Omsk – HC Slovan 4:2 (kon.) | Barys – Lev 2:3 (kon.) | Chanty-Mansijsk – CSKA Moskva 3:4 (kon.)
Jekatěrinburg – Riga 3:1 (kon.) | Kazaň – Novokuzněck 4:5 (0:1 po s.n.) | N.Novgorod – Vladivostok 2:1 (kon.)
Viťaz – Chabarovsk 2:1 (2:1 po s.n.) | Spartak Moskva – Ufa 2:3 (kon.) | Minsk – Čeljabinsk 4:2 (kon.)
Doněck – Nižněkamsk 2:1 (3:2 po s.n.) | Záhřeb – Novosibirsk 6:1 (kon.)
konec
Jugra Chanty-Mansijsk
3:4 (0:0, 0:2, 3:2)
CSKA Moskva
Čtvrtek 28.11.2013, 14:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Já se loučím, děkuji za pozornost, přeji příjemný zbytek dnešního dne, hezký víkend a u další komentovaných on-line přenosů se těstím na shledanou. (16:25:23)
     
    Takovou zápletku čekal asi málokdo. Domácí v první deseti minutách třetí části stáhli dvougólové manko soupeře, ten poté znovu odskočil, avšak domácí 68 vteřin před sirénou znovu srovnali. Vypadalo to na prodloužení, jenže všechny přítomné spražil 37 vteřin před koncem Denisov, který rozhodl o vítězství mužstva z hlavního města. Utkání by možná remíza slušela víc, je pravda, že by si hráči Jugry za svoji bojovnost minimálně bod určitě zasloužili, ale hokej bývá mnohdy nespravedlivý. Na druhou stranu, nutno říct, že nebýt excelentního Birjukova, bylo o vítězi rozhodnuto už ve druhé třetině.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Domácí se pokusili ještě o jednu ránu, avšak tečovaný puk končí mimo branku. Je konec.
     
    59:54
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:54
    Hosté vyhazují na icing.
     
    59:40
    Branka domácího celku je prázdná, domácí to zkouší v šesti.
     
    59:33
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné, co se dnes na zimním stadionu Jugry Chanty-Mansijsk děje. Hosté si berou okamžitě jednogólové vedení zpátky. DENIS DENISOV si zcela sám, nikým nehlídaný a neatakovaný, dojel pro odražený puk do útočného pásma, před sebou měl mnoho prostoru i dost času na to, aby dobře uvážil kam zamíří, ovšem hráč Moskvy nic nevymýšlel a puk poslal k levé tyčce a do horní části branky, kam neměl Birjukov nejmenší šanci dosáhnout.
    Asistence: Brendon Reid.
     
    58:52
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Dixon vystřelil od modré a RADEK SMOLEŇÁK zůstal stát zcela nekrytý před brankou Moskvy. Český hráč poté bekhendem zasunul puk za Proskurjakova. Ten zůstává sedět na ledě a nemůže uvěřit tomu, že potřetí inkasoval. Zápas tak putuje do prodloužení.
    Asistence: Steven Dixon.
     
    58:03
    Už běží poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:54
    Domácí zběsile útočí.
     
    57:01
    Moskevští se mohli dostat zpátky do dvougólového vedení, ale Prochorkin před odkrytou částí branky puk promáchl. Tohle může hostující tým hodně mrzet.
     
    56:38
    Domácí se vystavili ofsajdu.
     
    56:23
    Hosté se se štěstím ubránili.
     
    55:24
    Proskurjakov si teď musel připadat jako na střelnici, létal na něj puk z jedné i druhé strany, v jednu chvíli už brankář hostů seděl na ledě, ale přeci jen se domácí hokejistům nepodařilo jej překonat potřetí.
     
    55:02
    A znovu.
     
    54:40
    Hosté se osvobozují.
     
    54:23
    Vyloučen Morozov (MOS) na dvě minuty za hákování.
     
    53:57
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Celek z hlavního města Ruska si bere zpět ztracené vedení. Po přesné přihrávce Prochorkina zakončil hezkou akci dvou proti jednomu ranou do poloodkryté brány IGOR GRIGORENKO.
    Asistence. Nikolaj Prochorkin a Alexander Radulov.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 41. Trončinský (Starosta, Dixon), 49. Žukov (Kruchinin), 59. Smoleňák (Dixon) – 23. Filppula (Denisov), 26. Prochorkin, 54. Grigorenko (Prochorkin, Radulov), 60. Radulov (Reid)


    Jugra Chanty-Mansijsk: Birjukov (Kukin) – Trončinský, Starosta, Šefer, Chvostov, Pepeljaev, Sokolov, Djakov – Savinainen, Dixon, Smoleňák – Buljanskij, Sitnikov, Jakubov – Žukov, Kručinin, Knjazev – Gorbunov, Krysanov, Petrov – Jatsenko.
    CSKA Moskva: Proskurjakov (Filonenko) – Mišarin, Zajcev, Denisov, Rylov, Eminger, Jegoršev, Gimajev – Radulov, Grigorenko, Prochorkin – Saprykin, Filppula, Morozov – Reid, Frolov, Žarkov – Nepryjajev, Ljubimov, Nemirovsky – Fefelov.

    Rozhodčí: Vasiljev, Komarov – Alešin, Ivanov.

    Diváci: 2700
    bahis siteleri