit tlak. Chalupa v útočeném pásmu podrazil Panáčka a jde si odsedět dvě minuty na trestnou lavici.
     
    09:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec početní výhodu využívá po čtyřech vteřinách. Hronek vyhrál vhazování na ŠTĚPÁNA HAVRÁNKA, který ihned vypálil a dostal kotouč za hostujícího brankáře. Asistence: Filip Hronek.
     
    08:58
    Drašnar nádherně našel na útočné modré čáře Šedu, který jel sám na Kváču, snažil se ho rozhýbat, ale to se mu nepodařilo.
     
    06:06
    Další vyloučení na straně Jihočechů. Za hrubost vyloučen Smejkal.
     
    03:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec dvojnásobnou početní výhodu využívá. JAROSLAV FALTÝNEK nejprve pálil těsně mimo, poté se k němu puk dostal znovu a tentokrát od modré prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Emil Veselý
     
    02:24
    Hostům se situace ještě více komplikuje. Budou hrát přes minutu a půl ve třech, protože se podražením provinil Šafář.
     
    02:00
    Lvi mohou skóre ihned navýšit, neboť budou hrát početní výhodu. Za vyhození kotouče je potrestán Matoušek.
     
    00:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Skvělý start pro Hradecké. TOMÁŠ ZAHRADNÍK vystihl rozehrávku, řítil se sám na Kváču a střelou o pravou tyč posílá domácí do vedení. Bez asistence.

    Jan Vavřina

    Branky a nahrávky: 1. Zahradník, 4. Faltýnek (Veselý), 10. Havránek (Hronek), 51. Hofman (Zahradník), 58. Chalupa (Zahradník, Malinský) – 40. Smejkal (Klinecký)


    Královští lvi Hradec Králové: Petric (Černý) – Havránek, Voříšek, Luštinec, Veselý, Faltýnek, Čech – Hofman, Gančarčík "C", Hronek – Chalupa, Zahradník, Malinský – Šeda, Miškář, Drašnar – Exner. Trenér: Vladimír Kostka.
    HC Motor České Budějovice: Kváča (od 10. Kadlec) – Klinecký, Vavřík, Farka, Matoušek, Stehlík, Křikava, Kachyňa – Panáček "C", Brož, Fencl – Samohejl, Šafář, Schwarz – Kubeš, Mašek, Doktor – Smejkal. Trenér: Jan Tummer.

    Rozhodčí: Stolín – Machač, Zeman
    bahis siteleri