Motor ČB – Havířov 2:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Olomouc 2:1 (kon.) | Šumperk – Ústí n/L 4:3 (po pr.)
Litoměřice – Benátky n/J 4:0 (kon.) | Třebíč – Mladá Boleslav 3:4 (kon.) | Kadaň – Most 3:2 (kon.)
Beroun – Jihlava 2:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
HC Olomouc
Sobota 11.01.2014, 17:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Rebelové slaví třetí výhru nad Morou v tomto ročníku! Vývozní embargo na body uvalil na Olomoucké svou ranou od modré čáry Jan Zdráhal. Havlíčkobrodští opět nepovolili Kohoutům opět více, než jen jednu branku.

    Z Kotliny se s vámi s přáním hezkého zbytku večera loučí Richard Wagner. Na počtenou! (19:11:02)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Olomoučtí neprocpali u tyče kotouč za Kacetlova záda. Puk je následně odpálen daleko od domácí klece! Je konec!
     
    59:42
    Jiří Ondrušek svým nahozením od modré čáry trefil jen chrániče obránců. Dalšímu střeleckému pokusu zamezil Jan Milfait a nakonec poslal kotouč o mantinel do ochranné sítě Jan Zdráhal.
     
    59:22
    Hra přerušená, buly v útočné třetině Rebelů. Mora si bere time-out a nechává Tomáše Halásze na střídačce!
     
    59:12
    Olomouc je v plném počtu a Jakub Bartoň obral ve spolupráci s kolegou Radka Novotného o kotouč. Jediný olomoucký střelec se pak natlačil před Kacetla, ale ten mu skvěle padl pod nohy!
     
    58:46
    Pohodové nahrávání si v útočném pásmu z holí Rebelů skončilo poté, co někdo z Havlíčkobrodských přihrál rukou.
     
    58:19
    Olomoučtí fans ženou své hráče kupředu a přejí si, aby bojovali. Ti se opravdu perou jako lvi a kotouče k Halászovi vůbec neprochází.
     
    57:40
    Mora hned dvakrát dokázala vyhodit kotouč ven ze třetiny až za záda Ondřeje Kacetla. Rebelové už se nikam neženou.
     
    57:12
    Tak jsem to zakřikl. Domácí celek se přibližuje výhře. Denis Kindl (OLO) podrazil protihráče a míří ven. Tentokrát už sudí píšťalku němou nechat nemohli.
     
    56:48
    Rozhodčí se zřejmě rozhodli už nevylučovat. Ladislav Gengel projel do pásma a na zadním mantinelu byl podražen podobně, jako předtím olomoucký hráč Kolafou.
     
    56:13
    Jan Berger na modré čáře zablokoval pronikajícího hráče a následně trochu ukvapeně poslal Tomáš Semrád kotouč přes všechny čáry.
     
    55:25
    Kohouti zatlačili a Jiří Řípa nejprve svou ranou o milimetry minul zadní tyč Kacetlovy branky a hned nato ze stejného místa přestřelil Denis Kindl.
     
    54:35
    Následně se ale domácí bek provinil podražením unikajícího Iva Crháka. Sudí ale nevylučuje. Rebelové následně zaútočili. Bezúspěšně.
     
    53:43
    Olomouckým se nepovedlo projít přes modrou čáru a následně dostává kotouč ven z pásma Tomáš Kolafa.
     
    53:24
    Celek z hanácké metropole se dostal pod chvilkový tlak. Martin Ondráček ale na zadním mantinelu nic nevymyslel a následně se ve středním pásmu srazili dva hráči. Chvíli to vypadalo nebezpečně, ale oba už odjíždějí na střídačku. A po svých.
     
    52:11
    Ivo Crhák se dostal do šance před gólmanem, ale neuspěl. Ondra Kacetl včas sklapl betony. Následně strhlo dojetí Crháka do havlíčkobrodské opory na brankovišti menší melu.
     
    51:30
    Nakonec to ale protrhli a ránu od pravého mantinelu před Kacetlem ještě tečoval Pavel Selingr. Domácí gólman ale včas vymrštil svůj beton.
     
    51:15
    Olomoučtí sice hezky kličkují a napadají. Přes dobře bránící Rebely se ale do střel nedostávají a jenom si nahrávají.
     
    50:19
    Jan Berger se po delší kličkované dostal ke střele z poměrného úhlu a jeho dělovka si našla cestu jen do hrudi Tomáše Halásze. Hlasatel následně oznamuje, že utkání sleduje 1058 diváků.
     
    49:14
    Rebelové nejprve při zakládání akce chybovali a pískal se icing. Následně už dokázal Ladislav Gengel projet do pásma. Do zakončení se už ale neprodral.
     
    48:51
    Michal Vodný si najel pomalu před Kacetla, kterého si rozhýbal a zakončoval do prázdné klece, ale domácí muž s maskou fantasticky nastavil svůj mrštný beton a utemoval prostor u tyče! Ondra Kacetl, který se velmi rychle stal miláčkem brodského publika, si následně užívá oslavy s fanoušky a spokojeně buší holí do mantinelu!
     
    48:51
    Petr Zítka spadl unikajícímu Michalu Vodnému pod nohy a rozhodčí nařizuje za podražení trestné střílení! Velká šance pro Moru!
     
    48:19
    Roman Maliník se nedostal ve středním pásmu přes hradbu těl až na modrou čáru, a tak pouze nahodil kotouč jen za bránu.
     
    47:46
    Radim Kucharczyk to zkusil z poměrného úhlu, ale jeho dělovka skončila jen na betonu domácího strážce svatyně.
     
    47:15
    Ve velké šanci se ocitl před Halászem Martin Ondráček. Vytáhlý útočník, který začal sezonu v Berouně, ale nedokázal na brankovišti přehodit betony sedícího Halásze!
     
    46:28
    Domácí gólman nejprve sklepl lapačkou nahození od modré, obrana ale přišla o kotouč a do šance se dostal Pavel Selingr. Jeho rána ale skončila jen na připraveném muži s maskou.
     
    45:59
    Gól hru výrazně oživil, protože se nejprve do šance dostali Kohouti, ale ti neprotlačili na brankovišti puk přes Kacetlův beton a následně musel pohotově zakleknout po ráně z pravého kruhu jeho protějšek v olomoucké kleci.
     
    45:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí celek se prosazuje a ujímá se nad favoritem utkání vedení! Martin Ondráček od pravého mantinelu vrátil kotouč na modrou, kde čekal Karel Plášil. Ten přeposlal puk na svého kolegu z obranné dvojice a dělovka JANA ZDRÁHALA se zastavila až o síťku za Halászovými zády! Asistence: Karel Plášil a Maritn Ondráček.
     
    44:47
    Rebelové jsou usazení před Tomášem Halászem, ale ke střele se zatím nedostali.
     
    43:50
    Jakub Kadlec s Radkem Čípem protrhli šeď hry a vytvořili si velkou šanci. Střelec prvního domácího gólu nejprve trefil jen beton gólmana, následně se neprosadil z brankoviště Číp, načež znovu získal kotouč Jakub Kadlec, ale jeho zakončení přeletělo jen horní tyč!
     
    42:48
    Hokej je opatrný a moc krásy nepřináší. Hráči jen dojedou k modré čáře a tím to hasne. Hlavou kroutí i Petr Polodna, domácí kapitán, který se při zranění přišel podívat na své spoluhráče.
     
     
    42:00
    Richard Diviš se dostal na modré čáře, v době když už byl jeho celek kompletní, ke střele. Na Kacetla ale nevyzrál.
     
    41:10
    Rebelové si nahrávají a rotací v útočném pásmu si vytvořili tlak, ale Tomáše Halásze ohrozit ještě nedokázali.
     
    40:22
    Olomoučtí hned vyslali puk směrem ke Kacetlovi. Domácí dohrávají přesilovku, a tak Mora šetří cenné vteřinky.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Olomouc dokázala vyrovnat zásluhou Jakuba Bartoně, ale ještě předtím měla velké štěstí a Halász se měl co ohánět.

    Další třetina začne cca v 18:38.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:54
    Ihned po buly vypálil Radek Číp, ale trefil jen obránce stojícího před sebou. Následně v pádu dorážel Ladislav Gengel, ale ten trefil jen Halászovy betony.
     
    39:47
    Pokud se nestane nic mimořádného, dohraje Olomouc ve čtyřech. Sotva se Matěj Pekr (OLO) vrátil na led po "desítce", putuje ven za hákování.
     
    39:28
    Domácí celek dvakrát dostal puk jen do středního pásma. V posledních chvílích se Havlíčkobrodským zkrátka vůbec nedaří.
     
    39:12
    Rebelové, kteří si delší dobu koledovali o gól, jsou jako zkoprnělí a osvobozují se jen za cenu icingu. Buly před Kacetlem.
     
    38:28
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora také využívá výhodu jednoho muže v poli a pod střechou Kotliny tak opět platí vyrovnaný stav! Hanáci předvedli rychlou akci, Jakub Herman dostal kotouč na Radima Kucherczyka, jenž nabil puk do střelecké pozice JAKUBU BARTOŇOVI, který poslal hrací gumu přesně do Kacetlovy šibenice! Asistence: Radim Kucharczyk a Jakub Herman.
     
    38:00
    Robin Staněk vystřelil od modré čáry, ale jeho dělovka skončila jen na betonech připraveného Ondřeje Kacetla. Následuje další vyhození domácích.
     
    37:32
    Mora v šanci. Její akci ale přerušil hvizd hlavního rozhodčího, který signalizoval přihrávku rukou. Buly ve střední třetině.
     
    37:11
    Olomouc vyhrála buly a Jiří Ondrušek rychle vypálil od modré čáry. Jeho rána ale skončila jen na betonech Ondry Kacetla a Havlíčkův Brod se osvobodil.
     
    36:58
    A nakonec bude domácí družina hrát znovu v oslabení. Martin Ondráček (HBR) sekl v závaru před brankou protihráče a jde ven.
     
    36:48
    Rebelové jakoby znervózněli a kupí chyby před brankou Ondřeje Kacetla. Ten musel nyní předvést zákrok po šanci Jana Knotka.
     
    36:21
    Hostujícímu výběru se nepovedl brejk a Roman Rác svým rychlým kotoučem donutil k práci oba čárové rozhodčí, kteří odpískali icing.
     
    35:51
    V poslední vteřině přesilovky vypálil ze spodku pravého kruhu Jiří Řípa. Kacetl včas zaklekl a podržel puk na hrudi. Zdráhal je na ledě.
     
    35:32
    Tomáš Semrád odvedl kus práce, když ze svého obranného pásma vyexportoval kotouč až za branku Tomáše Halásze.
     
    34:57
    Jan Berger dostal kotouč až k Halászovi a na zadním mantinelu byl tvrdě atakován. Sudí ale zůstali němí a Kohouti se dostali do brejku, ale ten vychytal výborný havlíčkobrodský brankář.
     
    34:29
    Po závaru před Ondrou Kacetlem byla posunutá jeho klec. Hra je tedy přerušena a následuje vhazování před jeho klecí.
     
    34:06
    Jiří Řípa si vybruslil z rohu pásma blíže k brance a bleskově vypálil. Jeho rána ale skončila jen v náručí domácího muže s maskou.
     
    33:51
    Výhodu jednoho muže v poli dostává pro změnu Olomouc. Domácí obránce Jan Zdráhal (HBR) podržel protihráče a rozhodčí ani na vteřinu neváhal.
     
    33:24
    Jan Berger se dostal po vysunutí Martinem Ondráčkem na levém kruhu až do střely, ale ta Halásze ani neohrozila.
     
    32:56
    Denis Kindl sebral u pravého mantinelu kotouč, projel s ním až před branku a své zakončení nasměroval jen do hrudi Ondřeje Kacetla, který jej bravurně vybruslil a následně si užívá zaslouženého potlesku tribun!
     
    32:27
    A Kohouti dokonce i zaútočili, ale k ničemu to nevedlo. Nakonec jim vypadl kotouč po chybě na modré čáře z pásma.
     
    31:33
    Rebelové jsou v tempu a znovu se cpali do útoku. David Kozlík byl ale na modré čáře odstaven od kotouče a ten získala Mora.
     
    30:58
    Jan Knotek vyhazuje kotouč do středního pásma. Velký tlak domácích končí a také přesilová hra je dávno minulostí.
     
    30:10
    Fantastický Tomáš Halász! Po Ondráčkově pasu zpoza klece se dostal na modré čáře k bombě Jan Zdráhal, ale olomoucký brankář neuvěřitelně vykopl beton do vzduchu a podržel svůj tým!
     
    29:45
    Nejprve se Olomouc osvobodila a založila rychlý brejk. Následně pak projel do zakončení Jan Zdráhal, ale minul.
     
    28:55
    Další velkou šanci nyní nedal Ladislav Gengel! Nádhernou kombinaci celé formace zakončil brodský forvard dorážkou u tyče, ale trefil jen tyč!
     
    28:19
    Marek Drtina je velmi aktivní ve střelbě a dvakrát šil kotouč na kasu. Tomáš Halász ale pokaždé uspěl. Nejprve betonem a následně hrudí.
     
    27:15
    Ladislav Gengel spálil tutovku. Drtinovu ránu od modré vykopl Halász betonem do strany, kde dorážel nováček z Vrchlabí, ale jeho rána skončila jen na bleskově se přesouvajícím betonu gólmana! Mora následně vyhazuje.
     
    26:56
    Tomáš Houdek (OLO) pak ale za zásah Radka Čípa vysokou holí do obličeje inkasuje trest na 2+2 minuty! Skoro celé dvě minuty mají domácí přesilovku pět na tři.
     
    26:56
    Olomouc (OLO) hrála v šesti a je za to potrestána dvěma minutami, jež odsedí Ivo Crhák. Současně s tím byl udělen i desetiminutový trest, který inkasuje Matěj Pekr (OLO).
     
     
    26:38
    Úsměvná situace se stala opoře Kohoutů. Tomáš Halász couval s kotoučem a jaksi si zapomněl směr jízdy a zakopl o tyčku. Než se zvedl mu sebral puk jeho spoluhráč. Domácí fanoušci pak ukazují svůj názor na střízlivost olomouckého brankáře. :-)
     
    25:57
    Mora se dostala jen do středního pásma a Martin Ondráček pak svou ranou z levého kruhu asi o pět centimetrů minul olomouckou klec.
     
    25:14
    Rebelové jsou velmi aktivní a dostali se do několika zakončení. Dvakrát šteloval puk na Halászovu bránu Jan Berger, ale ani jednou se netrefil přesně.
     
    24:25
    Po levém křídle vjel až na kruh Radek Číp. Zde vypálila pardubická posila, která má velké zkušenosti i s olomouckou kabinou, pod víko. Tomáš Halász ale zasáhl svou lapačkou.
     
    24:16
    Akci Davida Kozlíka zastavil na zadním mantinelu Jiří Ondrušek. Následně se procpal na druhé straně do střely Jiří Řípa. Kacetl jeho pokus lapil, ale rozhodčí nakonec odpískal ofsajd.
     
    23:34
    Domácí družina byla velmi aktivní a dvakrát se dostala až do střelecké pozice. Obě rány ale zamířily jen mimo Halászovu svatyni.
     
    22:40
    Po chybě Robina Staňka na modré čáře se domácí celek dostal do útoku, ale Martin Ondráček se přes stínujícího obránce nedostal až do střely.
     
    22:01
    Po akci olomouckého výběru se píská zakázané uvolnění. Hra se tak vrací před branku Ondry Kacetla.
     
    21:32
    Oba mančafty se dostaly do útočného pásma, ale ani jeden z nich se nedokázal prosadit a ohrozit na životě soupeřova muže s maskou.
     
    20:48
    Jakub Kadlec projel po pravém křídle až do střely, ale jeho rána skončila jen na Halászově betonu. Následně vznikla mela na zadním mantinelu. Olomouc byla úspěšná.
     
    20:23
    Mora hnedka po buly poslala kotouč za branku Ondřeje Kacetla a je v plném počtu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Rebelové vedou po první třetině zásluhou Jakuba Kadlece 1:0. Velkou zásluhu na tom má ale i nepovedené zakončení Jiřího Řípy, který netrefil prázdnou bránu.

    Další třetina začne cca v 17:45.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:37
    Rebelové se nedokázali usadit před Tomášem Halászem a Olomouckým se znovu povedlo vyhodit.
     
    18:59
    Jakub Kadlec nejprve tvrdě vypálil jen do Halászovy výstroje a následně se celek z Hané dokázal osvobodit prudkým výhozem.
     
    18:22
    Rebelové se se štěstím ubránili a budou hrát přesilovku. Tomáš Houdek (OLO) dostal trest za nedovolené bránění.
     
    17:40
    No tak Jiří Řípa musí být asi hodně bohatý, když si může dovolit takový luxus! Po zákroku Ondřeje Kacetla se kotouč dvakrát potuloval na brankové čáře, ale jmenovaný olomoucký střelec nedokázal nejprve poslat kotouč přes hůl Jana Zdráhala a následně u tyčky trefil volný puk jen do konstrukce!
     
    17:00
    Velmi prudké vyhození poslal směrem na Tomáše Halásze jeho jmenovec Kolafa.
     
    16:46
    Zatím se k ničemu nedostala. Rebelové vyhodili kotouč a ten také drží ve středním pásmu.
     
    16:21
    Domácí celek bude hrát v oslabení. David Kozlík (HBR) dostává trest za držení protihráče. Dokáže se Mora také prosadit v přesilovce?
     
    15:59
    Do šance se žene i skvadra Kohoutů v červeném, ale Rebelové nabuzení brankou se velmi dobře brání.
     
    15:01
    A další bravurní zákrok hostujícího muže s masou! Tomáš Halász se musel hodně rychle přesunovat proti zakončení Ondřeje Stehlíka. Nakonec to stihl a puk vyrazil mimo.
     
    14:26
    Nejprve se Olomouckým nepodařilo zamířit mezi Kacetlovy tyče a na druhé straně se Rebelové dostali do obrovské šance, ale trefil jen lapačku Tomáše Halásze!
     
    13:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové využívají přesilovku a dostávají se do vedení! Nádherná souhra celé pětice znamená branku. Z vrcholu kruhu si pozadu nabruslil do střely Radek Číp. Jeho rána se ale od obránce Mory dostala jen k Ladislavu Gengelovi, jenž našel na brankovišti JAKUBA KADLECE, který si věděl s Halászem rady a procedil přes něj kotouč! Asistence: Ladislav Gengel.
     
    12:47
    A poslední střelec Roman Kadela (OLO) míří na lavici hanby. Rozhodčí mu ukazuje nedovolené bránění po faulu u levého mantinelu.
     
    11:55
    Hosté se pomalu prokousávají do útoku a nedokáží se dostat jinam, než jen na zadní mantinel. Následně tvrdě nahodil kotouč na branku Roman Kadela. Ondřej Kacetl v klidu pokryl puk v lapačce.
     
    11:12
    Richard Diviš chtěl odrazem o pravý mantinel vyslat do brejku svého spoluhráče, ale nakonec z toho bylo jen zakázané uvolnění.
     
    10:30
    Slibně se rozvíjející akci domácího mančaftu zastavila špatná nahrávka Jakuba Kadlece na modré čáře.
     
    09:38
    Velká šance hostů! Ondřej Kacetl měl i velký kus štěstí, protože dojíždějící hráč sklepl kotouč jen těsně jeho levé tyče.
     
    08:45
    Tomáš Semrád nejprve svou dělovkou pořádně vylekal Tomáše Halásze a na druhé straně se dostal do střely Matěj Pekr, ale minul klec.
     
    07:49
    Rebelové se chtěli v útočném pásmu probojovat až do zakončení, ale jejich plán selhal, když se na levém mantinelu strhl souboj o kotouč, který vyhrála Mora.
     
    06:59
    Ihned po buly vypálil Martin Ondráček, ale jeho rána skončila jen v lapačce pozorného olomouckého brankáře.
     
    06:38
    Havlíčkobrodský výběr se dostal do šance a po nahrávce Tomáše Kolafy se na levém kruhu opřel do kotouče Ladislav Gengel, ale jeho rána zaplula jen do Halászovy výstroje.
     
    06:07
    Na ledě přibylo nepřesností. Rebelové se nedostali přes modrou čáru díky špatné nahrávce, Kohouti pak byli zastaveni ofsajdem.
     
    05:13
    Oba celky jsou nyní aktivní, ale nedokáží se dostat přes střední pásmo. Do šance se cpal Pavel Selingr, ale jeho zablokoval Štěpán Štěpánek.
     
    04:17
    Domácí výběr se dostal do šance, ale nakonec za brankou Tomáše Halásze přišel o kotouč a hraje opět Mora.
     
    03:32
    Jan Knotek se dostal na pravém kruhu ke střele, ale jeho zakončení opět neprošlo přes betony havlíčkobrodského gólmana.
     
    02:35
    Rebelové se dostali pod tlak, ale nakonec vše vyřešil David Kozlík, který u mantinelu zablokoval protihráče a kotouč vypadl na střídačku.
     
    02:00
    Jiří Řípa uvolnil na levém křídle prostor pro Romana Ráce, ale jeho zakončení si našlo cestu jen do Kacetlovy lapačky.
     
    01:33
    Mora nejprve zahrála na zakázané uvolnění, ale hned po buly si vytvořila šanci. Zakončení Jiřího Řípy od modré ale skončilo jen na betonech domácího muže s maskou.
     
    00:42
    Olomouckým se nepodařilo dostat do ohrožení Kacetlovy svatyně a na druhé straně zakončil Radek Číp. Tomáš Halász ale kotouč podržel.
     
    Jako první se do útoku prohnali domácí. Na pravém křídle nechal Radek Číp kotouč do tandemu na Jakuba Kadlece, ale ten se přes stínícího hráče nedostal ke střele.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kacetl (Novák) – Kolafa "A", Drtina, Plášil, Zdráhal, Semrád, Novotný, Zítka – Jakub Kadlec, Gengel, Číp – Ondráček "C", Berger, Milfait – Š. Štěpánek, Stehlík, Maliník "A" – Kozlík, Šesták.
    Trenéři: Jiří Mička a Richard Cachnín.

    HC Olomouc: Halász (Vošvrda) – Houdek, Ondrušek, Kadela, Janáček, Bartoň "C", Staněk, Drtil – Pekr, Diviš, Řípa – Kucharczyk, Herman, Selingr – Crhák, Kindl, Vodný – Rác, Knotek.
    Trenéři: Petr Fiala a Jiří Dopita.

    Rozhodčí: Jan Jílek, Jan Schmejkal – Milan Svoboda, Jakub Štětina.
     
    Tak nakonec ne. Brodskou kasu by měl podle oficiálního zápisu hájit Ondřej Kacetl.
     
    Potvrzeno, dnes by měl podle nejnovějších zpráv nastoupit v brance Havlíčkova Brodu Daniel Dolejš. V sestavě by se měla objevit také jedna z dvojice slovenských posil. Novicem v řadách Kohoutů je mladík Ivo Crhák.
     
    Harakiri u Rebelů: přetlak na marodce i vyhazov

    Na ledě středočeského celku se parta z Kotliny představila bez svých největších opor. Kapitán týmu Petr Polodna se zranil a nejlepší střelec Lukáš Havel byl propuštěn ze služeb, protože měl problémy v kabině. Místo něj tak nastoupil Ladislav Gengel z Vrchlabí a do střetnutí s Kohouty by měla nastoupit i dvojice nových posil ze Slovenska. Ta by měla zalepit díru za další zraněné – Tomáše Chlubnu a Davida Dvořáčka.
     
    Vzájemné zápasy obou celků v letošní sezoně:

    Rebel – Olomouc 1:0
    O osudu zápasu rozhodli dva muži – brankář Havlíčkova Brodu Daniel Dolejš, který si svým parádním výkonem vychytal druhou nulu v sezoně, a Roman Maliník, jehož trefa přiřkla tři body do domácí kabiny.

    Olomouc – Rebel 3:1
    Kohouti sice začali lépe a zásluhou Richarda Diviše šli do vedení, ale do konce třetiny srovnal Tomáš Kolafa. V prostřední části navýšil skóre celku z Vysočiny Patrik Petruška a poslední slovo si vzal na startu poslední periody kapitán hostů Petr Polodna. Kohouti sice svého soupeře přestříleli, ale výborný Ondřej Kacetl mezi třemi červenými tyčemi svůj tým podržel.
     
    Olomouc má v novém kalendářním roce stejnou bilanci jako Rebelové. I když v obráceném gardu. Nejprve totiž přišla prohra, shodou okolností také na ledě Mladé Boleslavi, a následovaly dvě výhry. Nejprve na svém stadionu porazili Kohouti díky nule Tomáše Vošvrdy Havířov 4:0. Ve výborném tempu pak pokračovali i proti českobudějovickému Motoru, jemuž nadělili debakl 6:1. Už v osmé minutě to bylo 3:0 a Jihočeši sáhli k výměně brankáře. Dvakrát se do soupeřovy sítě trefil Matěj Pekr.
     
    Rebelové se drží na čtvrtém místě a z posledních tří zápasů, které jsou zároveň prvním triem utkání v novém roce, získali šest bodů. Hned na úvod s jim povedlo přivést tři body z ledu severočeského Mostu, kde díky bezchybnému Ondřeji Kacetlovi vydolovali výhru 2:0. Na svém ledě pak přivítali Ústecké Lvy, které porazili těsně 4:3 a v samotném závěru se museli o výhru strachovat. Naposledy ale neuspěli a podlehli Mladé Boleslavi, lídrovi soutěže, 1:5. Jedinou trefu zaznamenal exolomoucký Radek Číp.
     
    Příjemný dobrý den. V Kotlině se chystá střetnutí 39. kola první hokejové ligy mezi celky HC Rebel Havlíčkův Brod a HC Olomouc.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 14. Jakub Kadlec (Gengel), 46. Zdráhal (Plášil, Ondráček) – 39. Bartoň (Kucharczyk, Herman)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kacetl (Novák) – Kolafa "A", Drtina, Plášil, Zdráhal, Semrád, Novotný, Zítka – Jakub Kadlec, Gengel, Číp – Ondráček "C", Berger, Milfait – Š. Štěpánek, Stehlík, Maliník "A" – Kozlík, Šesták.
    Trenéři: Jiří Mička a Richard Cachnín.

    HC Olomouc: Halász (Vošvrda) – Houdek, Ondrušek, Kadela, Janáček, Bartoň "C", Staněk, Drtil – Pekr, Diviš, Řípa – Kucharczyk, Herman, Selingr – Crhák, Kindl, Vodný – Rác, Knotek.
    Trenéři: Petr Fiala a Jiří Dopita.

    Rozhodčí: Jan Jílek, Jan Schmejkal – Milan Svoboda, Jakub Štětina

    Diváci: 1058
    bahis siteleri