Havířov – Krkonoše 3:2 (3:1 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Strakonice 9:1 (kon.) | SHK Hodonín – Hr. Králové 2:1 (kon.)
Litoměřice – Tábor 7:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
9:1 (3:0, 3:1, 3:0)
HC Strakonice
Čtvrtek 12.12.2013, 18:00 • Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    59:11
    Štěpán Mozr (HBR) – 2 minuty – hákování.
     
    58:01
    Pavel Srb (STR) – 2 minuty – hákování.
     
    57:45
    Tohle vypadalo hodně nebezpečně! Adam Papež trefil před brankou nastavenou hůl Michala Rajtmajera, ale puk se odrazil kousek od levé Adamovi tyčky. Dominik Skotar (HBR) vyfasoval dvouminutový trest za faul loktem.
     
    53:12
    Brankář Adam se vyznamenal, když na něj střílel z několika kroků osamocený Adam Papež, který však nenašel skulinku mezi betony mladého gólmana Rebelů. Vít Křesťan (HBR) znovu míří na lavici hanby, tentokrát za sekání.
     
    52:10
    Rebelové i ve vlastním oslabení zahrozili. Tomáš Chlubna se ujal kotouče ve středním pásmu a ukázal, proč je členem kádru prvoligového A-týmu, když obešel tři protihráče a přiťukl puk na levé křídlo Štěpánu Mozrovi, jenž střílel do mrštné Havelcovy lapačky!
     
    51:44
    Dominik Kittler (HBR) – 2 minuty – hákování.
     
    51:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Desetigólový účet pro Strakonice se znovu o jeden krok přiblížil, domácí se trefují už podeváté! Lukáš Brebera vyhrál vhazování na VÍTA KŘESŤANA, jenž svou dělovkou od modré čáry vymetl všechny pavouky z pravého horního rohu Havelcovy brány! Asistence: Lukáš Brebera.
     
    51:26
    Martin Hynek střílel při přečíslení 2 na 1 a signalizované výhodě z bezprostřední blízkosti v mírném úhlu na pravé straně, ale těsně minul.Pavel Srb (STR) dostal 2 minuty za podražení.
     
    48:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Manko Strakonic narůstá a potupná desítka už není příliš daleko! Rebelové znovu zavřeli Jihočechy v hloubi jejich obranného pásma, několikrát si přihráli a od Lukáše Brebery se dostal kus černé gumy k TOMÁŠI LUDVÍKOVI, jenž svižnou ranou z mezikruží završil svůj hattrick! Asistence: Lukáš Brebera, David Krajhanzl.
     
    47:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Rebelové pokračují v demolici svého jihočeského soupeře, na tabuli už svítí stav 7:1! Zpoza brány adresoval Lukáš Brebera přesný pas na hokejku DAVIDA KRAJHANZLA, který už měl v předbrankovém prostoru poměrně snadnou úlohu uklidit kotouč do strakonické brány! Asistence: Lukáš Brebera.
     
    39:40
    Alespoň trochu pokazit náladu mohl mladým Rebelům Lukáš Hrubý, který střílel z velmi dobré pozice v prostoru u levého kruhu. Gólman Novák si však povyjel z brankoviště a doslova přilepil kotouč ke svému pravému betonu!
     
    39:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté jsou odměněni za svou územní převahu z posledních minut a vedou znovu o pět branek! Od modré čáry nahodil kotouč Tomáš Ludvík a před brankovištěm se rychle zorientoval LUKÁŠ BREBERA, který z ideální palebné pozice mířil přesně do černého! Asistence: Tomáš Ludvík.
     
    37:05
    Ondřej Hlídek střílel po přesné nahrávce bez přípravy těsně před Havelcovým brankovištěm, ale trefil jen beton hostujícího gólmana, od kterého se kus černé gumy odrazil velkým obloučkem do prostoru za bránou!
     
    35:20
    David Škoda (STR) – 2 minuty – držení protihráče.
     
    35:10
    David Krajhanzl si všiml hned dvojice svých spoluhráčů, jež číhala před brankou na nahrávku. Pas z prostoru prvého kruhu však Tomáš Ludvík neusměrnil ve velké rychlosti mezi tři tyče!
     
    32:50
    Strakonický kapitán Ladislav Gross mohl zaznamenat druhou trefu svého týmu, ale v dobré palebné pozici na vrcholu kruhu, kde mu ponechali domácí dostatek prostoru k nebezpečnému zakončení, pálil jen těsně vedle!
     
    31:00
    Martin Hynek (HBR) – 2 minuty – podražení.
     
    30:56
    Strakonice právě vstřelily branku!
    A Jihočeši jsou za svou neutuchající útočnou snahu odměněni prvním vstřeleným gólem! Michal Bazgier poslal před branku ukázkový pas na JAN VAVŘÍKA, který z bezprostřední blízkosti, kde byl úplně sám, propálil bezmocného gólmana Nováka, který tak přišel o čisté konto! Asistence: Michal Bazgier, Matyáš Fedor.
     
    29:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté se ještě ani nestihli vzpamatovat ze čtvrtého úderu a brankář Havelec smutně loví puk ze své sítě popáté! A znovu v tom měl prsty TOMÁŠ LUDVÍK, který bouchl do kotouče v prostoru mezi kruhy a kotouč se i díky štěstí dokutálel za brankovou čáru! Asistence: Lukáš Brebera.
     
    29:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Strakonice v útočném pásmu přišly o puk a Rebelové toho využili k rychlému protiútoku, z něhož při signalizované výhodě navyšují své vedení! Ondřej Hlídek vybídl ke skórování TOMÁŠE LUDVÍKA, který zblízka bekhendovou střelou obstřelil Havelcův beton!Asistence: Ondřej Hlídek, Lukáš Brebera.
     
    22:55
    Havlíčkův Brod nepustil hosty pryč o jejich vlastní brány a nebezpečně zahrozil z hole Václava Motka, který tvrdou ranou zblízka nastřelil hruď dobře postaveného Davida Havelce!
     
    22:08
    Marek Kordík (STR)obdržel 2 minuty za hákování. Musel zatáhnout za záchrannou brzdu proti Martinu Jelínkovi, jenž se ze strany natlačil před branku a zakončil do Havelcových betonů.
     
    19:58
    Strakonice si těsně před první sirénou vytvořily u brodské brány velký tlak, ale nikdo z jejich hráčů nedokázal v nepřehledné skrumáži před Novákovou brankou usměrnit kotouč mezi tři tyče!
     
    19:40
    Václav Pecen (HBR) se provinil proti hokejovým pravidlům nedovoleným bráněním.
     
    19:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak tohle je studená sprcha pro Strakonice, které inkasují při vlastní přesilovce a už to budou mít velmi těžké! Kotouč putoval po ose Václav Pecen – Martin Jelínek – MARTIN HYNEK, přičemž posledně jmenovaný z prostoru mezi kruhy nedal brankáři Havelcovi přesnou zápěstní střelou nejmenší šanci k zásahu! Asistence: Martin Jelínek, Václav Pecen.
     
    18:35
    Krásnou nahrávku teď při rychlém útoku a přečíslení vykouzlil v levém kruhu Michal Bazgier, který našel před bránou osamoceného Jana Vavříka, jenž pálil bez přípravy úplně sám před brodskou bránou těsně vedle levé Novákovy tyčky!
     
    18:10
    Dominik Skotar (HBR) – 2 minuty – hrubost.
     
    17:26
    Tak teď stála paní Štěstěna i při Jihočeších! Na konci rychlé akce střílel z bezprostřední blízkosti bez přípravy Tomáš Chlubna a zazvonil na levou Havelcovu tyčku!
     
    14:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové se znovu radují a navyšují svůj hubený náskok! Po vyhraném vhazování se kotouč od Martina Hynka dostal na modrou čáru k VÁCLAVU PECNOVI, který se rychle opřel z nápřahu do puku, který odrazem o Havelcův beton zamířil až do sítě! Asistence: Martin Hynek, Ondřej Hlídek.
     
    11:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové se ujímají těsného a důležitého vedení! K samostatnému nájezdu se rozjel faulovaný TOMÁŠ CHLUBNA, který si sjel těsně před branku a nechytatelnou střelou nedal gólmanovi Havelcovi nejmenší šanci! Bez asistence.
     
    11:21
    Rebelové pojedou nájezd, faulován byl Tomáš Chlubna!
     
    03:43
    Dominik Skotar (HBR) – 2 minuty – krosček. Tak to je nepříjemné, hosté budou hrát dvojnásobnou přesilovku.
     
    02:28
    Teď měli Rebelové obrovské štěstí! Za brodskou obranu se prosmýkl Michal Bazgier a ocitl se úplně sám před brankářem Novákem, který však vytáhl skvělý zákrok, když se nenechal zmást pohybem a vyrazil střelu doprostřed brány! Václav Pecen (HBR) vyloučen na 2 minuty za vysokou hůl.
     
    02:15
    Hosté se nastěhovali do útočného pásma a hned z toho bylo pořádné nebezpečí! Zblízka střílel David Škoda, ale brankář Novák vykopl puk od tyčky betonem do bezpečí!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 12. Chlubna, 15. Pecen (Hynek, Hlídek), 20. Hynek (Jelínek, Pecen), 30. Ludvík (Hlídek, Brebera), 30. Ludvík (Brebera), 40. Brebera (Ludvík), 48. Krajhanzl (Brebera), 49. Ludvík (Brebera, Krajhanzl), 52. Křesťan (Brebera) – 31. Vavřík (Bazgier, Fedor)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák (od 41. Adam) – Křesťan, Gažák, Ludvík, Skotar, Pecen – Mozr, Hlídek, Jelínek, Krajhanzl, Motl, Kittler, Hynek (C), Chlubna, Brebera.
    HC Strakonice: Havelec (Řeřábek) – Srb, Hrubý, Gross (C), Kordík – Mikeš, Škoda, Kursch, Křenek, Vavřík, Fedor, Papež, Rajtmajer, Bazgier.

    Rozhodčí: Úlehla – Kis, Svoboda.
    bahis siteleri