Kometa Brno – Žďár n/S 3:2 (kon.) | Písek – Ústí n/L 7:0 (kon.) | Havířov – Třinec 4:7 (kon.)
Slavia – Pardubice 2:4 (kon.)
konec
AZ Havířov
4:7 (1:0, 2:3, 1:4)
HC Oceláři Třinec
Čtvrtek 28.11.2013, 17:30 • K&K Pneu aréna • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Tímto se s vámi loučí David Motloch a u dalších on-line přenosů opět na počtenou. (19:22:19)
     
    Zápas tak po velkém brankovém představení obou mužstev končí poměrně jednoznačným poměrem – 7:4 pro Třinec. Hosté se po dvě třetiny museli o výsledek zápasu strachovat, neboť Havířov se jim svou bojovností herně dokázal vyrovnat. V poslední části hry však Oceláři vzali zápas do svých rukou, k čemuž jim značně pomohl Patrik Hrehorčák – autor hattricku.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:26
    Oba týmy při rozhodnutém zápasu už jen poslední vteřiny dohrávají.
     
    58:29
    Patrik Hrehorčák útočil na čtvrtou vstřelenou branku v zápase, ale jeho mířena střela po zemi do protipohybu úspěch nakonec neslavila. Brankář Kováč svůj beton dokázal vytasit včas.
     
    57:28
    Lenomar stál sám před brankou, ale kličkou do bekhendu brankáře Ovčařího nepřekonal. Maskovaný muž Ocelářů sklapl betony včas.
     
    56:36
    Oceláři nyní po závaru před brankou trefují tyčku!
     
    54:31
    Mrowiecova střela sice byla obráncem Třince zblokována, přesto puk poskakoval u levé tyče branky Ovčařího, který situaci neměl vůbec pod kontrolou!
     
    52:57
    Třinec právě vstřelil branku!
    V krátkém sledu za sebou skóruje i PATRIK HREHORČÁK, který našel ve výstroji brankáře Kováče skulinku. Třinec tak závěr zápasu přeci jen v poklidu kontroluje.
     
    52:27
    Třinec právě vstřelil branku!
    DAN PRZYBYLA po krásné individuální akci dává na hokejky Třineckých opět potřebný klid, když svou střelu poslal přesně k pravé tyčce Kováčovy brány.
     
    51:39
    Hrehorčákova rána mířila příliš vysoko, a tak si brankář Azetu zřejmě hodně oddechl.
     
    50:29
    Havířov právě vstřelil branku!
    DANIEL KUROVSKÝ ujel po levém křídle a v pravou chvíli vyslal na branku přesný projektil. Puk si našel cestu v levém horním růžku branky Ovčařího!
    Bez asistence.
     
    50:07
    Przybyla se po nepříjemném odrazu puku dostal ke střele, ale Kováč byl v brance připravený.
     
    49:14
    Třinec začíná koncovku zápasu ovládat a soupeře z Havířova nyní takřka nepouští ke kotouči.
     
    48:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    MARTIN VALÍČEK se po závaru před brankou domácích dostal ke střele a zamířil puk tak přesně, že si našel mezírku mezi betonem a lapačkou brankáře Kováče.
    Bez asistence.
     
    48:33
    Další střelu si připisuje opět Hrehorčák, který za jedno střídání vystřelil na branku snad čtyřikrát.
     
    48:14
    Kaukičova střela končí na rameni Kováče.
     
    47:42
    A opět Hrehorčák! Třinecký útočník se ve velké rychlosti nacpal s pukem před branku a zkoušel vystřelit do protipohybu brankáře Kováče. Ten byl však pozorný a puk ukryl ve výstroji.
     
    45:52
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři přesilovku využívají! Po krásné přihrávce přesně na hůl se dostal k puku PATRIK HREHORČÁK, který střelou z první našel prostor ve výstroji přesouvajícího se brankáře Kováče.
    Asistence: Matěj Mach, Filip Rufer.

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 14. Honsa (Hysek, Konečný), 28. Rzekanowski (Cháňa), 30. Lenomar (Mrowiec, Kurovský), 51. Kurovský – 22. Mach, 28. Hrehorčák, 39. Matějka (Bárci, Papaj), 46. Hrehorčák (Mach, Rufer), 49. Valíček, 53. Przybyla, 53. Hrehorčák


    AZ Havířov: Kováč (Sonnek) – Kalus "C", Hudeček, Pawlas, Srníček, Kozubek, Adámek, Szturc – Honsa, Hysek, Pawliczek "A", Rzekanowski, Konečný, Lenomár, Cháňa, Mrowiec "A", Matějík, Frojda, Ligocký, Kurovský
    HC Oceláři Třinec: Ovčaří (Prokop) – Rufer, Klocek, Marguš, Krzak, Radzienciak, Mach "A", Krása, Valíček – Najsar, Molin, Plitko, Kaukič "A", Przybyla, Hrehorčák, Kalus, Matějka, Bárci "C", Veselý, Papaj, Hladoník

    Rozhodčí: Krenželok – Charvát, Patrman
    bahis siteleri