Chievo – Sampdoria 0:1 (kon.) | Fiorentina – Bologna 3:0 (kon.) | Janov – Atalanta BC 1:1 (kon.)
Lazio – Livorno 2:0 (kon.) | Parma – Cagliari 0:0 (kon.) | Udinese – Turín 0:2 (kon.)
Juventus – Sassuolo 4:0 (kon.) | Neapol – Inter 4:2 (kon.)
konec
SSC Neapol
4:2 (3:2)
Inter Milán
Neděle 15.12.2013, 20:45 • Stadio San Paolo, Neapol • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    81
    Neapol právě vstřelila branku!
    Pravděpodobně definitivní pojistku v podobě čtvrtého gólu přidává JOSÉ CALLEJÓN, který zužitkoval přesnou Insigneho přihrávku. Lorenzo Insigne prolétl po levé straně a ve vápně nahrál na opačnou stranu, kde byl za dvěma obránci schovaný Calleójn, který pouze udělal delší krok a zasunul do odkryté branky.
     
    45+2
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Gólové hody pokračují! Guarín se uvolnil v pokutovém území kolem dvojice obránců a vystřelil. Jeho pokus však vyrazil brankář jen do míst, kde stál připravený YUTO NAGATOMO, jenž bez problémů poslal míč za bezmocného brankáře.
     
    41
    Neapol právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení! Mertensovu střelu ze střední vzdálenosti vyrazil Handanovič pouze k nohám BLERIHO DŽEMAILIHO, pro kterého už nebyl problém doklepnout míč do odkryté svatyně.
     
    39
    Neapol právě vstřelila branku!
    Z vedení se hosté moc dlouho neradovali. Rychlý protiútok domácích totiž po Džemailiho přiklepnutí zakončil povedenou střelou z hranice pokutového území DRIES MERTENS, který poslal míč k levé tyči. Domácí tribuny jsou ve varu!
     
    35
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Hosté jsou za svoji aktivitu odměněni! Ricardo Álvarez poslal do pokutového území přízemní centr z pravé strany, který za sebe šikovně pustil Palacio, a tak míč propadl až k volnému ESTEBANOVI CAMBIASSOVI, jenž následnou střelou do brankářova protipohybu rozvlnil síť. Střelce branky Cambiassa nestihl doběhnout kapitán Christian Maggio.
     
    9
    Neapol právě vstřelila branku!
    Po tlaku Interu odpovídá domácí celek úvodní brankou utkání! Po Insigneho dlouhém nákopu do šestnáctky Interu se odrazil míč k volnému GONZALU HIGUAÍNOVI, jenž na nic nečekal a z první poslal míč nechytatelně k levé tyči. Brankář Handanović se jen bezmocně otočil.

    Petr Král

    Dario Becci

    Branky: 9. Higuaín, 39. Mertens (Džemaili), 41. Džemaili, 81. Callejón (Insigne) – 35. Cambiasso (Álvarez), 45+2. Nagatomo

    Karty:   29. Insigne (NEA), 32. Inler (NEA) – 46. Álvarez (INM)   71. Álvarez (INM)


    SSC Neapol: Cabral – Maggio (C), Fernández, Albiol, Réveillére – Insigne, Inler, Džemaili, Mertens (86. Armero) – Callejón, Higuaín (77. Behrami).
    Náhradníci: Reina, Colombo – Uvini, Britos, Cannavaro, Bariti, Radošević, Behrami, Panděv, Zapata, Armero.

    Inter Milán: Handanovič – Campagnaro (82. Icardi), Ranocchia, Rolando – Jonathan, Taïder (61. Kovačić), Cambiasso (C), Álvarez, Nagatomo – Guarín, Palacio.
    Náhradníci: Castellazzi, Carrizo – Zanetti, Jesus, Andreolli, Wallace, Pereira, Kovačić, Mudingayi, Kuzmanović, Belfodil, Icardi.

    Rozhodčí: Tagliavento — Giallatini, Dobosz
    bahis siteleri