Havlíčkův Brod – Přerov 3:6 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:6 (0:2, 3:1, 0:3)
HC ZUBR Přerov
Neděle 15.12.2013, 14:00 • Kotlina • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    Je konec. Přerov díky výtečně zvládnuté poslední třetině zvítězil 6:3 a z Kotliny si domů odveze veledůležité tři body. To je ode mě pro dnešek z Havlíčkova Brodu vše. Děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek víkendu. Na závěr bych si vás ještě dovolil pozvat na zítřejšího utkání havlíčkobrodského A-mužstva, jež v Kotlině od 17:30 hostí Beroun. Na shledanou. (16:07:56)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Jakub Kraučuk vyvezl od obranné modré čáry puk a z prostoru pravého kruhu hledal před branku najíždějícího Jana Jelínka, ale ten se k puku nakonec v tísni nedostal.
     
    59:15
    Ivo Blahunek se chytrou kličkou uvolnil na vrcholu kruhů a z mírného úhlu na pravé straně po chvíli zakončoval. Trefil však jen chrániče před sebou stojícího Rostislava Klofáče.
     
    58:45
    Situace se opakuje. Přerov opět až ve svém pásmu.
     
    58:29
    Znovu odpálili mladí Rebelové kotouč až do blízkosti gólmana Kašpárka, kam se musejí hosté vracet.
     
    58:10
    Domácí vyhazují ihned po vhazování.
     
    58:03
    Tlak Moravanů vyústil v další prohřešek proti pravidlům. Martin Polák (HBR) usedá ke dvěma minutám za krosček.
     
    57:49
    Přerov se drží v útočném pásmu a i když se mu nedaří zakončit, úplně mu to za současného vedení o tři branky stačí.
     
    57:19
    Až teď musela maskovaná opora Zubrů zasáhnout do hry, ale střela ze strany, jíž navíc dobře viděla, jí nemohla v prostoru u přední tyčky zaskočit.
     
    56:50
    Přerov má otěže utkání pevně ve svých rukách a jde si za tříbodovým vítězstvím. Rebelům se vůbec nedaří ohrozit brankáře Kašpárka, který je takřka bez práce.
     
    56:20
    Kotouč se teď zdržuje především ve středním pásmu, odkud se ani jednomu z týmů nedaří projet do soupeřova území.
     
    55:45
    Havlíčkův Brod se probil do útočného pásma, ale zde se s kotoučem dlouho neudržel. Přerovská defenziva znovu odvedla svou práci na jedničku a vyvezla puk do bezpečí.
     
    55:20
    V rohu havlíčkobrodského pásma zůstal ležet po tvrdém souboji otřesený Michal Pochyla, ale po chvíli se postavil sám na brusle a odjel na střídačku. Naštěstí by měl být v pořádku.
     
    55:00
    Domácí ještě zdaleka neskládají zbraně. Rozhodně se jim nedá upřít snaha, ale psychická výhoda i herní kvalita jsou teď jednoznačně na straně Zubrů.
     
    54:40
    Jakub Müller stále nemá dost a i nadále prověřuje pozornost brankáře Nahodila. Tentokrát vyslal z mezikruží střelu, jež skončila v rukavici mladého gólmana Rebelů.
     
    54:00
    Havlíčkův Brod je teď na ledě jako opařený a horko těžko se probíjí do útočného pásma, natož do nějaké střelecké pozice. Pokud hosté nepoleví, tříbodový zisk jim zřejmě už neunikne.
     
    53:30
    Hosté jsou na koni a i nadále zaměstnávají brodskou obrnu v čele s Dominikem Nahodilem. Ten musel ukrýt v náruči u přední tyčky dvě střely z levého kruhu, když na něj pálili Ivo Blahunek a Jakub Metelka.
     
    52:52
    Přerov právě vstřelil branku!
    Jestli to měli Rebelové před chvílí hodně těžké, tak teď už to platí dvakrát tolik! Pavel Tomaník přihrál JAKUBU MÜLLEROVI, který se v mírném úhlu na pravé straně rychlou kličkou zbavil protihráče, čímž se zcela uvolnil těsně před Nahodilovým brankovištěm, a v pádu skóroval po ledě přesně k levé tyči! Asistence: Pavel Tomaník.
     
    52:34
    Dnes velmi střelecky aktivní Daniel Pecha vystřelil z mezikruží, ale kotouč poslal vysoko nad Nahodilovu horní tyčku. Hosté však zůstávají v útočném pásmu.
     
    51:38
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tohle už bude mít Havlíčkův Brod v cestě za bodovým ziskem hodně těžké, hosté odskakují na rozdíl dvou branek! Kotouč putoval po ose Ivo Blahunek – Tomáš Novák – MIROSLAV KUBÍČEK, přičemž posledně jmenovaný vypálil z prostoru mezi kruhy a trefil se přesně do černého! Asistence: Tomáš Novák, Ivo Blahunek.
     
    50:55
    Dušan Mendl zakončil z levého kruhu, ale gólman Kašpárek měl velmi dobrý výhled a kotouč ukryl ve své nastavené náruči. Buly proběhne po jeho levici.
     
    50:30
    Hra se rychle přesunula na opačný konec ledové plochy, kde se snažili s kotoučem něco nebezpečného vymyslet hosté, jenže o kotouč u mantinelu brzy přišli.
     
    50:00
    Jakub Kraučuk se statečně vrhl mezi přesilu protihráčů v prostoru mezi kruhy, ale jeho průnik neměl naději na úspěch. Hosté rozehrávají ze zákrytu Kašpárkovy klece.
     
    49:41
    Při vlastním oslabení střílel z mezikruží Pavel Tomaník, ale nesešteloval si přesně mířidla. Po přerušení hry se poměr sil na ledě vyrovnává, za nedovolené bránění pyká Jan Krajcigr (HBR).
     
    49:13
    Dominik Daniš (PRE) – 2 minuty – sekání.
     
    49:10
    Jakub Kraučuk se vydal za nahozeným pukem do útočného pásma a pořádně rozkmital své brusle, ale nakonec mu to nebylo nic platné, protože jej dobruslil přerovský zadák a znemožnil mu zakončení z ideální pozice.
     
    49:02
    Mladí Rebelové sice drželi kotouč ve své moci, jenže se jim stále nedařilo vyklouznout ven z obranného pásma. vše končí jejich zakázaným uvolněním.
     
    48:30
    Hosté vyslali z uctivé vzdálenosti tvrdou ránu, ale ta byla hodně nepřesná a proletěla daleko od levé Nahodilovy tyčky, po čemž zaduněla na mantinel. Hrát mohou domácí.
     
    48:16
    Havlíčkův Brod se nakonec do Kašpárkovy blízkosti neprobil, protože mu bylo odpískáno postavení mimo hru.
     
    48:00
    Přerov dokázal ubránit své území a posunul kotouč alespoň do středu pole, kde se jej ujali domácí hráči a znovu si hledají cestičku k brankáři Kašpárkovi.
     
    47:35
    Jan Krajcigr se pokusil proklouznout mezi přerovskými hráči do útočného pásma, ale na modré čáře byl zastaven. Přerov vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    47:00
    Na ledě se teď při hře 4 na 4 objevuje více volného prostoru. Uvidíme, zda toho dokáže některý z týmů využít. Kotouč teď drží v útočném pásmu hosté.
     
    46:43
    Souboj u mantinelu v blízkosti přerovské brány končí vyloučením na obou stranách. Za katr usedají David Bušek (HBR) a Jakub Metelka (PRE) za hrubost.
     
    46:15
    Hosté teď byli aktivními Rebely donuceni vyhodit kotouč až na zakázané uvolnění.
     
    45:58
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři založili rychlý protiútok a opět v Kotlině vedou! Rebelové sice zastavili v prostoru mezi kruhy rozjetého Daniela Pechu, ale kotouč odpálit do bezpečí nedokázali a PAVEL TOMANÍK nechytatelnou dělovkou málem protrhl síť za Nahodilovými zády! Asistence: Daniel Pecha.
     
    45:32
    Domácí teď měli pořádné štěstí, že Tomáš Jančařík, který měl před bránou poměrně hodně času, trefil kotouč jen doprostřed brány, kde byl gólman Nahodil se svými betony!
     
    45:00
    Opět se přerovští mladíci zmocnili kusu černé gumy a posunuli jej k brance Dominika Nahodila. Rebelové tak začínají svůj útok úplně od začátku.
     
    44:46
    Domácí soubor se drží v útočném pásmu, ale hosté zatím velmi dobře brání ošemetný prostor před svým brankářem Kašpárkem.
     
    44:18
    David Bušek nic složitého v útočném pásmu nevymýšlel a z levého kruhu pohotově zakončil. Gólman Kašpárek opět povolal do akce svůj beton.
     
    44:00
    Přerov učinil přítrž havlíčkobrodskému ofenzivnímu řádění a po zisku kotouče založil rychlý kontr. Ten končí přerušením hry kvůli postavení mimo hru.
     
    43:20
    V Kotlině sledujeme stále stejnou podívanou. Rebelové mají navrch a pokoušejí se překlopit pomyslné misky vah na svou stranu. Zubři se soustředí na pečlivou obranu a zatím jsou úspěšní.
     
    42:45
    Lukáš Křížek vypálil z levé strany a gólman Kašpárek vytěsnil jeho ránu betony před sebe, kde Rebelové ihned doráželi. Brankář hostů ale udržel svůj tým nad vodou!
     
    42:15
    Domácí jsou v dosavadním průběhu třetí třetiny mírně aktivnější, když jsou častěji u kotouče a dobývají útočné pásmo. Nyní se Přerov dobře brání.
     
    41:35
    Michal Semrád využil trochy volného času a z levého kruhu vystřelil. Gólman Kašpárek se ale u bližší tyčky překvapit nenechal a jeho projektil zlikvidoval.
     
    41:04
    Havlíčkův Brod nepřešel k brance gólmana Kašpárka, když poslal kotouč podél pravého mantinelu jen na zakázané uvolnění. Buly před Dominikem Nahodilem.
     
    40:30
    Tomáš Novák práskl na modré čáře do odraženého puku, který Rebelové vyhazovali pryč od své brány, ale jeho rána byla přizvednuta vysoko nad Nahodilovu klec.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Prostřední část vyzněla jednoznačně lépe pro mladé Rebely, kteří dokázali dvakrát vyrovnat. Po přesných zásazích Jana Krajcigra a Davida Buška smazali své dvoubrankové manko, a i když se hosté dostali znovu do vedení zásluhou Petra Smolky, o odpověď do šatny se postaral klíčový hráč Havlíčkova Brodu Rostislav Klofáč. Doufejme, že v závěrečném dějství, jež začne asi v 15:33, bude atraktivní hokejové podívaná za stavu 3:3 pokračovat.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:50
    Obrovskou šanci promarnila dvojice Jakub Müller – Daniel Pecha, která měla při rychlém brejku dostatek času před brodskou bránou, ale druhý jmenovaný minul úplně odkrytou klec!
     
    39:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové udělali čest svému bojovnému jménu a chvilku před druhou přestávkou vyrovnávají! Podařilo se jim zamknout svého soupeře u jeho brány, David Bušek posunul kotouč do kruhu na ROSTISLAVA KLOFÁČE, který si sešteloval kus černé gumy na svou hůl a polovysokou ranou prostřelil gólmana Kašpárka! Asistence: David Bušek.
     
    39:00
    Přerov drží hru daleko od svého gólmana Kašpárka, což mu za současného stavu samozřejmě vyhovuje.
     
    38:30
    Havlíčkobrodští mladíci nakonec uhájili proti svému soupeři obranné pásmo, odkud se pokoušejí rozehrát. Přerovští útočníci ale velmi dobře napadají jejich obránce.
     
    38:00
    Hráči teď bojují především o střed hřiště, brankáři jen nezúčastněně sledují dění před sebou.
     
    37:45
    Píská se zakázané uvolnění Přerova. Buly ve středním pásmu.
     
    37:25
    Dvě střely v krátkém časovém sledu. Z rychlosti pálil v levém kruhu Michal Kořenář, ale poslal kotouč vedle bližší tyčky. Ve druhém případě střílel z pravého kruhu volný Lukáš Křížek, ale našel u první tyče jen Kašpárkovu náruč.
     
    36:40
    Jan Jelínek teď vykouzlil několik chytrých a rychlých kliček ve středním pásmu, ale proti přesile soupeře nakonec neobstál. Hrát už mohou Přerovští.
     
    36:00
    Moravané se přeci jen podívali do útočného pásma, ale odtud byli důraznými Rebely vyhnáni zpět do blízkosti středového kruhu.
     
    35:40
    Nedaří se mu však překonat dobře bránící Rebely, kteří teď uzamkli střední pásmo na deset západů.
     
    35:19
    Přerov odrazil útok svého soupeře a snaží se z obranného pásma rozjet postupný útok.
     
    34:55
    Hra má stále rychlý spád. Přerušuje se minimálně a oba týmy se teď pravidelně střídají v útočné aktivitě. První housle teď na ledě hrají pozorné defenzivy.
     
    34:17
    Jakub Abbrent se pokoušel zakončit z mezikruží, kde byl v obležení protihráčů. vystřelit sice dokázal, ale trefil jen hůl přerovského hráče.
     
    33:50
    Jakub Lacina využil toho, že se jeho tým usídlil v útočném pásmu, a vypálil od pravého mantinelu. Kotouč ale poslal ze své hole vysoko nad Kašpárkovu bránu.
     
    33:34
    Přerov teď hodně rychle a přesně kombinuje, ale brodská obrana zuby nehty drží střelce Zubrů na uzdě. Hosté se zatím nedostávají do zakončení.
     
    33:15
    Tohle se jim ale nepovedlo. Lukáš křížek nestihl dojet nahozený kotouč a píská se zakázané uvolnění mladých Rebelů. Buly po Nahodilově levé ruce.
     
    32:55
    V Kotlině zatím sledujeme parádní hokej plný zvratů. Nyní tahají za delší konec pomyslného provazu domácí Rebelové, kteří jsou častěji u puku a dostávají se ke střelbě. Té však schází větší přesnost.
     
    32:10
    Přerov právě vstřelil branku!
    Jako kdybych to zakřikl, Přerov využívá i další přesilovku a opět v kotlině vede! Hosté se nahrnuli do útočného pásma, dostali puk do prostoru mezi kruhy a zde se jej zmocnil PETR SMOLKA, který se opřel do puku a odrazem o pravou Nahodilovu tyčku rozjásal svůj tým! Asistence: Jakub Müller.
     
    31:40
    A domácí obrana toho dokonale využívá. Soupeře vůbec k ničemu nepouští.
     
    31:20
    Jestli byl na začátku utkání po dvou úderech soupeře zaskočen Havlíčkův Brod, tak teď to samé platí pro Zubry. Na jejich hole se lepí spousta nepřesností.
     
    31:05
    Domácí ihned po buly vyhodili přes celou délku kluziště.
     
    30:55
    Dušan Mendl (HBR) – 2 minuty – faul kolenem.
     
    30:40
    Hosté teď dobývají útočné pásmo, ale s brodskou obranou se zatím hodně trápí. Rebelové oproti úvodní dvacetiminutovce zlepšili svůj herní projev.
     
    29:55
    Tomáš Cejpek si sjel po levém křídle k brance a snažil se před brankovištěm najít Michla Semráda. Ten však byl tísněn protihráčem a v těžké pozici nedokázal zasáhnout rychle letící kotouč!
     
    29:35
    Rebelové otupili soupeřův tlak. Teď drží kotouč a snaží se jej chvíli podržet, čímž by nechali chvilku odpočinout své zadní řady, jež měly v posledních minutách práci.
     
    29:00
    Přerov se nehodlá s nerozhodným stavem smířit. teď hodně přitlačil v ofenzivní fázi na pilu a tlačí Rebely v hloubi jejich obranného pásma. Zatím bez úspěchu.
     
    28:01
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A v Kotlině je vyrovnáno! Marek Bancíř rozjel útočnou akci, při níž si sjel po prvém křídle k brance Michal Semrád, který na sebe navázal pozornost protihráčů a adresoval přesný pas před bránu na DAVIDA BUŠKA, který byl sice pokrytý, ale i přesto dokázal postrčit kotouč k pravé Kašpárkově tyčce! Asistence: Michal Semrád, Marek Bancíř.
     
    27:31
    Adamova družina už hraje v plném počtu. Sluší se podotknout, že svého soupeře takřka k ničemu nepustila. Hraje se teď hlavně ve středu ledového kolbiště.
     
    27:18
    Od modré čáry tvrdě vypálil Tomáš Novák, ale nepropálil hradbu těl před Nahodilovým brankovištěm. Domácí vyhodili a k brance soupeře se vydal Jan Krajcigr, který odvedl skvělou práci, protože donutil brankáře Kašpárka k přerušení hry.
     
    27:00
    Zubři znovu u gólmana Nahodila.
     
    26:38
    Hosté si nahozením nakonec nevypomohli. U kotouče byli první Havlíčkobrodští a rychle jej odpálili pryč.
     
    26:20
    Havlíčkův Brod vyhazuje a pouští na led čerstvé síly.
     
    25:59
    Hosté byli na chvilku vyhnáni do středu pole, ale už jsou zpět v přesilovkových pozicích. rebelové se však velmi dobře brání, Přerovu chybí střelba.
     
    25:26
    Krátké přerušení. Může za to zřejmě kvalita ledu v kruhu po Nahodilově pravici. Rozhodčí nakonec vše vyřešil diplomaticky a nařídil vhazování ve druhém kruhu.
     
    25:26
    Velká nepříjemnost pro domácí soubor. Michal Semrád (HBR) je potrestán dvěma minutami za držení protihráče. Přerov má dnes smrtelné přesilovky, už dvakrát v nich skóroval.
     
    25:15
    Hosté se nechtějí nechat zahanbit a po zisku kotouče upalují s pukem na holích vpřed.
     
    24:50
    Krásnou ránu vyslal z mírného úhlu na levé straně rozjetý Rostislav Klofáč, který mířil přesně ke vzdálenější tyčce, ale brankář Kašpárek fantasticky vymrštil svou lapačku!
     
    24:20
    Havlíčkův Brod pokračuje v útočné aktivitě. Nyní je po vstřelené brance, jíž se dostal na nejtěsnější rozdíl, jako pokropený živou vodou.
     
    23:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Na straně rebelů vybuchl gejzír gólové euforie, v Kotlině platí stav 1:2! Martin Polák při dlouhém obléhání přerovské brány přiťukl z pravého kruhu kotouč na modrou čáru, kde se do něj opřel JAN KRAJCIGR a prostřelil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Martin Polák.
     
    23:25
    Až v závěru přesilovky zahrozil Martin Polák, který nabral rychlost a z mírného úhlu na levé straně pálil k bližší tyčce. Trefil však jen boční konstrukci. Jakub Metelka (PRE) usedá na lavici hanby za sekání.
     
    23:00
    Domácím se stále nedaří dostat na souvislou dobu do útočného pásma a ohrozit gólmana Kašpárka.
     
    22:25
    Čtveřice hostů odvedla skvělou práci, když navíc dokázala několik sekund při souboji u mantinelu útočného pásma ušetřit cenné vteřinky z Heraltova trestu.
     
    22:10
    Přerovská defenziva je teď pevná jako skála. Moravané opět získali puk a vyhodili.
     
    21:50
    Po dlouhé a vyrovnané přetlačované v blízkosti modré čáry Přerova se hosté dokázali osvobodit dlouhým vyhozením. Domácí se vracejí pro puk ke své bráně.
     
    21:14
    To byla gólovka! Michal Semrád při rychlém útoku pálil z ideální palebné pozice kousek před brankovištěm, ale trefil jen Kašpárkův beton! Po odpískání je vyloučen Jakub Heralt (PRE) za držení hole.
     
    20:35
    Jakub Abbrent číhal ve velmi dobré pozici těsně před brankovištěm, kde byl sám, ale odražený kotouč nedokázal zamést do sítě! Vpřed se ženou hosté.
     
    20:10
    Hosté si po vhazování ve středovém kruhu zkusili vypomoci nahozením do útočného pásma, ale u kotouče za brankou Nahodila byli dříve domácí.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní dvacetiminutovka už je minulostí. Mnohem lépe si v ní počínali hosté z Přerova, kteří udeřili dvakrát při přesilové hře. Trefili se Pavel Tomaník a Miroslav Kubíček. Před 2. třetinou, jež začne zhruba v 14:47, vedou Zubři v Kotlině zaslouženě 2:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:54
    Přerov nasadil velmi rychlé tempo a havlíčkobrodská obrana se těsně před první sirénou musí ze všech sil bránit. Je tu další zakázané uvolnění.
     
    19:25
    Moravané se pokoušejí v závěru úvodní dvacetiminutovky ještě sevřít svého soka z Vysočiny pod tlak, ale havlíčkobrodská defenziva je pozorná.
     
    18:50
    Lukáš Křížek využil dostatek času a prostoru mezi kruhy k tomu, aby zakončil. Jeho rána nepostrádala razanci, ale s přesností už to bylo horší. Kotouč zaduněl jen o zadní mantinel.
     
    18:35
    Domácím znovu nevyšel přechod do útočného pásma. Píská se zakázané uvolnění.
     
    18:15
    Hodně důrazně si počínal těsně před havlíčkobrodským brankovištěm Daniel Pecha, který i v obležení protihráčů dokázal šťouchnout svou holí do puku, Gólman Nahodil měl ale u své levé tyčky betony připravené a puk přikryl vzápětí pod lapačku.
     
    18:01
    Rebelové vyhodili jen na zakázané uvolnění. Buly po Nahodilově levici.
     
    17:50
    Brankář Kašpárek musel zasahovat, ale nejednalo se o nic, co by pro něj znamenalo větší nebezpečí. S nahozeným pukem od modré čáry se popasoval nadvakrát dobře.
     
    17:29
    Přerov se dopustil technického prohřešku, když mu rozhodčí odpískal postavení mimo hru. Vhazuje se ve středním pásmu, blíže modré čáry domácích.
     
    17:15
    Kotouč se teď rychle stěhuje po ledové ploše sem a tam, ale oba týmy brzdí v rozletu hodně nepřesná střelba. V posledních minutách sledujeme hodně bojovnou a vyrovnanou partii.
     
    16:56
    Mladí bojovníci z Kotliny rychle přesunuli hru do soupeřova území, kde dokázali zakončit. Se střelou ze strany si však brankář Kašpárek poradil, když byl dobře postavený u své pravé tyčky.
     
    16:15
    Zubři se zmocnili v obranném pásmu kotouče a projeli s ním až do útočného pásma, kde se na vrcholu kruhů opřel do kotouče Jakub Metelka, ale jeho rána byla hodně nepřesná.
     
    15:20
    Na Havlíčkovu Brodu je vidět, že mu tato slibná šance hodně pomohla. Vytrvává ve své útočné aktivitě a hosté se musejí mnohem více soustředit na zadní vrátka.
     
    14:55
    Teď měli hosté obrovské štěstí!Michal Semrád neprostřelil z mezikruží gólmana Kašpárka, který musel čelit rychlým dorážkám. Fantasticky si ale s nimi poradil, a i když Rebelové dotlačili puk do brány, radovat se nemohou, protože už bylo předtím pískáno!
     
    14:30
    David Podepřel se s pukem v prostoru pravého kruhu vůbec nemazal na své holi a pohotově zápěstím zakončil. Jeho polovysokou střelu bez problémů ukryl v lapačce u první tyčky gólman Nahodil.
     
    14:10
    Obrázek hry se nemění. Na Rebelech je vidět, že nejsou ve své kůži. Ztrácejí spoustu puků a do útočného pásma se dostávají ve srovnání s předchozími zápasy hodně málo.
     
    14:00
    Dlouhý a urputný souboj u hrazení brodského pásma je přerušen hvizdem rozhodčího, který si všiml toho, že Přerov si pomohl přihrávkou rukou.
     
    13:40
    Rebelům to teď zaskřípalo při přechodu do ofenzivní fáze, když nahozený kotouč skončil jen na odpískaném zakázaném uvolnění. Na jejich hře je vidět, že s jejich psychikou dvě obdržené branky zacloumaly.
     
    13:05
    Parta z Kotliny se postupným útokem prokousala až na dostřel gólmana Kašpárka, který zatím měl minimum práce. Opět mu hodně pomohli pozorní obránci.
     
    12:26
    Přerov se pokusil bleskově nahrnout v hojném počtu do útočného pásma, což se mu sice povedlo, ale ruka čárového byla zdvižená, což znamená postavení mimo hru.
     
    12:15
    Na ledě zůstal ležet otřesený jeden z havlíčkobrodských hráčů, který upadl na led v blízkosti přerovské modré čáry. Vypadá to ale, že už by měl být v pořádku a bez následků pokračovat ve hře.
     
    11:50
    Přerov odrazil i další havlíčkobrodský útok a dokázal přesunout hru až za Nahodilovu branku. Za svůj dosavadní výkon si zaslouží velkou pochvalu.
     
    11:20
    Hra se teď v rychlém spádu s minimem přerušení. Nyní útočí mladí Rebelové, ale proti přerovské defenzivě to zatím mají opravdu těžké. O kus černé gumy bojují hlavně u hrazení.
     
    10:30
    Domácí po rychlém útoku zkusili zakončit z prostoru mezi kruhy, ale zde byla připravena přerovská obrana, jež vybojoval kotouč. Hosté míří vpřed.
     
    10:10
    Havlíčkův Brod se stále musí soustředit především na zadní vrátka, do nichž hosté ustavičně a tvrdě buší. Teď se jim nedaří ale ohrozit gólmana Nahodila.
     
    09:40
    Přerov stále nemá dost a i nadále pokračuje v útočném aktivitě. Ze své momentální psychické výhody se snaží vytěžit co nejvíce a brodská obrana má pohotovost.
     
    09:06
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři mají zatím stoprocentní úspěšnost přesilových her, trefit se dokázali i při svém druhém pokusu! Havlíčkobrodská obrana si počínala před svým brankovištěm velmi nedůrazně, čehož využil MIROSLAV KUBÍČEK, který ze skrumáže vyšťoural kotouč a bekhendem jej zvedl nad Nahodilův beton ze vzdálenosti několika kroků! Asistence: Dominik Daniš.
     
    08:45
    Domácí ukořistili kus černé gumy ve svém pásmu a okamžitě ji odpálili přes celou délku hřiště až do Kašpárkova hájemství.
     
    08:20
    Hosté drží puk ve své moci a vyčkávají na návrat vyloučeného hráče z jejich řad. Budou potom hrát zkrácenou přesilovku.
     
    08:06
    Jakub Abbrent (HBR) – 2 minuty – nedovolené bránění.
     
    07:45
    Svižnou ranou se prezentoval po převzetí přihrávky v pravém kruhu Tomáš Cejpek, ale vyprášil u bližší tyčky jen Kašpárkovy betony. Hosté se opět osvobodili.
     
    07:35
    Až teď se dostali do útočného pásma.
     
    07:20
    Domácím se stále nedaří překonat přerovskou obrannou hráz ve středním pásmu.
     
    07:00
    Havlíčkův Brod se sice nastěhoval do útočného pásma, ale jeho akce měla jepičí život. Zubři opět vybojovali puk a vyhodili.
     
    06:35
    Hosté vyhazují.
     
    06:27
    Od modré čáry vypálil zápěstím Jan Krajcigr, ale našel jen u přední tyčky Kašpárkovu lapačku. Dvouminutový trest vyfasoval Michal Pochyla (PRE) za hákování.
     
    06:15
    Rebelové byli sice vyhnáni z útočné ho pásma, ale mají kotouč na holích a útočí při signalizované výhodě.
     
    05:40
    Zubři se zatím velmi dobře pohybují a svědomitě brání střed pole. Havlíčkův Brod má tak s přechodem do blízkosti gólmana Kašpárka velké problémy.
     
    05:15
    Mladí Rebelové teď nedokázali přejít přes střední pásmo, které hosté velmi dobře zahustili. Rozehrávat tak musejí až od svého gólmana Nahodila.
     
    04:47
    Hra se zatím přelévá ze strany na stranu, ale žádné šance takřka nepřicházejí. Nyní manipulují s pukem na svých holích v útočném pásmu hosté.
     
    04:30
    Útočná snaha Rebelů nakonec na úrodnou půdu nedopadla, protože se s pukem dostali už do středního pásma a píská se jejich postavení mimo hru.
     
    03:35
    Havlíčkův Brod se pokouší o rychlou odpověď. Vehementně se teď natlačil do útočného pásma, kde se snaží postupnou kombinací vyšachovat přerovskou obranu. Zatím bez úspěchu.
     
    02:25
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak to je ledová sprcha pro havlíčkobrodský tábor, Zubři jdou do vedení! Do puku se opřel v prostoru prvého kruhu Petr Smolka, jehož rána zazvonila na tyčku brodské brány, kotouč se od ní odrazil před brankoviště a PAVEL TOMANÍK rychlou dorážkou do odkryté brány překonal přesouvajícího se brankáře Nahodila! Asistence: Petr Smolka, Tomáš Novák.
     
    02:00
    Rebelové vyvezli puk do útočného pásma a dokonce se tlačili do koncovky, ale přerovská defenziva počínající požár uhasila. Hrát mohou Moravané.
     
    01:35
    Jan Jelínek (HBR) – 2 minuty – hákování.
     
    01:14
    Hosté teď zaujali útočné postavení a kombinují v blízkosti gólmana Nahodila. zatím se do koncovky neprotlačili. Brodská defenziva je pozorná.
     
    00:45
    Brodská obrana teď dopřála hodně prostoru Pavlu Tomaníkovi, který z prostoru mezi kruhy zakončil bekhendem k pravé Nahodilově tyčce. Muž s maskou Rebelů zasáhl betonem.
     
    00:05
    Na úvodním vhazování ve středovém kruhu byli úspěšnější hosté, jenže při rozehrávce ztratili ve svém pásmu puk. Rebelové s ním teď kombinují kolem jejich brány.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Na hrací ploše už se prohánějí i přerovští hráči a rozhodčí.
     
    Na led už naskočili první Rebelové.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Nahodil (Kekula) – Klofáč, Mendl (C), Suchý, Krajcigr, Bancíř, Vacek, Lacina – Křížek, Semrád, Kraučuk, Polák, Abbrent, Kořenář, Cejpek, Jelínek, Bušek, Přibyl.

    HC ZUBR Přerov: Kašpárek (Schneider) – Novák (C), Smolka, Metelka, Daniš, Podepřel, Žůrek – Tomaník, Müller, Pecha, Blahunek, Kubíček, Heralt, Pochyla, Jančařík, Solař, Vlach.

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Jan Jeletz, Gabriela Šťastná.
     
    Přerov postoupil do elitní skupiny díky velkolepé spanilé jízdě, během které za celou základní část jen třikrát prohrál a po zásluze ovládl skupinu Východ. Skvělou formu si přenesl i do bojů o extraligovou baráž, když si přivezl domů všechny body z Hodonína (2:0). Ve Slezsku už se mu ale tak dobře nevedlo a z kluziště silné Opavy si přivezl prohru 2:5, když neudržel nejtěsnější náskok, který si vybudoval v úvodní dvacetiminutovce.
     
    Havlíčkův Brod obsadil po základní části 2. příčku prvoligové tabulky, jež mu zajistila účast v boji o extraligovou baráž. Do skupiny „O postup“ vstoupil během minulého víkendu domácím dvojutkáním, v němž si počínal velmi dobře. V pátek nestačil ve vyrovnané bitvě na Slezan Opava až po samostatných nájezdech (0:1sn) a v neděli ukořistil důležité tři body v derby Vysočiny s Třebíčí (2:1).
     
    Příjemné nedělní odpoledne, je mou milou povinností vás ze zimního stadionu v Kotlině přivítat u sledování on-line přenosu utkání HC Rebel Havlíčkův Brod – HC ZUBR Přerov, které se odehraje v rámci 4. kola skupiny „O postup“. Utkání začíná v 14:00.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 24. Krajcigr (Polák), 29. Bušek (Semrád, Bancíř), 40. Klofáč (Bušek) – 3. Tomaník (Svoboda, Novák), 10. Kubíček (Daniš), 33. Smolka (Müller), 46. Tomaník (Pecha), 52. Kubíček (Novák, Blahunek), 53. Müller (Tomaník)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Nahodil (Kekula) – Klofáč, Mendl (C), Suchý, Krajcigr, Bancíř, Vacek, Lacina – Křížek, Semrád, Kraučuk, Polák, Abbrent, Kořenář, Cejpek, Jelínek, Bušek, Přibyl.
    HC ZUBR Přerov: Kašpárek (Schneider) – Novák (C), Smolka, Metelka, Daniš, Podepřel, Žůrek – Tomaník, Müller, Pecha, Blahunek, Kubíček, Heralt, Pochyla, Jančařík, Solař, Vlach.

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Jan Jeletz, Gabriela Šťastná
    bahis siteleri