Havlíčkův Brod – Žďár n/S 2:4 (kon.) | Chomutov – Ústí n/L 7:2 (kon.) | Slavia – Mladá Boleslav 2:0 (kon.)
Hr. Králové – Kometa Brno 5:4 (po pr.) | Olomouc – Vsetín 0:0 (odl.) | HC Litvínov – PZ Kladno 4:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:4 (0:1, 0:1, 2:2)
SKLH Žďár nad Sázavou
Neděle 15.12.2013, 11:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Zápas končí. Rebelové se sice tlačili do šancí, ale na Plameny neměli. Hosté si tak vezou z Havlíčkova Brodu cenné vítězství. Výborně zachytal Miroslav Hanák.

    Z Kotliny se s vámi loučí a za sledování onlajnu děkuje Richard Wagner. (13:03:07)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:38
    Vladimír Zahradník se dostal na pravém kruhu ke kotouči a svou střelou našel jen lapačku výborně roztaženého brankáře Miroslava Hanáka. Následně podržel kotouč a přerušil hru.
     
    58:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí celek se po skončení oslabení prosazuje a alespoň zmírňuje dnešní porážku. Rebelové předvedli parádní akci, po níž se prosazují. David Michálek ve středním pásmu našel Jiřího Benáka, který si z pozice beka sjel až na pravý kruh, kde si vytáhl Matěje Loubala ven z branky a křižným pasem našel volného DAVIDA MICHÁLKA, kterému stačilo jen trefit prázdnou klec! Asistence: Jiří Benák.
     
    57:41
    Matěj Štefka našel na levém kruhu volného Davida Jankovského, který to zkusil z první, ale trefil jen připravenou lapačku Miroslava Hanáka.
     
    56:58
    David Nový se dostal na levém kruhu ke střele, ale jeho rána skončila jen na hrudi maskovaného muže Havlíčkova Brodu.
     
    56:42
    Domácí tým vyvezl kotouč ze třetiny a Plameny se při pokusu o rychlý průnik dopustily zakázaného uvolnění.
     
    56:17
    Jiří Vlach (HBR) navíc dostává trest za hru vysokou holí. Rebelové se tak budou muset znovu bránit náporu svého soupeře.
     
    55:24
    Žďár právě vstřelil branku!
    Plameny vedou nad Rebely již o tři góly a veškeré naděje domácího celku na bodový zisk je ten tam. Ondřej Trejbal na modré čáře našel volného Martina Nečase, který poslal kotouč na branku, kde před Miroslavem Hanákem tečoval puk TOMÁŠ HAVRÁNEK, jenž poslal puk za bezmocného muže s maskou! Asistence: Martin Nečas a Ondřej Trejbal.
     
    54:57
    Martin Kaut i jeho jmenovec nečas zkoušeli své štěstí, ale pokaždé byl proti se skvělým zákrokem připravený brankář Miroslav Hanák, který drží naděje domácích vysoko nad vodou.
     
    54:25
    Jiří Kopic (HBR) se dopustil faulu, když zastavil pronikajícího protihráče. Rebelové už moc času na snížení nemají. Trestem mu je podražení.
     
    54:14
    Viktor Michalička se na druhé straně snažil procpat kotouč před kasu na volného spoluhráče, ale Matěj Loubal chytil kotouč do lapačky.
     
    54:00
    Vladimír Srnský to zkusil rychlou střelou, ale jeho zakončení ihned po buly skončilo jen na hrudi připraveného brankáře Havlíčkova Brodu.
     
    53:45
    Matěj Štefka se dostal na levém kruhu ke střele a jeho zakončení skončilo v lapačce pozorného Miroslava Hanáka, který háji branku domácích.
     
    52:48
    Vojta Macek se snažil vymotat na pravém kruhu, ale svým backhandem trefil jen obránce, který vyexpedoval kotouč ven z této třetiny.
     
    51:58
    Domácí celek se dopouští zakázaného uvolnění. Tempo hry trochu opadlo a Plameny v klidu jistí náskok.
     
    51:46
    Na levém kruhu se po souboji ocitl na ledě jeden z hostujících hráčů. Následně ještě pálil Martin Nečas, ale toho vychytal Hanák. Sudí přerušuje hru a jede se podívat na otřeseného.
     
    51:17
    Na druhé straně se píská přihrávka rukou, díky níž se Plameny dostaly až do útočné třetiny. Po buly pak projel do střely Martin Kaut, ale mířil nepřesně.
     
    50:45
    Havlíčkobrodští hráči se snažili něco vymyslet a dostat se znovu na dostřel, ale nakonec se před brankou Matěje Loubala k ničemu většímu nedostali.
     
    49:46
    Žďár právě vstřelil branku!
    A je zřejmě hotovo, drahé dámy, drazí pánové. Rebelové nedokázali uhájit v oslabení unikajícího TOMÁŠE HAVRÁNKA, který si pak z trestného střílení vychutnal domácího muže s maskou, roztáhl jej a zasunul mu puk mezi nohy!
     
    49:46
    Plameny se dostaly do šance, kterou bravurně vyčapal Miroslav Hanák. Následoval faul a Tomáš Havránek (ZNS) pojede tretsné střílení!
     
    48:42
    Rebelové ale dvakrát zachybovali a hosté dokázali vyhodit kotouč dvakrát až k brance, kterou hájí Miroslav Hanák.
     
    48:14
    Karel Geba (ZNS) dostal dvě minuty za nedovolené bránění. Domácí celek má životní šanci na srovnání!
     
    47:52
    David Michálek a Viktor Michalička se snažili procpat přes modrou čáru, ale nedokázali se nakonec dostat až ke střele. Nicméně ale mají puk na svých holích.
     
    47:00
    Martin Kaut se dostal na pravém kruhu až ke střele, kterou umístil jen do výstroje Miroslava Hanáka. Ihned po buly napřáhl Tomáš Havránek, ale ten natrefil jen na Hanákův beton.
     
    46:32
    Zakázané uvolnění domácího celku. Rebelové se snažili o rychlý brejk, ale Filip Chymo svým pasem nenašel hůl Viktora Michaličky a píská se zakázané uvolnění.
     
    45:59
    Hra se zdržuje především v blízkosti obranné modré čáry domácích, kteří ji ale dobře brání a Plameny se až na výjimky nedostávají k přímému ohrožení brány.
     
    44:51
    Štěpán Švanda sebral u levého mantinelu puk ve velké mlýnici a obloučkem se dostal na modrou čáru, odkud svou střelou trefil jen vracejícího se obránce.
     
    43:44
    Poté, co domácí dali gól, se tlačí do šancí pět Plameny. Ale ani Rebelové nejsou o moc horší. Tentokrát ale jejich průnik skončil jen zakázaným uvolněním.
     
    43:18
    Na druhé straně se snažili žďárští hokejisté o odpověď, ale průnik po ose kluziště skončil jen v náručí připraveného Miroslava Hanáka.
     
    42:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ohromná euforie právě proběhla havlíčkobrodskou Kotlinou! Rebelové sebrali kotouč ve vlastním pásmu, Vojtěch Veverka se po nahrávce Mirka Březiny dostal na pravý kruh. Zde vypálil, ale trefil jen rameno hostujícího muže s maskou, od nějž se dostala hrací guma na hůl MIRKA BŘEZINY, jenž z dorážky poslal puk mezi betony Matěje Loubala do sítě! Asistence: Vojtěch Veverka.
     
    41:44
    Vladimír Srnský se po levém křídle dostal do šance a jeho střela prošla jen těsně vedle zadní tyče branky hájené Miroslavem Hanákem.
     
    41:15
    Domácí celek se tlačí před Matěje Loubala. Plameny se osvobozují jen za cenu zakázaného uvolnění. Celkem by bylo zajímavé sledovat, co by se dělo na ledě, kdyby domácí skórovali.
     
    40:53
    Z Havlíčkova Brodu zůstal ležet na ledě jeden hráč. Ten se v předklonu ve velkých bolestech dostává na střídačku, kde je v péči zdravotníka.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Plameny v průběhu druhé třetiny navýšily své vedení zásluhou Michala Nedvěda. Domácím ale dnes nepřeje štěstí, protože měli dost šancí, z nichž nedokázali žádnou proměnit.

    Další třetina začne cca ve 12:27.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:36
    David Donda se svým jmenovcem Michálkem bojovali u pravého hrazení o puk, ale nakonec se k němu nedostal ani jeden z nich, i když jim přijel na pomoc ještě Patrik Hrabaň. Následně přišlo vyhození daleko od jeho klece.
     
    38:23
    Jiří Vlach zachyboval ve středním pásmu a jeho chyby využil David Jankovský, který nahodil kotouč na Hanáka (ten jej vyrazil mimo) a jeho celek konečně vystřídal.
     
    38:08
    Jan Petržílek s Mirkem Březinou zle vařili za brankou. Následně se Plameny osvobodily jen za cenu icingu a vyžádaly si time-out, protože na led nastupuje první lajna domácích.
     
    37:15
    A Vojtěch Veverka se následně na levém kruhu propracoval až ke střele, ale radost mu zkazila nastavená lapačka Matěje Loubala.
     
    36:54
    Havlíčkův brod se po skončení přesilovky musel chvilku bránit, ale nakonec vyvezl kotouč Jiří Kopic, který se opřel do puku na pravém kruhu. Jeho rána ale prošla jen nad.
     
    35:55
    Rebelové dlouho kombinovali a střela Jiřího Vlacha byla ztečovaná mimo. Následně se po dlouhém kolotoči snažil procpat Viktor Michalička zpoza brány puk na Davida Michálka, ale od brusle obránce se hrací guma dostala ven z pásma.
     
    34:55
    David Michálek se dostal mezi kruhy ke střele, ale sražená střela jen lízla Loubalův beton a skončila mimo. Následně se Plameny osvobozují.
     
    34:25
    Štěpán Švanda napálil na modré čáře kotouč, který skončil jen na betonech připraveného Miroslava Hanáka. Následně se mezi kruhy cpal ke kotouči Michal Nedvěd (ZNS) tak vehementně, až byl vykázán za podražení.
     
    33:54
    Plameny jsou v plném počtu a dokonce znovu nebezpečně zahrozily, ale Miroslav Hanák dnes vyřešil další mlýnici před svou brankou, když po dvou dorážkách schoval kotouč do lapačky.
     
    33:24
    Žďárští hokejisté dvakrát dostali puk k brance Miroslava Hanáka a pokaždé to přišlo ve chvíli, kdy domácí hráči přišli na zadním mantinelu o kotouč.
     
    32:05
    Bravo Matěji Loubalovi! Viktor Michalička z pravého kruhu přenesl hru do mezikruží, odkud našel u tyčky volného Davida Michálka Jiří Vlach. Domácí kapitán napálil z první kotouč, ale výborný muž s maskou ve službách Plamenů nenechal u své tyče žádný prostor a kotouč tak podržel. David Michálek pak předvedl gesto zmaru, když hlavou klepl do mantinelu.
     
    31:42
    Další šance pro Rebely na snížení náskoku! Vladimír Zahradník (ZNS) putuje na lavici hanby za sekání. Dobrá šance pro domácí.
     
    31:27
    Michal Macky se snažil po levém křídle dostat do pásma, ale to mu bylo zapovězeno, anžto byl napasován na mantinel a čistě odstaven od puku.
     
    30:53
    Plameny marně dobývaly útočné pásmo. Nakonec jej ale dobyly, jelikož nahození Matrina Kauta podržel ve své lapačce domácí muž s maskou.
     
    29:41
    Miroslav Hanák nejprve podržel ve své výstroji střelu z levého kruhu. Po následném buly byl ve střední třetině narolován na mantinel Ondřej Trejbal, ale nakonec se zvedl a notně otřesený odjel na střídačku.
     
    29:18
    Hraje se velice bojovný hokej a oba celky se snaží vstřelit gól. Domácí by se dostali do kontaktu, hosté si upevnili vedení. David Michálek ale ránou od modré čáry trefil jen beka, který se před ním zjevil.
     
    28:14
    Jenže Žďárští jej zde nedrželi dlouho. Domácí vyhodil a následný průnik na pravý kruh skončil jen sraženou střelou, jež skončila v ochranné síti.
     
    27:26
    Plameny jsou v plném počtu a mají kotouč na svých holích. V závěru oslabení se totiž dostaly k Hanákovi a kotouč zde i drží.
     
    26:54
    David Michálek se procpal až před gólmana hostů, ale trefil jej jen do betonů. Následně přišlo nahození ze střední třetiny, které skončilo až ofsajdem.
     
    26:06
    Obrovská chyba Matěje Loubala! Rebelové se po vyhození dostali do pásma a Jiří Vlach nahodil kotouč na kasu. Žďárskému gólmanovi jeho nahození propadlo mezi betony a klouzalo se za jeho zády. Nakonec se ale černá guma vykutálela ven!
     
    25:26
    Domácí muž s maskou musel řešit další velkou šanci soupeře. Závar na brankovišti skončil jen pod výstrojí Miroslava Hanáka. Následně je vykázán na lavici hanby Vladimír Zahradník (ZNS) za hrubost, protože až moc vehementně tlačil do gólmana.
     
    24:12
    Žďár právě vstřelil branku!
    A nakonec i přesilovku využívají a vedou o dva góly. Rebelové by potřebovali polít živou vodou, aby se zvedli. Michal Macky s Vladimírem Srnským kombinovali za brankou tak dlouho, až nakonec druhý jmenovaný poslal kotouč na brankoviště, kde stál zcela volný MICHAL NEDVĚD, který z první pokořil Miroslava Hanáka. Asistence: Vladimír Srnský a Michal Macky.
     
    23:49
    Havlíčkův Brod sice dokázal vyhodit kotouč až k brance, v níž se hřeje Matěj Loubal, ale Plameny už zase vaří s pukem u Hanáka.
     
    23:15
    Rebelové si na pravém kruhu nepokryli Martina Nečase, který znovu pálil na kasu, ale Miroslav Hanák podržel jeho ránu ve výstroji.
     
    22:48
    Miroslav Hanák lapil střelu Tomáše Havránka z levého kruhu do lapačky. Následně zamířil na lavici hanby Jiří Vlach (HBR) za krosček.
     
    22:20
    Plameny vyvezly kotouč až před Miroslava Hanáka, který musel dávat pozor, ale nakonec se Rebelové dostali k puku, který končí trochu zbrkle jen na zakázaném uvolnění.
     
    21:48
    Domácí jsou dosti aktivní a po střele Jana Petržílka z pravého kruhu musel Loubal znovu na zem. Kotouč podržel na své hrudi.
     
    20:17
    A Loubal musel být znovu v pozoru. David Donda se protlačil na brankovišti až ke střele, kterou ale umístil jen do výstroje připraveného brankáře Plamenů.
     
    20:39
    Po spolupráci Viktora Michaličky a Davida Michálka se na pravém kruhu dostal ke střele Jiří Vlach, ale jeho zakončení skončilo jen na betonu připraveného Matěje Loubala.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Rebelové se v úvodních minutách sice tlačili do šancí, ale trefili jen tyčku. Na druhé straně se prosadil Ondřej Matys a jen díky bravurnímu Hanákovi je stav těsný.

    Další třetina začne cca v 11:42.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:51
    Rebelové se ještě dopouštějí zakázaného uvolnění, po němž bude následovat buly před brankou Miroslava Hanáka.
     
    19:39
    Domácí muž s maskou si připisuje do statistik další zákrok. Martin Nečas svou ránou z mezikruží našel jen rukavici připraveného Miroslava Hanáka.
     
    18:52
    David Nový se po levém křídle znovu prodral do šance. Tentokrát si sjel na osu kluziště, ale se střelou do protipohybu neuspěl a trefil jen připraveného Hanáka.
     
    18:20
    Bravurní obranný zákrok si nyní připsal David Donda! Vladimír Zahradník se na levém kruhu uvolnil a servíroval kotouč před kasu na volného spoluhráče, ale toho skvěle vytlačil právě David Donda.
     
    17:39
    Tomáš Havránek nyní zkazil radost Maritnu Nečasovi, který se po levém křídle dostal až ke střele, jíž umístil až za Hanákova záda. Havránek byl ale v pásmu dříve a píská se ofsajd.
     
    17:14
    Domácí celek dokázal vyhodit puk ven ze třetiny a Vojtěch Holenda skáče na led. Rebelové navíc mají puk na svých holích.
     
    16:52
    Přihrávka Vladimíra Srnského od pravého mantinelu na modrou čáru byla tak prudká, že že ji Ondřej Trejbal neztlumil a píská se ofsajd.
     
    16:13
    Karel Geba se po levém křídle dostal až na kruh. Zde se rozhodl vystřelit, ale výtečný Miroslav Hanák poslal svou vyrážečkou kotouč do ochranné sítě.
     
    15:44
    Miroslav Hanák nejprve dvakrát podržel na hrudi střelu Martina Nečase z pravého kruhu a následně se po ráně od modré dostal kotouč až do středního pásma.
     
    15:14
    Další komplikace pro domácí výběr. Vojtěch Holenda (HBR) dostává dvouminutový trest za podražení.
     
    14:40
    Havlíčkův Brod v plném počtu, ale měl to tak tak! Fantastickou sérii zákroků předvedl Miroslav Hanák, který nejprve odrazil střelu Tomáše Havránka z mezikruží, poté zlikvidoval dvě dorážky v závaru a nakonec fantastickým přesunem vynuloval i Matěje Štefku na levém kruhu!
     
    13:59
    Výborný Miroslav Hanák parádně vyrazil svým levým betonem střelu Matěje Štefky z mezikruží. Následně vyhodil Jiří Vlach kotouč daleko od své kasy.
     
    13:16
    Rebelové dvakrát dokázali dostat puk do středního pásma. Podruhé pak Pavel Hendrych dokázal zdržet hru mezi modrými čarami dobrých dvacet vteřin.
     
    12:40
    Domácí celek bude hrát v oslabení. Na trestnou lavici míří Matěj Vála (HBR), který je sem hlavním rozhodčím vykázán za zdržování hry.
     
    12:03
    Aleš Krtek napřáhl na modré čáře a jeho dělovka proletěla jen o pár centimetrů vedle levé Loubalovy tyče. Domácí trochu přidali na důrazu.
     
    11:18
    Vojtěch Veverka se dostal na pravém kruhu ke střele, která ale skončila v náruči připraveného Matěje Loubala. Maskovaný muž hostů si tak po delší době sáhl na kotouč.
     
    10:44
    A opět se Havlíčkův Brod musí bránit jen vyhozením přes všechny čáry. Druhý icing zápasu tak znovu dává Plamenům šanci.
     
    09:51
    Jako nůž máslem projel po pravém křídle do šance Ondřej Trejbal, který se na brankovišti pokusil pokořit Miroslava Hanáka backhandovou střelou, ale domácí muž s maskou fantasticky podržel puk ve výstroji!
     
    09:30
    David Michálek se tlačil po levém křídle do šance a nakonec vystřelil. Jeho zakončení ale mířilo mimo, jelikož jej tísnil obránce.
     
    08:40
    Rebelové se nyní náporu hostujícího celku brání jen za cenu zakázaného uvolnění. Hra se tak vrací před rodáka ze Žďáru ve službách Havlíčkova Brodu.
     
    07:40
    Domácí celek se kousl a urputně brání svou modrou čáru. Hraje se ve vysokém tempu, ale útočnou aktivitou hýří především celek Plamenů.
     
    06:45
    David Michálek zachyboval a poslal kotouč na modrou čáru rovnou na hůl Vladimíra Zahradníka, jenž se na levém kruhu dostal ke střele, ale bravurně vyjetý Miroslav Hanák skvěle zasáhl!
     
    05:28
    Hosté se tlačí před Miroslava Hanáka, který má plno práce a neustále musí řešit střely, kteří přicházejí z brankoviště. Zatím ale odolává.
     
    04:26
    Žďár právě vstřelil branku!
    Plameny se ale dostávají do vedení! Obrana Rebelů nechala hostům až příliš volného prostoru a pyká za to! David Jankovský napřáhl na modré čáře, Miroslav Hanák jeho ránu výborně vyrazil za branku, ale zde se ukázal nedůraz domácích, kteří nechali volného Vladimíra Zahradníka, který našel mezi kruhy zcela nepokrytého ONDŘEJE MATYSE, jenž bez problémů poslal kotouč pod horní tyč! Asistence: Vladimír Zahradník.
     
    03:07
    Patrik Hrabaň za brankou zastavil kouzlení Tomáše Havránka a přes střední pásmo se dostal kotouč až na levé křídlo, kde najížděl Viktor Michalička, jenž ale ranou z levého kruhu trefil jen tyčku!
     
    02:10
    Vojtěch Veverka se dostal na spodku mezikruží ke kotouči, jejž se snažil procpat až na Loubalovu branku, ale minul zadní tyč.
     
    01:40
    U pravého mantinelu v obranném pásmu domácích se dlouho bojovalo o kotouč. Nakonec jej poslal pryč Michal Němec.
     
    00:35
    Oba celky se pokusily o útok, ale ten vždy přinesl jen nahození kotouče směrem na branku. David Michálek jen o milimetry nedonutil Matěje Loubala k zákroku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Před zápasem došlo v sestavě domácích k bizarní situaci. Brankář David Marek si totiž zapomněl doma registračku (včera byl na zápase s juniorkou v Kolíně) a dnes tak musí zůstat pouze mezi diváky. Do hry by naskočil jen v tom případě, že by žďárský rodák Miroslav Hanák utrpěl zranění a musel být nutně vystřídán. Marek by tak musel nastoupit na občanský průkaz.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Hanák – Vála, Benák, Němec, Kopic, Lachman, Hrabaň "A", Krtek – Pilný, Veverka, Petržílek, Březina, Vlach, Hendrych, Michalička, Michálek "C", Chymo, Kadleček, Donda, Holenda.
    Trenéři: Karel Dvořák a Pavel Zmrhal.

    SKLH Žďár nad Sázavou: Loubal (Neubauer) – Jančařík, Trejbal, Švanda, Jankovský – Nečas "A", Srnský, Macek, Štefka, Zahradník, Macky, Nedvěd "A", Kaut, Nový, Havránek "C", Matys, Geba.
    Trenér: Martin Sobotka st.

    Rozhodčí: Ondřej Polák – Arnošt Ryšavý, Martin Lukač.
     
    Vzájemné zápasy (sezona 2013/14):

    Havlíčkův Brod – Žďár nad Sázavou 3:2
    Žďár nad Sázavou – Havlíčkův Brod 7:0
     
    Žďár nad Sázavou je v probíhajícím soutěžním ročníku extraligovým nováčkem, ale na jeho dosavadních výkonech to není vůbec znát. Aktuálně se drží v klidném středu tabulky, kde mu patří v desetičlenné skupině Střed 6. místo. V minulých kolech se mu ale nedařilo, když ze čtyř odehraných střetnutí ukořistil jen tři body, když doma překvapivě získal cenný skalp současného lídra z Liberce po výhře 6:4.
     
    Havlíčkův Brod se zmítá v hodně nepříjemné výsledkové krizi, která jej odsoudila k současnému poslednímu místu tabulky. Jeho bodový půst se natáhl už na osm zápasů, přičemž takřka ve všech případech podlehl svým extraligovým soupeřům jednoznačným rozdílem. Vyrovnanou partii sehrál jen s pražskou Slavií, s níž doma prohrál těsně 2:3. Jediný tým z Kotliny, který bojuje v tuzemské nejvyšší soutěži, tak čeká hodně trnitá cesta za záchranou. Mladí Rebelové naposledy nestačili tempu brněnské Komety, jež si domů odvezla suverénní triumf 7:1.
     
    Dobrý den, srdečně vás vítám ze zimního stadionu v Kotlině u sledování on-line přenosu duelu HC Rebel Havlíčkův Brod – SKLH Žďár nad Sázavou, jenž se odehraje v rámci 21. kola ELIOD extraligy mladšího dorostu. Utkání začíná v 11:00.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 43. Březina (Veverka), 59. Michálek (Benák) – 5. Matys (Zahradník), 25. Nedvěd (Srnský, Macky), 50. Havránek (TS), 56. Havránek (Nečas, Trejbal)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Hanák – Vála, Benák, Němec, Kopic, Lachman, Hrabaň "A", Krtek – Pilný, Veverka, Petržílek, Březina, Vlach, Hendrych, Michalička, Michálek "C", Chymo, Kadleček, Donda, Holenda.
    Trenéři: Karel Dvořák a Pavel Zmrhal.

    SKLH Žďár nad Sázavou: Loubal (Neubauer) – Jančařík, Trejbal, Švanda, Jankovský – Nečas "A", Srnský, Macek, Štefka, Zahradník, Macky, Nedvěd "A", Kaut, Nový, Havránek "C", Matys, Geba.
    Trenér: Martin Sobotka st.

    Rozhodčí: Ondřej Polák – Arnošt Ryšavý, Martin Lukač
    bahis siteleri