Chabarovsk – N.Novgorod 1:2 (0:1 po s.n.) | Vladivostok – Kazaň 3:2 (kon.) | Novokuzněck – Viťaz 0:2 (kon.)
Novosibirsk – Dynamo Moskva 1:0 (kon.) | Čeljabinsk – Doněck 0:1 (kon.) | Magnitogorsk – Minsk 3:0 (kon.)
Ufa – Spartak Moskva 1:2 (po pr.) | Nižněkamsk – Záhřeb 3:2 (1:0 po s.n.) | CSKA Moskva – Omsk 3:1 (kon.)
Riga – Barys 3:2 (4:3 po s.n.) | HC Slovan – Chanty-Mansijsk 3:2 (1:0 po s.n.) | Lev – Jekatěrinburg 3:2 (po pr.)
po prodl.
Salavat Julajev Ufa
1:2 (1:1, 0:0, 0:0 – 0:1)
Spartak Moskva
Středa 13.11.2013, 14:00 • Ufa Arena, Ufa. • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:14
    Zubarev si jde odpočinout za nedovolené bránění. Spartak má další výhodu přesilové hry, na případnou rozhodující trefu mají hosté necelou minutu.
     
    56:40
    Další trest pro hostující celek. Anderson jde pykat za vysokou hůl. Jak naloží hokejisté Ufy s početní výhodou tentokrát? Jejich předchozí snažení k úspěchu nevedlo.
     
    54:09
    Nyní se ale hostující celek bude muset bránit. Bodrov obdržel menší trest za faul loktem a Ufa si zahraje v přesilové hře.
     
    42:39
    Krušné chvilky pro Ufu a velká šance pro Spartak! Hosté budou hrát pětiminutovou přesilovku. Chlystov zasáhl svoji holí Bodrova do obličeje hodně nevybíravě a k pěti minutám vyfasoval i trest do konce utkání.
     
    38:09
    Mamkin jde na trestnou lavici, uprostřed vlastního obranného pásma totiž poslal k zemi Gluchova. Provinil se krosčekem a rozhodčí ho vykazují na dvě minuty ze hry.
     
    27:06
    Další početní převaha pro mužstvo v zelených dresech. Ufa hrála takřka minutu v ponechané výhodě, na ledě měla šest hráčů a kroužila v útočném pásmu. Šanci si však domácí nevytvořili, ale nyní to mohou změnit. Na trestné lavici už odpočívá Wandell.
     
    22:11
    Salavat si zahraje druhou přesilovku v tomto utkání. Dvě minuty za nedovolené bránění dostal hostující obránce Vasiljev.
     
    17:54
    Spartak si zahraje v početní převaze, menší trest za krosček vyfasoval bek Kulda. Červenobílí mají slibnou příležitost k tomu, aby v závěru úvodní části srovnali s Ufou krok.
     
    02:07
    První vyloučení v dnešním klání. Dvouminutový trest za hákování si odpyká hostující Junkov, Salavat má k dispozici početní převahu.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 7. Hartikainen (Babčuk, Kulda) – 20. Krutov (Quint, Kozlov), 65. Quint (Anderson)


    Salavat Julajev Ufa: Vasilevskij (V. Volkov) – Babčuk, Kulda, Višněvskij, Isangulov, Zubarev, Kolcov, Ščitov, Gurkin – Makarov, Filatov, Hartikainen – Mereskin, Chlystov, Dubrovskij – Pihlström, Kajgorodov, Záborský – Stěpanov, Gluchov, Pankov.
    Spartak Moskva: Glass (Ivanov) – Quint, Sergejev, Bodrov, Kulik, Vasiljev, Mamkin, Grišin, Několenko – Špirko, Anderson, Wandell – Volkov, Žerděv, Nikulin – Kozlov, Junkov, Krutov – Bobrov, Něsterov, Pešechonov.
    bahis siteleri