Chievo – Sampdoria 0:1 (kon.) | Fiorentina – Bologna 3:0 (kon.) | Janov – Atalanta BC 1:1 (kon.)
Lazio – Livorno 2:0 (kon.) | Parma – Cagliari 0:0 (kon.) | Udinese – Turín 0:2 (kon.)
Juventus – Sassuolo 4:0 (kon.) | Neapol – Inter 4:2 (kon.)
konec
SSC Neapol
4:2 (3:2)
Inter Milán
Neděle 15.12.2013, 20:45 • Stadio San Paolo, Neapol • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Pokutového kopu se ujal sám Panděv, ale jeho přízemní pokus zlikvidoval Handanovič. Panděv se tak proti bývalým spoluhráčům neprosadil. Ne nadarmo se říká, že by faulovaný hráč neměl kopat pokutový kop!
     
    86
    Domácí trenér Benítez střídá. Vyčerpaného Mertense nahradí v závěru utkání Armero.
     
    82
    Hosté střídají. Do hry posílají čerstvého Icardiho, zápas naopak končí pro Campagnara.
     
    81
    Neapol právě vstřelila branku!
    Pravděpodobně definitivní pojistku v podobě čtvrtého gólu přidává JOSÉ CALLEJÓN, který zužitkoval přesnou Insigneho přihrávku. Lorenzo Insigne prolétl po levé straně a ve vápně nahrál na opačnou stranu, kde byl za dvěma obránci schovaný Calleójn, který pouze udělal delší krok a zasunul do odkryté branky.
     
    79
    Palacio se dostal do zakončení, ale jeho střelu z otočky zlikvidoval brankář Cabral! Domácí strážce svatyně je dnes bezkonkurenční hvězdou utkání!
     
    77
    Domácí trenér střídá. Ze hry odchází střelec první branky Higuaín, jehož nahradí rychlonohý Behrami.
     
    71
    Inter jde do deseti. Álvarez se podle rozhodčího dotkl míče rukou, a tak vyfasoval druhou žlutou v zápase a musí předčasně pod sprchy. Velmi přísná žlutá karta!
     
    66
    Opět v akci domácí brankář, který podržel svůj tým! Palacio narýsoval do vápna přesnou přihrávku na nabíhajícího Guarína, jenž se prodral k zakončení, ale gólovou radost mu překazil právě domácí brankář, jenž vytěsnil míč ramenem nad břevno.
     
    65
    Nagatomo se vřítil do pokutového území domácích jako velká voda a bez problémů přešel kolem Albiola. Jeho následnou přízemní přihrávku napříč malým vápnem srazil brankář Cabral.
     
    61
    Hosté střídají. Ze hry je stažen Taider, opačným směrem si to štráduje Kovačić.
     
    55
    Palacio sklepl míč k volnému Nagatomovi, který následnou střelou pořádně protáhl domácího Cabrala!
     
    49
    Opět v akci hostující Rolando. Ten nyní doslova a do písmene na poslední chvíli zastavil Higuaína, který už šel sám na brankáře.
     
    46
    Druhý poločas začíná velmi z ostra. Álvarez doslova sestřelil k zemi Insigneho a prohlédl si z blízka žlutou kartu.
     
    45+2
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Gólové hody pokračují! Guarín se uvolnil v pokutovém území kolem dvojice obránců a vystřelil. Jeho pokus však vyrazil brankář jen do míst, kde stál připravený YUTO NAGATOMO, jenž bez problémů poslal míč za bezmocného brankáře.
     
    41
    Neapol právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení! Mertensovu střelu ze střední vzdálenosti vyrazil Handanovič pouze k nohám BLERIHO DŽEMAILIHO, pro kterého už nebyl problém doklepnout míč do odkryté svatyně.
     
    39
    Neapol právě vstřelila branku!
    Z vedení se hosté moc dlouho neradovali. Rychlý protiútok domácích totiž po Džemailiho přiklepnutí zakončil povedenou střelou z hranice pokutového území DRIES MERTENS, který poslal míč k levé tyči. Domácí tribuny jsou ve varu!
     
    35
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Hosté jsou za svoji aktivitu odměněni! Ricardo Álvarez poslal do pokutového území přízemní centr z pravé strany, který za sebe šikovně pustil Palacio, a tak míč propadl až k volnému ESTEBANOVI CAMBIASSOVI, jenž následnou střelou do brankářova protipohybu rozvlnil síť. Střelce branky Cambiassa nestihl doběhnout kapitán Christian Maggio.
     
    32
    Campagnaro se uvolnil kolem Inlera, který zatáhl za záchranou brzdu. Po tomto zákroku navíc vidí domácí hráč žlutou kartu.
     
    30
    Taider načechral míč na úroveň malého vápna, kde byl trestuhodně volný Palacio. Útočník Interu chtěl celou situaci vyřešit efektivně, ale jeho střela bez přípravy a ještě k tomu z otočky skončila vysoko nad brankou.
     
    29
    Insigne ostře dojel jednoho z hráčů Interu, a tak vyfasoval po zásluze žlutou kartu.
     
    25
    Insigne vedl rychlý protiútok svého týmu, který také sám zakončil. Gólovou radost mu však zkazilo břevno, jenž orazítkoval.
     
    9
    Neapol právě vstřelila branku!
    Po tlaku Interu odpovídá domácí celek úvodní brankou utkání! Po Insigneho dlouhém nákopu do šestnáctky Interu se odrazil míč k volnému GONZALU HIGUAÍNOVI, jenž na nic nečekal a z první poslal míč nechytatelně k levé tyči. Brankář Handanović se jen bezmocně otočil.

    Petr Král

    Dario Becci

    Branky: 9. Higuaín, 39. Mertens (Džemaili), 41. Džemaili, 81. Callejón (Insigne) – 35. Cambiasso (Álvarez), 45+2. Nagatomo

    Karty:   29. Insigne (NEA), 32. Inler (NEA) – 46. Álvarez (INM)   71. Álvarez (INM)


    SSC Neapol: Cabral – Maggio (C), Fernández, Albiol, Réveillére – Insigne, Inler, Džemaili, Mertens (86. Armero) – Callejón, Higuaín (77. Behrami).
    Náhradníci: Reina, Colombo – Uvini, Britos, Cannavaro, Bariti, Radošević, Behrami, Panděv, Zapata, Armero.

    Inter Milán: Handanovič – Campagnaro (82. Icardi), Ranocchia, Rolando – Jonathan, Taïder (61. Kovačić), Cambiasso (C), Álvarez, Nagatomo – Guarín, Palacio.
    Náhradníci: Castellazzi, Carrizo – Zanetti, Jesus, Andreolli, Wallace, Pereira, Kovačić, Mudingayi, Kuzmanović, Belfodil, Icardi.

    Rozhodčí: Tagliavento — Giallatini, Dobosz
    bahis siteleri