Havířov – Krkonoše 3:2 (3:1 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Strakonice 9:1 (kon.) | SHK Hodonín – Hr. Králové 2:1 (kon.)
Litoměřice – Tábor 7:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
9:1 (3:0, 3:1, 3:0)
HC Strakonice
Čtvrtek 12.12.2013, 18:00 • Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    51:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Desetigólový účet pro Strakonice se znovu o jeden krok přiblížil, domácí se trefují už podeváté! Lukáš Brebera vyhrál vhazování na VÍTA KŘESŤANA, jenž svou dělovkou od modré čáry vymetl všechny pavouky z pravého horního rohu Havelcovy brány! Asistence: Lukáš Brebera.
     
    48:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Manko Strakonic narůstá a potupná desítka už není příliš daleko! Rebelové znovu zavřeli Jihočechy v hloubi jejich obranného pásma, několikrát si přihráli a od Lukáše Brebery se dostal kus černé gumy k TOMÁŠI LUDVÍKOVI, jenž svižnou ranou z mezikruží završil svůj hattrick! Asistence: Lukáš Brebera, David Krajhanzl.
     
    47:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Rebelové pokračují v demolici svého jihočeského soupeře, na tabuli už svítí stav 7:1! Zpoza brány adresoval Lukáš Brebera přesný pas na hokejku DAVIDA KRAJHANZLA, který už měl v předbrankovém prostoru poměrně snadnou úlohu uklidit kotouč do strakonické brány! Asistence: Lukáš Brebera.
     
    39:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté jsou odměněni za svou územní převahu z posledních minut a vedou znovu o pět branek! Od modré čáry nahodil kotouč Tomáš Ludvík a před brankovištěm se rychle zorientoval LUKÁŠ BREBERA, který z ideální palebné pozice mířil přesně do černého! Asistence: Tomáš Ludvík.
     
    30:56
    Strakonice právě vstřelily branku!
    A Jihočeši jsou za svou neutuchající útočnou snahu odměněni prvním vstřeleným gólem! Michal Bazgier poslal před branku ukázkový pas na JAN VAVŘÍKA, který z bezprostřední blízkosti, kde byl úplně sám, propálil bezmocného gólmana Nováka, který tak přišel o čisté konto! Asistence: Michal Bazgier, Matyáš Fedor.
     
    29:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté se ještě ani nestihli vzpamatovat ze čtvrtého úderu a brankář Havelec smutně loví puk ze své sítě popáté! A znovu v tom měl prsty TOMÁŠ LUDVÍK, který bouchl do kotouče v prostoru mezi kruhy a kotouč se i díky štěstí dokutálel za brankovou čáru! Asistence: Lukáš Brebera.
     
    29:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Strakonice v útočném pásmu přišly o puk a Rebelové toho využili k rychlému protiútoku, z něhož při signalizované výhodě navyšují své vedení! Ondřej Hlídek vybídl ke skórování TOMÁŠE LUDVÍKA, který zblízka bekhendovou střelou obstřelil Havelcův beton!Asistence: Ondřej Hlídek, Lukáš Brebera.
     
    19:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak tohle je studená sprcha pro Strakonice, které inkasují při vlastní přesilovce a už to budou mít velmi těžké! Kotouč putoval po ose Václav Pecen – Martin Jelínek – MARTIN HYNEK, přičemž posledně jmenovaný z prostoru mezi kruhy nedal brankáři Havelcovi přesnou zápěstní střelou nejmenší šanci k zásahu! Asistence: Martin Jelínek, Václav Pecen.
     
    14:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové se znovu radují a navyšují svůj hubený náskok! Po vyhraném vhazování se kotouč od Martina Hynka dostal na modrou čáru k VÁCLAVU PECNOVI, který se rychle opřel z nápřahu do puku, který odrazem o Havelcův beton zamířil až do sítě! Asistence: Martin Hynek, Ondřej Hlídek.
     
    11:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové se ujímají těsného a důležitého vedení! K samostatnému nájezdu se rozjel faulovaný TOMÁŠ CHLUBNA, který si sjel těsně před branku a nechytatelnou střelou nedal gólmanovi Havelcovi nejmenší šanci! Bez asistence.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 12. Chlubna, 15. Pecen (Hynek, Hlídek), 20. Hynek (Jelínek, Pecen), 30. Ludvík (Hlídek, Brebera), 30. Ludvík (Brebera), 40. Brebera (Ludvík), 48. Krajhanzl (Brebera), 49. Ludvík (Brebera, Krajhanzl), 52. Křesťan (Brebera) – 31. Vavřík (Bazgier, Fedor)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák (od 41. Adam) – Křesťan, Gažák, Ludvík, Skotar, Pecen – Mozr, Hlídek, Jelínek, Krajhanzl, Motl, Kittler, Hynek (C), Chlubna, Brebera.
    HC Strakonice: Havelec (Řeřábek) – Srb, Hrubý, Gross (C), Kordík – Mikeš, Škoda, Kursch, Křenek, Vavřík, Fedor, Papež, Rajtmajer, Bazgier.

    Rozhodčí: Úlehla – Kis, Svoboda.
    bahis siteleri